lørdag 7. mars 2009

Ikke bare lottogevinster

Kanskje det var en lottogevist som utløste krangelen der en ble knivstukket i skulderen i Verdal fredag kveld? En ting er iallefall sikker, nå er ikke bare bygda kjent for sine lotto-millionærer lenger.

Ja jeg vet det er slemt å spøke med slike ting, men som avisene melder så ble det bare lettere skader og tilstanden er stabil så da gikk det jo bra :)

dagbladet tv2
----------------------------------------------------------------

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Arbeidsledig pga finanskrisen?
Skal jeg være helt ærlig synes jeg dette er en billig unnskyldning som alle strør om seg med for tiden.. Jeg kan ikke ditt, jeg kan ikke datt.. Alt som følge av finanskrisen. Hva er det for tull? Vi hadde da arbeidsledighet før finanskrisen også. Kan man ikke heller si; Jeg er arbeidsledig fordi jeg/min bedrift hadde uansvarlig høye kostnader i forhold til inntektene og dermed gikk det på dunken når kravet til kontroll og champagnetiden var forbi?

Anonym sa...

Hva om denne personen da jobbet i en stor bedrift som måtte permittere, eller si opp folk som et resultat av finanskrisen. Jeg vet at det er flere store bedrifter som har måttet gjøre dette, og det har ingenting med å si at de hadde "uansvarlig høye kostnader" å gjøre. Selvfølgelig finnes jo de bedrifter du, Noenandre, også snakker om. Men jeg velger å mene at finanskrisen er en relativt god grunn til mange av de som går arbeidsledige for tiden, og ingen dårlig unnskyldning.

Admin sa...

Noenandre: Vel, når ordrene som kom inn gikk ned med over 40% iløpet av et par mnd. så ble desverre rundt 45 totalt nesten 200 personer permitert. Synd for meg så hadde jeg ikke lang nok ansinitet. Og når det samme har skjedd med en god del andre fabrikker og bedrifter i området rundt her jeg bor og i nabo kommunene så er det ganske trangt om plassen.
Og kostnaddene ble holdt på et ganske minimum fra før av.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide