torsdag 5. mars 2009

Bombebelte byttet ut med traktor

Terroren vises i nye former, denne gangen var det en palestiner som gikk amok med en traktor i Jerusalem og kjørte på en parkert politibil og skudde den over gata og inn i en buss full av folk.

vg
----------------------------------------------------------------

3 Kommentarer:

Anonym sa...

sånn går det når vi lar skitne undermennesker som muslimene gå fritt rundt.
Palestina er en terrorist stat og må fjernes fra kartet

Anonym sa...

Hvis du skal blogge en kommentar til hendelsen, må bloggen inneholde elementer som gir nytt innhold eller en større dybde i saken. Vi leser bloggen for å få et bredere persperktiv om den aktuelle saken. Det du skriver er intetsigende og bare en kopi av artikkelen.

Tommelen ned :-(

Anonym sa...

Tror det er bedre med overskiften BYTTET BOMBER MED BRA STILLING I NORGE. Husker dere LARS GULE som ble arrestert Av Israel da han som militaer i Norges fredsbevarende styker smuglet dynamitt i spesialbelte til Palestinere. Lurer videre paa om disse selvmordsbombere bruker hans konsept paa disse beltene. (I det tilfelle er ikke bare ostehoevelen Norges opfinnelse.) Idag er han Guruen i det Humanetiskforbund og har bra stilling paa universitet eller hoyskulle
Er det rart at Israel dritter i Norge!!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide