fredag 6. mars 2009

Den vanlige mannen i gata

Den vanlige mannen i gata hadde garantert blitt dømt for underslag, skattesnyting og diverse andre lovbrudd for lenge siden hadde han havnet i samme situasjon som disse politikerene.

Hurra for rettferdig behandling i Norge!

vg vg dagbladet tv2 vg tv2 tv2 tv2
----------------------------------------------------------------

37 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt latterlig . Dette samfunnet er så utrolig falskt . Likt Gro før , nå har jeg ingen respekt for hun lenger . Sell out !!!

Anonym sa...

Og får han jævla kristne kukk suger , han kan brenne i helvete

Anonym sa...

Dette viser bare at visse politikere har andre regler å forholde seg til enn resten av oss vanlige folk. Jeg er medlem i et politisk parti uten et verv, men hater den forskjellsbehandlingen kjente politikere får. Dette øker bare politikerforakten og det er fare for vårt demokrati. Dersom folk slutter å stemme, kan diktatur bli Norges virkelighet. Tenk på det alle hjemmesittere. En nifs tanke. Da er det bedre å lage litt opprop. Om mange nok protesterer istedenfor å finne seg i ting, blir politikere og andre myndigheter nødt til å høre på oss. Slik urettferdighet skaper bare hat mot styresettet.

Anonym sa...

Det var vel som forventet!!??

Anonym sa...

enten det er USA eller norge ser det ut som regjeringstopper står utenfor loven. Det blir som en teaterforestilling med temaet at ingen regjeringledere noengang kan straffes.

Anonym sa...

"Og får han jævla kristne kukk suger , han kan brenne i helvete"

Pensjonsjuks?

Er ikke helt sikker på hvor du vil hen med dette inlegget, men anbefaler deg å gå inn på oddbjørn Evenshaugs blogg ( ligger en link ute til han inne på vg nett) og les hva han skrev den 27 august 2008.(Her bruker han en tidligere utgitt VG som referent).

Anonym sa...

Gro er har fint farge i ansiktet lurer paa om ho fikk dennen fine farge da ho boltret seg i hennes store villa i Frankrikes dyreste badeplass eller om ho fikk denne fine farge i en eller annet stilling som Jens hadde til henne i et tropisk land
Antar at Jens besoeker henne der ofte i Frankrike for aa diskutere viktige saker. Forresten lurer jeg paa om det er mulig at denne spaa dame som det brukt saa mange penger paa er Gro. Tviler egentlig paa dette selv men siden ho har saa mange penger at ho kan kjoepe seg ett hus i Franrikes dyreste badeby hadde det vaert interresant aa vite hvor disse penger kommer fra. Fleste ikke politikere hadde sikkert faatt skattekontroll saa hvorfor ikke kontrollere Gro andre intekter ogsaa. Alt er sikkert ok men litt kontroll skader ikke og styker tilliten til politikere

Anonym sa...

Jeg går ut ifra at nå kan de som anklages av nav og pensjonister som får noe feil i utbetalingene ,heretter kan få dette utredet av økokrim. loven skal jo være lik for alle.

Anonym sa...

Det var kjempefint med frifinnelse. Ein masse saker fra tidligere dømte trygdesvindlere må takes opp på ny. mange år bakover og tilbakebetaling av feil dømte regner jeg som ein selvfølge.
Rettesnoren til de nye sakene må følges den våre " høyt respekterte politikere" fikk som gav frifinnelse. Lykke til og kjemp for deres sak.
--____LOVEN ER LIK FOR ALLE____

helge sæther

Anonym sa...

Norge=siste komuniststat. Snakk om forskjells behandling av folk. Her kommer ordtaket virkelig til sin rett: Det forskjell på Jørgen hatte maker og kong salamon. Dette blir rett og slett for dumt for ikke å snakk om skammelig. Fy f...

Anonym sa...

det er klart politikere skal forskjellsbehandles. de er ikke som oss.
en rekke djevelske foretak somgeneral dynamics nammo blackwater og verst av alle sammen:monsanto står klare til å betale politikere for å få spesialbehandling og pøse penger tjent på fattigfolks blod inn på konti i lichtenstein og jomfuøyene..
eg berre spyr,eg

Anonym sa...

Jeg ble dømt til å betale tilbake 33000 kr. for et år siden. Nå skal jeg ta opp saken igjen og referere til dette.

Anonym sa...

Han skulle vært brent i helvete
Tølpen

Anonym sa...

Tydelig at det er forskjell på Kong Salomo og Jørgen Hattemaker.
Enig i at denne avgjørelsen MÅ ha tilbakevirkende kraft, samt legges til grunn for nye saker i fremtiden.

Anonym sa...

Synd at Økokrim kom frem til en slik konklusjon.
Nå kjenner jeg selvfølgelig ikke til noen detaljer i denne saken utover det som har kommet frem i media. Det som er sikkert er at den vanlige persons tillit til både Økokrim/Politi og politikere er ytterligere redusert. Et slag i "trynet" for demokratiet når en ser hvordan den "vanlige" borger blir behandlet. Skulle vært interessant å ha fått greie på Økokrims argumenter/begrunnelse for henleggelsen. En fin jobb til en dyktig VG repporter.

Anonym sa...

Den eneste skamen her er at gro og kjell magne ikke bures inne for deres tyveri fra de som de "representerte", dvs. resten av oss som blir satt inn bare vi får formye trygd utbetalt en gang. Hva sier dette om systemet. Demokrati du liksom. Dette er et diktatur.

Anonym sa...

Jeg blir så inderlig forbannet på den store forskjellen som det er på "stortingsfolk" og oss andre dødlige. Får en vanlig statspensjonist utbetalt mer enn den store sum av kr 15000.- i året blir det inndragning og truing med fengsel, forstå den som kan

Anonym sa...

Man har gjort noe galt når man ikke har skjønt reglene. De bør straffes. Kanskje de skjønner reglene neste gang.

Anonym sa...

Jeg viser til en av stortingspolitikerne som sier at slik han har tolket reglene har han ikke gjort noe galt. Hallo!

Anonym sa...

ER DET VIRKELIG NOEN SOM ER OVERASKET OVER DETTE? HADDE DET IKKE VÆRT GREIT Å GI DE DIPLOMATISK IMUNITET I SITT EGET LAND, SÅ SLIPPER VI IHVERTFALL SLIK SPILL FOR GALLERIET SOM KRIPOS NÅ HAR GITT OSS ALL MULIGHET TIL Å SE. DETTE ER JO BARE FOR DUMT. IKKE RART AT FORAKTEN FOR POLITIKERE ØKER. KJELL MAGNE OG GRO BØR SKAMME SEG. DE VET GODT HVA DE HAR GJORT. FYSJ AV MEG, FYSJ AV MEG. SKAMMEKROKEN MED DERE!!

Anonym sa...

JEG VIL GJERNE SYKEMELDE MEG OG MOTTA SYKEPENGER. I TILLEGG VIL JEG JOBBE OG MOTTA FULL LØNN. HMMM LURER PÅ HVA NAV HADDE GJORT? REGNER MED AT SAKEN HADDE BLITT HENLAGT ETTER BEVISETS STILLING.

PRINSIPPET BLIR AKKURAT DET SAMME!! SKAL VI FORETA EN LANDSOMFATTENDE AKSJON? ALLE SYKEMELDER SEG, MEN FORTSETTER Å JOBBE? HADDE VÆRT MORO, MEN VI VET AT VI DESSVERRE HADDE BLITT PISKET AV NAV OG KRIPOS.

Anonym sa...

Jeg gikk til ligningskontoret for noen år siden da jeg begynte i ny jobb for å forklart hvordan jeg skulle føre selvangivelsen. Det var et beløp på lønns og trekkoppgaven som saksbehandleren på ligningskontoret sa at ikke skulle føres opp som inntekt. Saksbehandleren førte opp på selvangivelsen slik det skulle være. Jeg trodde alt var greit, helt til jeg fikk brev om beløpet som ikke var ført opp. Jeg sendte klagebrev og forklarte at saksbehandleren hadde hjulpet meg og sagt hvordan det skulle være. I brevet jeg fikk i retur stod det at selv om saksbehandleren hadde sagt at det skulle være slik burde jeg ha skjønt. Det var det min oppgave å kunne reglene. Jeg måtte betale skatt av beløpet som ikke var ført opp pluss straffeskatt.

Anonym sa...

De tiidligere stortingspolitikerne har skjemt seg ut.

Anonym sa...

sån er det når det eneste politikerene kan er ø lyge å stjele. Fy fan dety er ikke mye likhet for loven ..........

Anonym sa...

Partiet Rødt anker henleggelse av pensjonsjuks!

Rødt anker Økokrims henleggelse av pensjonsjukset på Stortinget til riksadvokaten. "Henleggelsen av Bondeviks sak innebærer en totalt uakseptabel forskjellsbehandling. ...det er en omfattende praksis for at det selv ved god tro blir brukt fengselsstraffer", skriver partiet. Rødt anker også Økokrims avgjørelse om ikke å etterforske Gro Harlem Brundtlands og Tore Austads saker.

http://roedt.no/nyheter/2009/03/r%C3%B8dt-anker-henleggelse-av-pensjonsjuks/

Anonym sa...

Annen lov for kjeltringene? Ja,det er klart.De har jo dekket seg på alle bauer og kanter.
Lurer på vorfor nesten alle er ca milionærer etter en tid på Stortinget?

Anonym sa...

Alle politikere er kjeltringer til det motsatt er bevist.Men det er vanskelig for de etter alt bråket om pensjonen

Anonym sa...

"Jeg føler meg ikke som en kjeltring" - he,he, det gjorde sikkert ikke Hitler, Stalin eller Mao heller...

Anonym sa...

Jajøss... Etter å ha fått 56000 for mye utbetalt, ble jeg idømt 45 timers samfunnstjeneste, dette var penger jeg faktisk brukte for å sikre min nye jobb.

Lang pendling, store kostnader, hadde jeg vært ærlig kunne jeg ikke takket ja til jobben. Joda, våre politikere er storartede folk.

Anonym sa...

Dette er bare første kappitel, neste ligger jo i kortene. Alle blir frikjent. Det er jo forskjell på Jørgen Hattemaker og oss andre. Vi bør være mere forsiktige med og kritisere diktatursystemer for vi skattebetalere er jo med til og holde liv i dem alle som en. Jeg skammer meg ved denne avgjørelsen,FY OG FY.

Anonym sa...

Dette er bare for dumt. Oppfordrer alle som har fått for mye?? utbetalt til og gå sammen og prøve det for retten Er sikkert en advokat der ute som tar saken hvis det blir mange nok. selv med et tap vil politikerne skjønne at folket er skikkelig FORBANNET.

Anonym sa...

ved en feiltagelse fikk jeg utbetalt noe mer dagpenger enn jeg skulle hatt. 3år senere ble det politiavhør men saken ble hennlagt pga ikke nok bevis, men alt jeg måtte igjenom var en stor belastning. Har nå statens innkrevningssentral på nakken. må betale alt pluss renters renter. Men slik er det med oss vanlig dødelige. jaja va skal man si.

Anonym sa...

Gro og Kjell Magne Dere er svindlere og kommer til å være det i folks øyne for alltid.Har dere tilbakebetalt det Dere har svindlet?

Anonym sa...

Hva slags rettvesen er det her i landet.Mafian er også her.Dere er stemlet fo all framtid Gro og Kjell Magne

Anonym sa...

Det påstås at alle er like,men noen er nok likere enn andre. Hva med alle de milliarder som er sendt utenlands som u-hjelp i Gro's tid ?
Kan hun trekkes til ansvar for dette?

T. Peters sa...

Bombe...
Ja det var vel ingen bombe at Brundtland og Bondevik gikk klar i denne saken, de pengene de har snusket til seg har de vel kanskje betalt tilbake, og kunne da gå fri? De andre som er innblandet i denne snuskesaken har lurt til seg så mye penger at de ikke vil betale dette tilbake, og må derfor være i Økokrims søkelys i en stund til før de også kan gå fri uten dom, dette er da ingen overraskelse, som også Bondevik sier selv.

Men nå er det vel heller ikke mange politikere i Norge, som f,eks. Bondevik som har klart å få med seg mer av Judas "sølvpenger" i alle mulige hestehandlene som ble gjort for fortsatt å kunne sitte med makt, spesielt de siste 10-12 årene han var med i politikken.

Så i kveld er det nok hæla i taket, tenna i tapetet og høy sigarføring med dertil skåling i rødvin.

Gratulerer til dere begge.......

Nå vil nok kjeltringene Talleraas, Stangeland og Gulbrandsen gå fri de også, det må bare roe seg ned litt hos oss folket først. Det skal bare blåse av seg kritikken ovenfor Brundtland og Bondevik først.

At Stangeland ennå ikke har kommet med noe kommentar er nå bare positivt, og jeg håper han holder seg for god til det også. Stangeland var vel den som kom med den største utblåsningen da svindlersaken kom på bordet. Han var vel så sint at jeg forstod med en eneste gang at "slik reagerer en skyldig mann", og jeg mener og står for det enda.

"what goes around, comes around", en dag slår det tilbake..............

Anonym sa...

Jeg mener at Torstein Dale og RV har taklet denne saken best. Jeg kommer til å stemme på dem ved neste valg.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide