tirsdag 3. mars 2009

Kan ikke forvente noe annet

Kan vel ikke forvente noe annet enn det vg i dag melder, Politiet har ennå ikke pågrepet mannen som natt til lørdag skjøt mot og skadet tre personer på Karl Johan i Oslo.

Gjerningsmannen har nok for lengst gått under jorda eller reist fra landet og det er jo ikke sikkert han er registrert inn i landet ei gang ettersom det finnes rundt 18.000 illegale innvandrere i Norge og over 90% av de som kommer her kommer uten Id papirer. Så kan vi egentlig forvente at han blir tatt? Sjansene er små slik jeg ser det iallefall og om han blir tatt så klarer han nok å slippe unna med "sinnsyk i gjerningsøyeblikket"

Og på toppen av det hele så har politiet lite ressurser :(

Ingen pågrepet etter skyting på Karl Johan
----------------------------------------------------------------

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Må bare si meg enig

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

fy faen as

Anonym sa...

Norge er og vil alltid være det landet hvor man kan gjøre hva man vil og straffen vil bli mild. Jeg er utlending selv og mener det er mange som kommer hit fra harde vilkår som gjør kriminalitet og straffen de får er altfor mild i forhold til hva disse kan få hjemme.Dette skaper igjen reklame i underverden om hvor flott Norge er og hvor mye man kan tjene her på dop siden alle narkomaner MÅ ha dette,og det betyr mer penger til hajene. De ser dermed ingen vits i studere eller jobbe da skatt er høyt og man kan likevel gjøre kriminalitet da straff er lavt. Denne mannen som kjøt 3 stykker han finner ingen han er borte, mens 3 stykker er skadet for livet og har minner om dette livet ut. Men som sagt jeg mener norsk folk gjør lite med ting, ingen demonstrasjoner ingen som viser meningen sin offentlig. Så lenge jeg har surfet på nett har jeg bare lest hvor folk skriver om hvor dårlig ting er osv,men ingenting blir gjort folka bryr seg ikke lenger. På nettet blir ingenting gjort dette må andre ting til, jeg kan si at der utlendinger skiller seg ut at de kan vise sin misnøye med noe veldig fort og om de får en blåveis eller to spiller ingen rolle så lenge det er for en god sak!!!

Anonym sa...

Det er vel som med andre tidligere episoder med afrikanere,de har hatt en traumatisk opplevelse i sitt hjemland som setter sine psykiske spor og bla bla bla...og da må de bare drepe/skade en nordmann eller to,for å lette litt på plagene...
Bare vent, finner de faenskapet vil det nok bli snakk om psykiske problemer og stakkars liten... Må behandles og koses med...blir kvalm.
Hvilke nummer i rekken med "stakkars afrikanere" blir dette? Har mistet tellinga.
Holder meg unna byen nå, stoler ikke på disse apekattene.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide