tirsdag 3. mars 2009

Sannheten kommer alltid frem

Sannheten kommer alltid frem, selv om de som ikke har vokst opp i et rødgrønt miljø har jo alltid visst sannheten.

Gerd Fleischer advarer mot å tro det er valgfrihet å for mange muslimske jenter å gå med hijab, for mange muslimske jenter får nemlig juling hvis de ikke går med hijab.

- På mitt kontor har kvinner grått sine modige tårer over å måtte gå med hijab. Utallige unge jenter har fortvilet fortalt meg at hvis de ikke har hijaben på seg til enhver tid, får de juling. Disse våger ikke å stå fram i den offentlige debatten, sier Fleischer til Vårt Land.


Og det er da en annen virkelighet enn det media og de rødgrønne har prøvd å tegne for Norge i det siste? Var det ikke mer eller mindre det FrP har sakt hele tiden? Lyver rett og slett de rødgrønne for oss? Kanskje derfor de går tilbake på meningsmålinger og FrP går frem :)

Siterer en muslim som aftenposten snakket med da de dro til Malmö for å finne ut åssen det virkelig var i Rosengård i steden for å tro på sosialist styret i byen.

- Når lillesøsteren min blir stor kommer hun til å gå med hijab, sier Adnan (15).

- Hun kan velge selv. Men jentene er oppdratt sånn at de skjønner de skal gjøre det. Vi trenger ikke tvinge dem.

Guttene er enige om at jenter som ikke bruker hijab, også kan være gode muslimer.

- Men noen som er tvunget til å bruke det, kan likevel være horer, supplerer Hussam (15).


Er det ikke dette som er frivillig tvang? "Men jentene er oppdratt sånn at de skjønner de skal gjøre det. Vi trenger ikke tvinge dem." Smak på den litt..

Resten kan du lese på: Rosengård: «Mange gidder ikke jobbe»

vg dagbladet tv2

Og Bekkemellem lei av dialog og toleranse og det kan jeg forstår for uansett hvor mye vi prøver å være tolerante så er det visse folk som aldri blir fornøyd. Kan anbefale denne videoen hvis du lurer på hva jeg snakker om:

Se hele filmen, han langer også ut mot hijab og det meste som nordmenn og europeere irriterer seg over ang. muslimer og islam.
----------------------------------------------------------------

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Han hadde mange gode poeng han fyren i filmen.

Anonym sa...

Dette er å kalle en spade for en spade. Ferdig med den saken....

Anonym sa...

Hear hear Mr video man!

Anonym sa...

Helt på kornet. Akkurat slik tror jeg det er mange mennesker over hele den vestlige verden som føler. Denne mannen fikk satt ordene på det.

Anonym sa...

jeg syns at norske folk kjønner nå hvordan muslimer lever ,muslimene har bodd i Norge over 40 år.når det gjeller hijab det er frivillig om noen bruker eller ikke.

Anonym sa...

Yeah, right!
Når du har blitt hjernevasket fra vuggen av med at du MÅ bære hijab ellers så er du ulydig mot islam, du blir uglesett, kanskje regelrett utstøtt av din egen familie og ditt eget snevre miljø.
Spar oss!

Anonym sa...

Leser du bare nyheter som handler om innvanderer?Det virker som du hopper over et par sider i avisen.Kanskje du burde begynne å lese om flere forskjellige saker..Det er mange nyheter som også gjelder oss nordmenn.Skjerp deg,nå får du ta deg sammen ang denne bloggen.

Anonym sa...

Anonym 23:43 hvem i helsiken tror du vil ha noen sportsdebatt på disse bloggene. Her skal det kun være saker som engasjerer hele det norske folk. Der folket kan si sine meninger uten å bli redigert av sosialistens lakeier i pressen.

Fortsett kampen mot Nasjonal Samling.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide