torsdag 5. mars 2009

Det som er kjipt

Det som er kjipt når lastebiler miste noe av lasta er at de som regel ikke merker noe til det. Og da står det gjerne i avisene "kjørte videre uten å stoppe" og det ser ut som om lastebilsjåføren er en jævel som bare gir faen i å stoppe.

Ikke hjelper det å tute heller i de fleste tilfeller, for en lastebil er tross alt en arbeidsplass og er dermed godt lydisolert.

Men en ting som er sikkert, mister man noe av lasta så har man gjort en dårlig jobb med å sikre lasten og det finnes det uansett ikke noen unnskyldning for.

Gjenstand fra lastebil traff frontruta i 100 km/t
Fikk metallgjenstand i frontruta i 70-sonen
----------------------------------------------------------------

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Kjeften på deg. Skaff deg et liv.

Bka sa...

Jeg bare lurer, hvor er gass grillen???
For det var jo det han ble truffet av eller ???
Han så den jo falle av conteiner bilen.
Hvis du blir truffet av en gass grill ligger den jo en plass langs veien eller !!!!!

Admin sa...

Anonym: Traff jeg et sårt punkt?
Bka: Skulle jo tro det.

"Han forsøkte å styre unna, men ble likevel truffet av metallgjenstanden, som han mener var en gassgrill." Bare forsvant "gassgrillen" i løse lufta? Stoppet lastebilsjpføren for å plukke den opp for å så kjøre videre? Og i så tilfelle, burde ikke sjåføren av bilen klart å tatt skiltnummeret?

Var faktisk litt merkelig det der.

Anonym sa...

Legg merke til at Jan Egil Wilhelmsen kjører rundt med en GPS montert i frontruta, noe som ikke er lov fordi at det hindrer sikt og hvis noe hindrer sikt som ikke er orginalt med bilen så er det ulovlig.
Hadde dette vært en ungdom med "senkestripe" i toppen av vinduet så hadde han nok fått en eller annen type reaksjon av politiet og det er selv om slike striper ikke hindrer sikten mot veien i det hele tatt mens en slik GPS faktisk gjør det.
Noen burde anmelde han for dette, han bryter jo tross alt Norsk lov og vg har bildebevis for det :P

Anonym sa...

Har full forståelse for lastebilsjåføren som ikke melder esg. Ingen kan jo bevise om han så det eller ikke, å hvis han melder seg så mister han først lappen og så jobben !
Med den hat mentaliteten norske myndigheter har til mennesker som sitter bak et ratt, så er det beste å late som ingenting og kjøre videre.
Snakker av erfaring !!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Enig med siste innlegg: det å melde seg selv betyr å stille seg til disposisjon for 'lynsjing'. Vedkommende sjåfør har intet å vinne på det. Dessuten: I Norge kan ingen kreve at du gir opplysninger som fører til at du selv kommer i straffeposisjon. Det kalles selvinkriminering. Så den som kjørte bør forholde seg taus. Og i beste fall vet ikke vedkommende engang OM han/hun har forårsaket noe som helst....

Anonym sa...

Hva om dette var litt senere på året, og han som ble truffet av en metallgjenstand kjørte mc?

Anonym sa...

Ja. Jeg tester hva som er best av bil og kollektivtransport gjennom 90 dager. Dette er nok et slag mot bilsjofører.

Anonym sa...

Jeg har selv irritert meg over lastebiler som ikke har sikret last! Jeg lå her om dagen bak en med masse sand/småstein på planet utover mot vestfold, og det drysset med sand og stein mot fronten på bilen min. Fikk steinsprang i ruta og den måtte byttes! Men jeg var så opptatt med å komme meg unna og stoppa helt opp ved nærmeste mulighet, og fikk derfor ikke med meg skiltnummeret! Det var selvsagt ikke helt enkelt å se dette heller under all den gjørma som satt der!

Nei nå får dere slutte med å forsvare disse som ikke sikrer lasten sin og heller oppfordre folk om å innrømme at de har vedgått feil, slik at de tenker seg om en gang ekstra når de fyller lasten på bilen!!! Og om de har slurvet med dette, ja så fortjener de faktisk å miste lappen og jobben!!!

Anonym sa...

lurte litt på hvor den gassgrillen var blitt av jeg og..;) men at sjåføren bør melde seg er klart.. det er til hans/hennes eget beste.. hvis det blir funnet ut hvem det er, er det bedre å melde seg selv.. ærlighet varer lengst!:)

Anonym sa...

Unnskyld meg, men kossen vil du at ein sjåfør ska sikra sand elle småstein????? D vil jo blåsa noe av uansett.. Trikset e å holde GOD avstand eller rett å slett kjøra forbi...

Anonym sa...

Det er regler på hvor mye man kan fylle opp en grus-bil. Men jeg ser desverre mange på veiene som har grus langt over den grensa, og da vil noe drysse av.

Anonym sa...

men d e veldig ofta ikkje sjåføren så styre d, men gravemskinføreren.... å m så mye nyrekruttering i sjåfør yrket e d mången så ikkje gir beskjed, fordi di e faktisk redde for jobben sin...
uansett så e d som sagt barra t å holda go avstand...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide