mandag 2. mars 2009

Et nytt slag i trynet til de rødgrønne!

Ja da har det kommet nok et slag i trynet til den rødgrønne regjering som gjør sitt beste for å svartmale FrP sin politikk og for å stemple mest mulig folk som ikke mener det samme som den rødgrønne regjering for rasister og nazister.

For ettersom de rødgrønne tror at det bare er å fylle opp Norge med innvandrere og regne med at det skal ordne seg selv og sammtidig sette både Kurdere og Tyrkere og Bosniere og Serbere og Russere og Tsjetsjenere på samme asylmottak og regne med at de skal bli venner selv om landene de kommer ifra har en lang historie med hat mellom hverandre så får de seg en rett på trynet når muslimer og nordmenn med innvandrer bakgrunn nå stemmer FrP og i samme slengen sier:

"Keshvari mener antallet ikke-vestlige innvandrere øker for raskt. Vi trenger en innvandringsstopp for å lykkes bedre med integrering, mener han."
Noe han selvfølgelig har 100% rett i.

Videre så sier han:

"- Frp er innvandrernes siste skanse, sier Keshvari. Han forteller at han har blitt slått, skjelt ut og spyttet på etter at han ble aktiv i partiet.

- Men majoriteten har vært positive, sier han. Keshvaris failie rømte selv fra regimet i Iran.

- For meg blir det ekstra ille når jeg ser at mitt nye hjemland går i samme retning. Derfor blir kampen mot radikal Islam enda viktigere for oss som har måtte leve med et muslimsk totalitært regime, sier norskiraneren."

Mange rødgrønne vil jo selvfølgelig synke til det nivå og si at FrP bare utnytter muslimene og nordmenn med innvandrere bakgrunn som har stått frem i media bare for å skjule over "rasismen" som de rødgrønne mener FrP driver med. Men da syntes jeg de rødgrønne diskriminerer muslimer og nordmenn med innvandrer bakgrunn ganske mye med at de tror de er så lette å utnytte.

En blogg jeg leste ga til og med FrP skylda for finanskrisa, selv om FrP ikke har hatt noen makt til å føre landet inn i noen krise og FrP har vel heller aldri hatt kontroll over bankene i USA og det viser jo bare å desperate og patetiske noen kan bli i sin kamp for å svartmale og sverte et parti som er på vei OPP :)

Jeg har troa på FrP og håper de vinner i årets valg, selv om en del mener at livet handler om mer enn bare billig alkohol så gjør faktisk FrP sin poltikk også det, den handler om Norges videre eksistens som et fritt og demokratisk land.

Snikislamiserer Frp
Jensen: Kampen mot radikal islam er vår tids viktigste
Hva er radikal islam?
Høyre-topp mener Jensen er feig
- Siv Jensen slår inn åpne dører
----------------------------------------------------------------

11 Kommentarer:

Anonym sa...

dust

Anonym sa...

Saklig kommentar av anonym, det viser jo at det er noe sannhet i det bloggfyren sier. Iallefall for anonym over meg her :)

Anonym sa...

Ja, det ligger i tiden at FRP skal opp og frem. De rødgrønne fremstår som matleie og apatiske, de har mistet troen på seg selv
og DET VAR PÅ TIDE. Dette beviser at du ikke kan lure en befolkning evig. Flere og flere
skjønner at Jens og co. ikke er noe annet en en
eksklusiv dialog klubb, med god vin og privat sjåfør. Styre landet? ehh.. hvorfor det?
Kom igjen FRP, jag dem ut og ta over Norge.
Vi trenger noen ved roret.

Anonym sa...

Hadde Arbeider Partiet skiftet navn til Politisk Parti og ikke endret på noenting annet så hadde de mista langt over halvparten av sine velgere. Mange stemmer AP kun pga navnet rett og slett fordi at de TROR det er et parti for arbeidere, noe det IKKE er. Det viste de glatt da de slo seg sammen med kommunistene

Anonym sa...

Jeg har en godd feeling for FRP til neste valg:) Får bare håpe på at resten av stortinget ikke klarer å understyre det som blir lagt fram

Anonym sa...

Wow - er dette den nye orddelingsbloggen? Eller ord delings bloggen som alle fjompenissene her inne tror?

Anonym sa...

"Mange stemmer AP kun pga navnet rett og slett fordi at de TROR det er et parti for arbeidere, noe det IKKE er."

Helt enig der, arbeiderpartiet har gang på gang gått inn for forslag som skader den norkse arbeider.....men hvordan dere får det inn i hodet at FrP er noe bedre er for meg helt uforståelig. Dersom FrP får makten i landet vil arbeiderens retter bli enda mer svekket enn de i dag er. Det vil bli lettere for selskaper å ansette deltidsvikarer og ringevikar isteden for fast ansatte og vi vil få en betydelig svekket jobbsikkerhet her i landet.

Anonym sa...

Fremskrittspartiet er nok ikke noe bedre enn arbeiderpartiet for den norske lønnsmottager, men da slipper en i hvertfall å se på at landet gis bort til fremmede makter. For 70 år siden hadde vi en bevegelse som prøvde å gi bort landet vårt til nazistene,de kalte seg nasjonal samling. Nå gjør de rødgrønne det samme, denne gangen er det til beste for islam.
Kanskje det er en grunn til at FRP sanker stemmer blandt arbeidere. Det er vår motstandskamp mot de radikale islamistene!

Anonym sa...

FrP har definetivt min stemme!

Den rødgrønne, såkalte, regjeringen har bare prestert å gjøre flause på flause, tabbe for tabbe. Nå er det NOK!

Hilsen en som er FLAU av å være nordmann, og har vært det siden Kristin-forbanna-Halvorsen og de rødnaive Islam elskerne som godtar ALT har vært på banen.

Anonym sa...

Venstresiden i norsk politikk med Ap i teten og SV "Les tidligere kommunistpartiet" og Krf som godt haleheng har i alle år hånflirt av Frp. og kalt dem rasister, nå må dere vell innse at også der feilet dere. På tide dere tørker vekk hånfliret rundt kjeften og ber det norske folk om unnskyldning. Gjør dere ikke det så er dere under sperregrensen ved neste valg.

Anonym sa...

Anonym sa: "Wow - er dette den nye orddelingsbloggen? Eller ord delings bloggen som alle fjompenissene her inne tror?"

Dessverre kan ikke folk skrive norsk lenger. "Muslimhets", "FrP-hets", og "Arbeidsledighets" er alle norske ord (selv om de kanskje ikke finnes i noen ordbok). Norsk er et språk med sammensatte ord. "Lamme lår" er ikke det samme som "lammelår". "Ananas ringer" er en merkelig setning fordi man ikke forventer at ananas har, eller vil bruke, en telefon. Det samme gjelder næringsmidlet smult.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide