fredag 6. mars 2009

Venstretullinger, muslimer og nazister hånd i hånd

Ja det er jo ikke noe tvil om at venstretullinger, nazister og muslimer har samme agenda, stoppe jødene for en hver pris og nekte Israel å forsvare seg selv mot terror angrep.
For nå skal det nemlig demonstreres mot en tenniskamp mellom Israel og Sverige.

tv2 sin overskrift legger jo skylda på nazistene da, ettersom det er fy fy å skylde på muslimer og venstreekstreme.

tv2 tv2 vg
----------------------------------------------------------------

21 Kommentarer:

Anonym sa...

hallo. hvor mye tjener du på dette da?

Du fortjener å dø

Admin sa...

Lite jeg tjener på dette.
Jeg fortjener å dø ja?
Kan du forklare hvorfor jeg liksom fortjener å dø?

Anonym sa...

Arbeidsledighets bloggen?

Ord delings feil

Admin sa...

Så flott da :)
Har faktisk vurdert å bytte det et par ganger, men gøy å se hva folk henger seg opp i :)

Anonym sa...

Nja, vet nå ikke om jeg er helt enig med deg om at venstretullinger, nazister og muslimer har samme agenda med henhold til jødene. Israel har uten tvil lov til å forsvare seg mot raketter som stadig blir sendt over grensen fra Gaza, men det er faktisk lov å vise litt måtehold ved hevnaksjoner.

Israel, som verdens 4 største våpenmakt skal ikke bruke holocoust som en slags rettferdiggjøring av den volsomme bruken av våpen mot Gaza. De har mulighet til å bombe mere målrettet enn å bombe FN-bygningerm,sykehus og masse sivile mål i samme slengen.

Men noe som har forundret meg er den måten norske mediar dekker konflikten og ikke minst hva som kommer fra regjeringen.
Ensidig fordømmelse av Israel er helt på jorde. Tror regjeringen har "glemt" at Hamas ikke er noe annet en en terrororganisasjon og faktisk mer eller mindre kun eksisterer for å utslette Israel og Israels venner.

Skulle virkelig ønske at norske mediar fortalte sannheten om Hamas og ikke bare fremstille dem som ofre.

Det er nå det jeg mener..

Mvh
Stig H

Anonym sa...

Ingjerd sa...
hallo. hvor mye tjener du på dette da?

Du fortjener å dø

------------------------------------------------
Man taler som man har hjerne.
Om det ikke har gått opp et lys for deg så har vi noe som heter ytringsfrihet i Norge.
Jeg har faktisk lov å kalle slike uttalelser som hjerneløst prik kommet fra en hjerneløs person som helt sikkert tror på en hjerneløs bok kalt koranen.
På biblioteket kan du sikkert finne den under eventyr sammen med bibelen. Derimot er jeg ikke sikker å om du har lov til å fremsette trusler ovenfor noen, men siden kun hjerneløse kan få seg til å gjøre noe slikt, så betyr det vel heller at diskusjoner om ytringsfriheten har godt deg hus forbi, antagelig vært en diskusjon på litt for høyt plan for deg.

Det er nå det jeg mener..

Mvh
Stig H

Anonym sa...

"De har mulighet til å bombe mere målrettet enn å bombe FN-bygningerm,sykehus og masse sivile mål i samme slengen."

Når feige hamas soldater gjemmer seg i fn-bygninger, sykehjem og diverse sivile mål og fyrer av raketter fra slike plasser så syntes jeg nå at det burde være lov å skyte tilbake.

Det kan ikke sammenlignes helt, men tenk deg at Sverige angrep Norge og de hadde gjemt store deler av sitt militær på skoler, blant de sivile osv. og avfyrte raketter fra de plassene, skulle ikke vi fått lov til å bombe de plassene da? Hvis ikke så må jo det være den beste måten å føre en krig på, bare gjemme alt av våpen blant de sivile og på skoler og sykehus for da kunne jo ikke fienden gjort noe tilbake.

Og nå kom det vel frem at Israel faktisk ikke bomba den fn-bygningen som media påsto at de gjorde men bombet like ved.

Anonym sa...

Se de feige hundene som skjuler trynet sitt på det bildet i vg. For noen pingler!

Anonym sa...

svensker er ikke mennesker
lag et krater ut av det dritt landet

Anonym sa...

hei admin er du så tulling så kan du gå selv og forsvaret israel.....de er terrorist stat selv.....ingen har rett til å ta noens land og det har de gjort......verden er ikke noe annet enn pengemakt.......alt er snakk om penger og makt idag......

Anonym sa...

du er helt teit, isreal beskytter seg fra terror angrep? hva kaller du at FN ga bort hele palestina til israel, kjønner du ikke lenger at vi mennsker har ingen rettigheter og de blir mindre for hverdag som går, bank mennene eier deg!! ferdig snakka vit litt før du snakker..

Anonym sa...

Det virker som om det er flere som trenger å ha litt mere kunnskap før de snakker her. Det er tydelig at det er stooooore mangler i historie kunnskapen rundt den konflikten som pågår i Midt-Østen.
Interessant at man sier at FN gav bort "Palestina" til jødene. Mandatet om delingen av dette området kom lenge før FN ble stiftet, og det dreide seg om deling av et område som ikke hadde nasjonal tilordning. Det betyr at dette ikke var et land slik som f.eks Norge, men et område uten grenser.
Det er så innmari mye å si om dette, og det er så leit at de som påberoper seg å ha kunnskap virkelig ikke har det! Retorikk hentet fra vestlig media funker ikke i denne sammenhengen!

Anonym sa...

Å så mange teite kommentarer.. Her kommer en til. Venstreraddiser, muslimer og nynazister skulle vært gasset.

Anonym sa...

Anonym 14:16: Helt enig med deg. Ingen ser vell at et land, palestina ble tatt fra dens befolkning. FN bare lagde en jævla strek og sa: her er israal og her er palestina. Israel har aldri eksistert der og plutselig kommer seks millioner jøder fra rundt omkrign i verden og tar så mye jord de kunne ønske seg midt mellom 100 muslim stater. Er ikke det litt morsomt? At Israel blir opprettet med støtte fra den vestlige verden + USA? USA skal rett og slett bare sette en kontrollør alle steder i midtøsten for å kunne bombe uskyldige muslimer.

Ja, USA er en jødestat som er styrt av jøder...sånn er det bare, men noen av oss kan ikke akseptere den bitter virkligheten :(

Anonym sa...

LOL - de to siste innleggene her (kl 14:16)taler godt for seg selv... Ikke så godt i norsk, hva? Norge er et hardt språk? Har kanskje bare bodd her i 3 år; i fjor, i år og til neste år?? Historieløse er du/dere iallefall. FN ga bort Palestina??!! Gå i historiebøkene og se hvem som bodde i Israel ("Palestina") først av jøder og arabere! Det er fakta og udiskutabel historie, og har intet med dagens politikk å gjøre.

At banken eier oss som er etablerte med hus og bil, er vel ingen hemmelighet, men de har vel for fa.. ingenting å gjøre med synet vårt på Midtøstenkonflikten! Hva er poenget ditt her??

Daniel sa...

Til anonym som klager på "orddeling"

"Orddeling" er et typografisk grep som kan gjøres hvor man deler et ord ved linjeskift, slik at første delen av ordet blir stående igjen på slutten av en linje, men fortsettes på neste linje.

Det du mente var vel "Særskriving"... men det er ikke lett for en stakkars arbeidløs venstrevelger...

Anonym sa...

Skulle ønske alle Høyreekstreme og Venstreekstreme ble shippet til ei øde øy der alle fikk hver sin Machete og så latt naturen gått sin gang:)

Verden er mye roligere uten slike folk...

Anonym sa...

Pøbelstrekene viser bare det demokratiske sinnelag til raddisser og annet grums. ( Som Hitlers SA - banket opp sine meningsmotstandere).

Anonym sa...

Faktisk har ikke Israel TATT noen andres land. Er FN dere skal skylde på.

Jødene har bodd i Israel-området i all evightet. Araberne har bodd der en halv evighet. Man må se litt lenger tilbake i historiebøkene før man begynner med "hvem var der først".

Ja, jeg støtter jødene og israel. Jeg kan være uenig med handlinger, men støtter de fortsatt.

Når er det folk egentlig skal åpne øynene opp for hvem som egentlig gjør ugang her i verden? Hvem er det sm egentlig holder disse demonstrasjonene og skaper propaganda?? Hvor enn de flytter seg, muslimene er aldri fornøyde.

Anonym sa...

Hører du hvordan de på videoen skriker Allah Akbar! Neida det handler ikke om Islamisme, fy faen.

Anonym sa...

hahahaha

hvis du fortjener å dø så må det være fordi du har proppa sida di full med reklame, samtidig som du lenker til HVER ENESTE dagblad-artikkel for å få masse folk inn på sida di. Det har ingenting med yttringsfrihet å gjøre, dette er en spam-blogg opprettet for å tjene penger.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide