torsdag 5. mars 2009

Huff! :(

Håper virkelig de finner den 10 år gamle jenta som er savnet i Trondheim og at det ikke har skjedd henne noe..
Ingen foreldre burde noengang oppleve at sitt barn er savnet.

Da var jenta funnet og godt var det! :)

Nå viser det seg at hun ble holdt skjult hos ei venninne. Hmmm, noe mystisk på gang der i gården ja.

dagbladet vg dagbladet dagbladet
----------------------------------------------------------------

20 Kommentarer:

Anonym sa...

Jenta hadde på seg en lilla lue med hvit blomst, hvit dunjakke og lilla cherrox. Sekken hennes er sort og hun hadde med seg en grårutete gymbag. Hun har også briller.

Folk som kjører rundt i Trondheim i kveld kan jo følge med litt ekstra.

Anonym sa...

Helt forferdelig grusomt! Vi får be til Gud om at ingenting kriminelt er skjedd med henne! Tenker på disse stakkars foreldrene...Det må være noe av det værste som kan skje et menneske!!

Anonym sa...

- Det er litt begrenset hva vi kan gjøre første omgang når det er snakk om søk i nærområdet, sier Ola Vaage, redningsleder ved Hovedredningsentralen, til Dagbladet.no.

Hva er dette for en slags uttalelse?

Skal de gjøre noe, så må de jo gjøre noe NÅ!!!!

Sett opp kontroller ved grenseoverganger. Kontroller hver bil som er på vei ut av landet, samt ut av byen.

Avslutt heller den store prosessen hvis hun dukker opp.

Man kan jo ikke begynne id et små å lete kun lokalt når klokken nå er over 22.30.

Da er det snakk om å være føre var i en mulig sak.

For Guds skyld. Sett opp kontrollposter ved alle utfartsveier, grenseoverganger og fergekaier osv...

Dersom dette blir en forsvinningssak, så er det et Politisystem som kommer til å få grundig refs i etterkant hvis slike ting ikke blir gjort.

Men.. Vi håper jo selvfølgelig alle at dette løses seg.

Men... man må gjøre noe mere enn å kun søke lokalt når klokken nå har blitt så mye.

cubefish sa...

Det endte lykkelig :-)

Anonym sa...

Beklager, anonym, men det er allerede for sent å sperre veier og kontrollere reisende. Det er også for tidlig å si sikkert om det er en forsvinningssak eller ei. Men om det er, er det ikke politiet som bør granskes, men Stine Sofies Stiftelse. Hva har Stiftelsen gjort for å forhindre en ny Marianne-, Therese- eller Baneheia-sak? Null, nix, og over hodet ingenting.

Og nå kom nyheten om at leteaksjonen er avsluttet med funn, før jeg rakk å poste meldingen.

Anonym sa...

Man må huske her at vi som sivilister langt fra sitter på all informasjon tilgjengelig. Politiet kan ha mye mer info enn det de går ut i media med. Dessuten bør man spørre om hvorfor Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder ikke ble satt inn før det hadde gått 4 timer etter savnetmeldingen. Er ikke å være savnet et nødstilfelle med mulig dødelig utgang?

Virker som om denne saken har en god del personlige hendelser i familien som bakgrunn..

Anonym sa...

merkelig at ikke foreldrene hos jenta hun var på besøk hos, sa noe til den savnede jentas foreldre. tragisk. hvem lar ei 10år gammel jente være på besøk så seint på en vanlig skoledag... men kjempe fint at hun kom til rette

Anonym sa...

ehhhhhh, de viste kanskje ikke at ho var der? Burde var forsiktig å komme med slike påstander...

Anonym sa...

Visste ikke at hun var der? Litt kontroll må jo en forvente at voksne har i sitt eget hus!? Da må jo hun ha gjemt seg der av ukjendte årsaker! Men politiet fant henne altså!

Anonym sa...

Hei du anonym smo skriver om Stine Sofies Stiftelse ovenfor. Aner du egentlig hva stiftelsen jobber med? Vet du det? Jeg synes du skal holde deg for god til å rakke ned på en stiftelse som faktisk bidrar veldig for vi som har mistet barn i tragedier!

Anonym sa...

Når jeg var i den alderen gjemte jeg og en kompis oss i flere timer mens de voksne letet etter oss. Grunnen til at vi gjemte oss var at vi ikke hadde lyst til at han skulle reise hjem... Så barn i den alderen kan være ganske impulsive og ser ikke alltid konsekvensen av det de gjør. Kan være noe så enkelt som ligger bak, ikke alltid det er noen skumle voksne som har skylden :-)

Anonym sa...

"Anonym sa...
Visste ikke at hun var der? Litt kontroll må jo en forvente at voksne har i sitt eget hus!? Da må jo hun ha gjemt seg der av ukjendte årsaker! Men politiet fant henne altså!

6. mars 2009 02:16"


Politiet fant henne ikke, det var foreldrene som fant henne. Hun var tross alt 10 år, ikke normalt å lete gjennom huset hver gang en 5. klassing har hatt besøk... Hadde hun vært 5 år kunne jeg skjønte det...

Anonym sa...

Hun er antagligvis drittlei i bli tvunget på fotballtrening. Bare min private teori.

Stars sa...

Det står i teksten at hun hadde vært i huset uten foreldrenes viten. Så slutt å snakk om at hun fikk være på besøk for sent og at de ikke sa ifra osv. skikkelig irriterende at folk ikke kan lese teksten skikkelig.

Anonym sa...

hmmm.. her burde barnevernnet spøre et par spørsmål tror jeg.

Litt skeptisk på at en 10åring føler at hun må "gjemme seg" hos en vennine.
Vannligviss er dette følge av noe som skjer hjemme.

Anonym sa...

Stine Sofies stiftelse jobber for pårørende til barn utsatt for overgrep, eller for Ada Sofie. De har derimot aldri gjort et håndslag for Stine Sofie eller Lena, som man nesten aldri hører et ord om.

Anonym sa...

Det var da politiet skulle gjennomsøke leiligheten til venninnen at hun ble funnet.(står i vg) Mens i Dagbladet kom det fram at det var foreldrene som ringte å sa fra til politiet! Man kan jo bli litt forvittet...

Anonym sa...

Det må jo være noe fundamentalt galt med folk hvis de holder en 10 år gammel jente skjult hjemme hos seg i 4 timer, og hvorfor i alle dager kunne ikke den 10 årige jenta bruke telefonen/mobilen? Har ikke alle mobil idag? El tilgang til telefon?

Det er noe som ikke stemmer.

Anonym sa...

Kan jo være at jenta ikke ville dra på trening av en eller annen grunn og selv ville holde seg skjult hos venninnen.. Og fått venninna til å ikke si noe om at hun var der, for å slippe. En 10-åring tenker neppe så mye over konsekvensene av det.

Anonym sa...

Var vel så mye svartinger i området at hun ble redd

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide