søndag 1. mars 2009

Nå må det snart skje noe!

Enda ei alvorlig møteulykke har skjedd i Norge og denne gang var det 8 stk som ble sendt på sykehus, nå må det snart skje noe og regjeringen må bygge ut alle de største veiene med midtdelere og etterhvert også de mindre veiene.

Det skaper arbeidsplasser og sikrere veier og Norge har råd til det!!!

Åtte til sykehus etter frontkollisjon ved Vinstra
Elleve personer skadd i front-mot-front på E6

5 Kommentarer:

Anonym sa...

de rødgrønne kommer aldri til å gjøre det, menneske liv er ikke så mye verd for kommunister

Anonym sa...

Hovedproblemet er folks elendige kjørevaner, ikke veiene. Folk kjører som villmenn (farlige forbikjøringer er dagligdags i trafikken), fatter ikke at de tar slike sjanser. Ikke rart vi får ulykker. Utbedring av veier vil selvsagt være et pluss men hovedproblemet er altså folks kjørevaner.

Når det gjelder regjeringen, er det tøv å kalle dem kommunister. Er vel en høyre-radikal populistisk FRP-er som skrev den kommentaren kan jeg tenke meg. Sjelden det kommer mye refleksjon fra den kanten. Regjeringen er sosialdemokratisk og ikke ulik det vi har tradisjon for å ha i Norge. Nå vil jo også Obama og det generelt konservative USA kikke nærmere på vårt sosialdemokratiske styresett (blandingsøkonomi, med det beste fra kapitalisme og sosialisme), sier vel det meste om den rene kapitalismens og kommunismens fall. Den gyldne middelvei og moderasjonens linje er som oftest den klokeste vei å gå.

Anonym sa...

Feil, jeg er nok ikke FrP'er men takk for at du er så forhåndsdømmende :) Høyre er tingen for meg.

Anonym sa...

Folk må kjøre etter forholda-det lærte vi før i tida,men nå skal folk fram fort og gæli og da går det som det gjør!! Hjelper ikke med ny E6 når vi bor i et vinterland med glatte veier og snø halve året. Tror mye av løsningen ligger i folks kjørevaner! Sett ned farten,legg vekk mobiltelefonen og ikke stress!!! VEIEN I NORGE ER BRA NOK-KJØR DERETTER!

Anonym sa...

Mange av de store veiene er langt ifra bra nok, selvfølgelig har jo sjåførene mye av skylda. Kan jo også si at hvis alle bare holdt seg hjemme så ville det ikke vært noen ulykker på veiene. Men møte ulykker skjer uansett og da vil det uansett hjelpe med midtdeler.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide