fredag 6. mars 2009

Hadde jo vært flott

Det hadde jo vært flott hvis alle de skyldige i de brutale ranene den siste tiden ble tatt og hardt straffet, selv om jeg regner med at de sikkert er ute på gata igjen om under 1 år uansett.

Det er desverre alt for milde straffer for slike ting i Norge..

vg vg dagbladet vg vg dagbladet tv2 vg
----------------------------------------------------------------

19 Kommentarer:

Anonym sa...

Enig. Det er for milde straffer for alle mulige kriminelle handlinger i Norge, med untak av en del trafikkrelaterte handlinger kanskje. Der blir man jo noen ganger så hardt straffet at man nesten slipper billigere unna om man tar livet av et annet menneske!

Anonym sa...

NETTOPP! I dette landet er økonomiske uheldigheter -type skatteundragelser, mva-undragelser, osv og trafikk-forseelser strengere straffet enn volds-kriminaliteten! Mennesket mister stadig mer sitt rettsvern i kraft av å være et Menneske! Men når penger er inne i bildet, da settes politiet og rettsystemet inn for fullt!

Anonym sa...

De som ikke har det, skaff våpen og skyt faenskapet før de klarer å seg kommer inn!

Anonym sa...

Kan tenke meg at ranerene sjekker skattelistene før de bestemmer seg for å rane. Da vet de om personen har penger eller ikke. Hadde vært kult å vite om det er tilfelle...

Anonym sa...

I følge politiet er skattelistene i søkelyset.
På tide å fjerne muligheten til å se i disse.
Hvem fanken har noe med hva andre tjener likevel?

Anonym sa...

At ikke Norske tenåringsjenter lærer seg å holde seg borte!

Anonym sa...

det skjedde mange flere hjemmeran i Oslo enn 3 . som jeg vet det er en på Holmlia , og en Stovner...

Anonym sa...

Vedder på at 16 åringen ble delt på blandt disse avskummene. "De sa at de elsket meg QQ" jaja, er ikke min datter såh.

Anonym sa...

Skal skatteliste ligge ute, så kan godt bilde med navn på straffedømte ranere ligge ute også.

Anonym sa...

Blir du ranet hjemme? Send regningen til det norske ArberiderPartiet! Er det ikke flott med sånn vidunderlig vellykket integrering og assimilering, etc av disse flotte uskyldige menneskenen?
Kulturkræsj?
BTW! Den norske skjøga som ble med på dette kan brenne i helvete + hennes sikkert nok skilte alkoholiserte uansvarlige umodne foreldre.. På tide å ta ansvar folkens?

Anonym sa...

Vi skal være stolte av Politiet i Norge for alt som blir gjort og slitt med hver eneste dag som vi ikke blir gjort kjent med offentlig. Politiet har den siste tiden fått alt for mye "pepper" og tullete "kommentarer". Se på oppklaringsstatistikken på kriminalsaker i andre land. Utrolig mange land som har en vesentlig dårligere statistikk!
Stå på Onkel!

Anonym sa...

Kjære naive landsmenn.
Hvis dere var istand til å lese norsk hadde dere sett at alle ofrene også var "fremmedkulturelle". Dette lukter forsikringsvindel på lang vei!!

Nordisk Hilsen!

Anonym sa...

Må si jeger VELDIG sjokkert over og se at det er utlendinger som raner noen hjemme på nytt..(ironi seff).
6mars sto det i VG om en annen familie i oslo som ble ranet i sitt eget hjem...Der var det også utlendinger som var ransmenn...

Tror det er påtide og skaffe seg kikkehull i døre og våpen så jeg kan skyte ransmenn hvis de kommer på besøk...Og det i selvforsvar...

Det er påtide og sende alle ikke Norske kriminelle til hjemlande sitt der de hører hjemme!

Forsikrings svindel på 3000kr og en bærbar pc??Tvilsomt!


HEIA FRP!!!!

Anonym sa...

Send dem hjem til sitt opprinnelsesland! Nå må norske politikere våkne! Én alvorlig kriminell handling burde være nok til å sende dem hjem igjen uavhengig av om det er svensker, dansker, øst-europeere eller pakistanere dt dreier seg om. Disse kriminelle ødelegger for majoriteten av innvandrere som faktisk oppfører seg ordentlig. Feilen her til lands er at folk er livredde for å bli kalt rasister hvis de sier meningen sin. Rasisme-begrepet er utvannet. Dette har ingenting med hudfarge å gjøre. La de skikkelige folkene få bli, og send avskummet hjem igjen!!!

Anonym sa...

Akkurat.. send dem til landene deres. Men greia er at de fleste av OSS. Er født og oppvokst her så hvis en sånn person gjør noe sånt må de bare fengles og få samme straff som andre. De har ikke noe med sitt land å gjøre da når de er ikke fra den generasjonen. Vel alle har sin mening.. de som raner bør bare få en strengere straff som gjør at de aldri tør igjen..

Anonym sa...

Har auto-hagle i beredskap, kommer de inn til meg, blåsen jeg hue av dem!

Anonym sa...

Om 20 år så lever vi i bur, som øvre midelklassen i andre fattige land. Gitter for vinduene skudsiker ytterdør innjeret bakgård med høyspent på toppen. Jeg har sett det i andre land.Di krimminelle kommer til Norge i flokker.Dette er bare begynnelsen.STOP DEN KRIMMINELLE INDVANDRINGEN FØR DET ER FORSENT.

Anonym sa...

Stop heller sosialistene,det er de som er skyld i denne galskapen.
BRUK STEMMESEDLEN.

Anonym sa...

idioter alle sammen. vet ikke hva dere snakker om... tror dere vet åssen det er, har ikke en anelse.. tosker..... ;)


hilsen en straffedømt ransmann

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide