tirsdag 3. mars 2009

En helt blant idioter!

Victoria Helgerud (21) er det man kan kalle en helt blant idioter.
Men mens idiotene sto rundt og bare kikket på og prøvde å ta bilde av kvinnen som ble truffet av han feige mannen som skjøt vilt rundt seg på Karl Johan i helga som var så løp Victoria Helgerud mot skuddofferet for å prøve å hjelpe henne med å stoppe blødningene og jage bort idiotene med kamera.

Norge trenger flere av slike som Victoria Helgerud :)

- Jeg var tøff da hun blødde, etterpå fikk jeg «noia»
Her er redningskvinnen fra helgens skuddrama
----------------------------------------------------------------

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Jeg KUNNE ikke vært mer enig med deg - kan du tenke deg at det i det hele tatt er MULIG å samle seg om henne FOR Å TA BILDER, FOR HELVETE?!?!?!??!! - er det virkelig blitt SÅ gale?!?!?! Det skar faen i hjertet å lese det, at nydelig gode Helgerud, som oppførte seg helt fantastisk bra i en slik situasjon, virkelig måtte jage vekk gribbene rundt skuddofferet - snakk om udyr! Det gjorde meg så motløs å lese at det var det hun ble møtt av da hun kom seg bort til den 23 år gamle kvinnen på bakken - ikke folk som stod der for å hjelpe - ikke engang en hjernedød saueflokk som stod der bare for å glo - men en gjeng følelseskalde gribber som stod og knipset i vei:((( Takk og pris at det fremdeles finnes folk som Victoria Helgerud, som ikke bare har sjel og et hjerte, men som vet hvordan hun skal bruke det også!

Admin sa...

Nettopp, en ting er jo å stå der og se på fordi man kanskje er redd for å gjøre det værre, men når man er så lowlife at man faktisk står der og tar bilder og gjerne filmer med mobilen så er det ikke mye omløp i toppen.

Anonym sa...

Takk Victoria!

Der har vi vel en skikkelig kanditat til "Årets medmenneske"!

Anonym sa...

kan ikke si meg mer ENIG i det dere skriver, satt og ristet på hodet når jeg leste om at folk stod og tokk bilder og filmet. HVA FAEN FEILER DET FOLK??

Flott at det fortsatt finnes mennesker som hjelper!

Anonym sa...

Når jeg var i Garden i 1999 stod folk og bare så på da også når det skjedde ting.. mennesker er og blir mennesker :)

Anonym sa...

Sikkert innvandrere med nylig anskaffet mobiler på ulovlig vis med 5megapixel kamera.

Anonym sa...

Den største idioten er vel den som sitter hjemme på ræva og skriver på en PC om det som skjer der ute i verden. Så ikke noe til deg der nede i Karl Johans gate i helga..

Anonym sa...

Er enig med de som syns at "Redningskvinnen" Victoria er "Årets medmenneske" Men den som har skrevet innlegget over her? er vel den største idioten??..Husk at det er ikke alle som er ute på Karl Johans gate ei helge natt,men må få lov å uttale seg om saken for det....

Anonym sa...

Hæh? Er du helt tett, eller??

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide