fredag 6. mars 2009

Det var på tide at denne løgneren ble fjernet

Imamen Sakandar Zulqarnain Madni, som hevder at amerikanerne selv sto bak terrorangrepene 11. september, skulle i dag talt til studentene i Islamnet. Nå tas han av programmet til studentorganisasjonen.

Det var jo på tide at denne imamen ble fjernet fra programmet, for det han sier og påstår at "slik er det" kan jo langt ifra bevises selv om mange konspirasjonsteorier siet at det var usa og jødene som sto bak så kan det jo aunsett ikke bevises.
Må huske det at det var mange konspirasjonsteorier om at usa faked månelandingen også.

vg

(Linker til konspirasjonsteorier blir fjernet, for det er nettopp bare teorier og det er noe en hver med en datamaskin på rommet sitt kan koke i sammen.)
----------------------------------------------------------------

18 Kommentarer:

Anonym sa...

Denne løgneren?Javel, selve ordet konspirasjon betyr antagelse, selv når etter all medie oppmerlsomhet etter 9/11, prøver en person å mene, altså sin egen mening, når det ikke blir referert til ytringsfrihet at Usa sto bak dette.
Løgner kommer vel i grunn KUN fordi han er muslim. men da etter gjentagende ganger, filmer og dokumenterer som fakisk beviser at dette ikke var mulig gjort av muslimer, kommer slike uttalelser der du viser for det første mangel på informasjon og relevanse..Det som i grunn er synd og litt morsomt er at alle kan annonymt, som er grunnen til self du skrev "løgner", blogge om dette, ta en titt på Loose change edt2, på youtube, og da kan du hevde løgnere.

Anonym sa...

Tviler ikke ett sekund på at USA selv stod bak dette!!!!!!!!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Haha.. Du er den perfekte borger! Naiv, uinformert, støtter deg på flertallets meninger og tror sannheten kommmer gjennom TV'n din. Men det er greit, du føler deg nok tryggere og får kanskje mer applaus på den måten. Nok en usynlig person i saueflokken.. Pent og pyntelig gressende innenfor inngjæringen. bææææ!

Anonym sa...

Helt enig, det var på tide at drittsekken av en løgner ble fjernet.
Send drittsekken ut av landet dit han hører hjemme.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Du er en hykler.

Hvorfor? Fordi du sensurerer kommentarer som du ikke tåler å lese, eller opponerer din egen oppfatning.

jeg skrev en link med konkrete forskere som har kommet med forskningsresultater som går i mot hva som er den konvensjonelle oppfatningen.

Anonym sa...

Send Imanen hjem til landet han elsker.
De som tror USA selv stod bak dette angrep er ikke de med den høyeste kapasiteten, stakkars...

Anonym sa...

Hvis du hadde vært en stor fan av ytringsfriheten, så hadde du ikke bedrevet med sensur g fjerning av kommentarer som går i mot dine egne tanker rundt et tema.

Admin sa...

Fjerner linker, folk får si hva de vil slik som du gjør her nå og det blir ikke fjernet. Men linker til ting som er kokt sammen bare for å sverte sletter jeg bare, så enkelt er det.
Folk må si imot meg så mye de vil, det driter jeg i. Hvis folk vil finne ut mer om disse teoriene så kan de søke etter de selv på google og youtube.
Alltid noen som hater USA som legger ut noe svada der.

Anonym sa...

jøder som styrer usa sto bak dette !!!

ha ha din lille løgn er avslort !!!!

og de som styrer norge ,sitter bak d tullet her !!!

Anonym sa...

En av ulempene med å være en stormakt som usa er, er det at det alltid er noen kommunister og muslimer som gjør sitt beste for å kaste dritt mot det landet.

Anonym sa...

Hvor er bevisene for at jøder sto bak angrepet? Fordi at det var rundt 4000 jøder som ikke var på jobb den dagen? Kanskje fordi at det var totalt rundt 75.000 andre folk som helelr ikke hadde kommet seg på jobb enda ettersom arbeidsdagen ikke hadde starta enda?
En imam vil alltid lange ut mot israel og usa, for det er de to største fiendene for islamsk verdensherredømme.

Anonym sa...

Idioter. Alvorlig talt, hvordan i all verden kan du ikke tro FAKTA som stadig vekk slår dere over hodet? Elementer i forrige bush regimen, med god hjelp av mossad stod bak angrepet. Konspirasjons teorien er den regjerringen dems har kokt sammen og servert til de ignorante massene. Og det er alltid disse skitne apekattene som ikke veit forskjellen mellom høyre og venstre med mindre man banker det i hodet på dem, som beskytter masse morderen Bush.
Ikke tro for et sekund at Obama blir noe bedre, han er faktisk verre. Fordi det virker som om han har litt mellom ørene. Men glem alt drittslenging. Jeg utforderer ENHVER til å argumentere for at muslimer faktisk stod bak angrepet. Vedkommende kommer til å være sår i ræva en uke.

Peace!

Anonym sa...

Det er artig at du implisitt mener at jeg er i mot usa (eller jøder, eller annen folkegruppe eller rase). Det er jeg ikke.

Bakgrunn for linkene jeg gav deg var stiftet av:
- brannmenn fra new york som var der den dagen.
- amerikanske og kanadiske forkere som har forsket på hendelsen og har kommet med konkrete legitime valide forskningsfunn basert på vitenskapelige kriterier.

Hvordan kan jeg jeg eller noen av linkene oppmuntrer til en kritisk tankegang omkring hendelsen, da være i mot USA når de selv er 100% amerikanske?

Anonym sa...

Hei admin.
Du er flink med selv justis.. Desverre finnes det mange som deg her i verden. Jeg ønsker ikke å legge ut noen linker for det vil jo selvfølgelig bli sensurert. Men bare noen enkle spørsmål. Kan du fysikk og kjemi. hvilken skolegang har du hatt?? Jeg mener du bør kreve pengen tilbake (hva skolen kosten), og gi det tilbake til staten. Det er skattepenger som må tilbake til skattebetalerene,. Vider vil jeg anbefale deg å gå grunnskolen på nytt, da vil du kunne oppdage gravitasjons læren på nytt for eksempel. Siden kan du jo gå gjennom det materialet som er presentert av USA's myndigheter (Bush admin. osv, som du kanskje er tilhenger av). Bruk så DE NYE kunnskapene du har tilegnet deg til å revurdere hele 9/11, gjør deg så opp en mening. Da kan vi diskutere videre hva som er fakta og hva som er løgn, forløp og ettervirkninger. Og ikke minst hva USA's politiske spill koster verden av både menneskeliv og annet, hem som er terrorister og offre. Ha en hyggelig helg. Mvh En Nøtral

Anonym sa...

islman er en fucked up religion

Anonym sa...

"Only the small secrets need to be protected. The Big ones are kept secret by public incredulity."

- Marshall McLuhan, media guru.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide