torsdag 5. mars 2009

Kutt ALL støtte!

Illsinte og fornærmede sudanere planlegger nye demonstrasjoner mot det vestlige samfunnet, og har bannlyst ytterligere tre hjelpeorganisasjoner fra landet. Norsk-danske Birthe Øverby tar ingen sjanser, og holder seg innendørs.


Vel da bør alle vestlige land kutte ALL støtte til landet og trekke ut ALT av hjelpepersonell og så får de klare seg selv hvis det er så fryktelig med det vestlige samfunnet. Når de skal være så forbanna utakknemlige så kan det egentlig være det samme med hele hjelpa spør du meg.

vg dagbladet
----------------------------------------------------------------

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Er vel ikke helt rart at du er arbeidsledig med den kunnskapen du besitter..

Al-Bashir er kjent for å selv arrangere demonstrasjoner som dette for å få det til å virke som om han har støtte blant folket. Om disse hjelpeorganisasjonene blir kastet ut av landet kan det få store konsekvenser for hundre tusener av sivile som er avhengig av den bistanden de daglig får fra disse organisasjonene. Sudan er på randen av en humanitær katastrofe som du ikke engang kan forestille deg.

Anonym sa...

Hahaha, tenk å angreip en som er arbeidsledig med å si noe sånn. Patetisk å synke så langt ned.

Politikken i sudan har da ingenting med at mange tusen nordmenn mister jobben sin hver mnd så den anklagsen sier jo litt om å lite kunnskaper du sitter med anonym.

Anonym sa...

Vel, jeg vet lite om Sudan og de interne forhold der, Men å beskylde de fattigste av de fattige, de mest hjelpeløse av de hjelpeløse ligger under alt lavmål. Håper finanskrisen vil føre til at du mister dagpengene dine og får selv føle på kroppen og livet ellers hvordan det er å bli overlatt til deg selv.

Anonym sa...

noe som sier meg(uten å gå til grundig undersøkelse) at jens er admin.

Må si at admin sin uttalelse er en av de mest naive jeg har hørt på lenge...

Anonym sa...

Du burde virkelig reise litt rundt i verden og oppleve hvordan mennesker har det. TROR du virkelig at de som er totalt avhengig av hjelp utenfra er de samme som demonstrerer? Nei undskyld meg, men mennesker som deg gjør meg kvalm, og er roten til alt ondt her i verden.
Kom deg ut av stresslessen og grandiosa tilværelsen din.

Anonym sa...

SKAM DEG!

Anonym sa...

Du, poenget er jo at denne diktatoren driver folkemord på de stammene som han selv ikke tilhører. Nødhjelpen går til de stammene som er i krise. Demonstrasjonene gjennomføres med de som støtter ham. Det er meningsløst å si at du straffer de som styrer ved å si at det er en fin ting at hjelpeorganisasjonene blir kastet ut, det er jo det de gale makthaverne vil- så de andre dør fortere. Sudan er et land der det pågår folkemord. Landet er styrt av muslimer, og det er dermed vanskelig å få effektiv kritikk av ledelsen- det er begrensa hva de muslimske herrer i FN lar slippe igjennom. Vilkårene for den lille kritikken som er, er vel at det ikke gjøres noe nummer av religion her... selv om jeg har skjønt så mye at det går så hardt for seg, at det ikke er en frisone å være muslim en gang. Det er vel grunnen til at det er lov å kritisere Sudan i FN i det hele tatt.

Anonym sa...

Hva med å sende et fartøy fra sjøheimevernet for å understreke at norske myndigheter mener alvor

Anonym sa...

Admin sutrer med en gang noen nevner hans egen livssituasjon, mens han selv har null problemer med å si at Norge skal kutte all støtte til 1 million mennesker som står i livsfare. Før du begynner å syte om din egen situasjon kan du jo kanskje se mot Sudan og sivilbefolkning der. I motsetning til dem har du fortsatt muligheter, her i Norge..

Anonym sa...

De som angriper "admin" her burde kanskje tenke seg litt mer om før de går på enkeltpersoner, personangrep er forsatt ulovlig i Norge.
Og når det gjelder selve bloggen så er jeg delvis enig, man kunne kutta all hjelp i et uker så kanskje noen kunne få avsatt diktatoren som styrer landet.

Anonym sa...

Er du helt "arbeidsledig" eller?? HÆ?

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide