lørdag 7. mars 2009

Når skal Norske jenter lære?

Det går ikke så mange ukene mellom hver gang man leser i avisene om gjengvoldtekter av kvinner og ikke for å generalisere(for det er fakta), men gjengvoldtektene er i hovedsak utført av ikke-vestlige personer og da ofte menn i fra afrika. Og det er bare det man hører og leser om, man kan jo bare starte å tenke på å store mørketallene her er.

Slike menn bør bli tatt bilde, fingeravtrykk og dna av og sendt direkte ut av landet og infoen om de burde sendes til politiet og grensevaktene i alle verdens land.

Å gi de fengselsstraff her i Norge er jo som alle vet det samme som å sende de på luksushotell i forhold tild et de har rømt ifra.

Ja folk kan gjerne si at dette er en hard straff, men man burde ikke forvente noe mer når man rømmer fra et land og starter å voldta kvinnene i landet man kommer til.

Husk jenter og damer, TENK dere om før dere blir med noen hjem og husk avisoverskriftene. For uansett hvor mye sv, sos-rasisme ol. rosemaler det multikulturelle forsøket de holder på med her i Norge så lyver ikke statestikken.

vg
----------------------------------------------------------------

20 Kommentarer:

Anonym sa...

Det værste er jo det at hvis tre norske menn hadde gjengvoltatt ei afrikansk kvinne så hadde det vært store oppslag i alle norske aviser om å rasistiske vi nordmenn er og sos-rasisme hadde starta et fakkeltog for å minnes offeret.
Men slik er det ikke når det bare er ei norsk jente det går utover, da havner det ikke som hovedoppslag på vg ei gang, det kommer bare som en liten notis en stykke nede på siden.

Anonym sa...

Norske naive jenter lever for spenning og faenskap. Gullfiskhjerner!

Anonym sa...

Ja vet Per, men når dette skjer på ukentlig basis så er det ikke store nyhetene lenger, burde bli vant til dette nå, å leve i skrekken. Norge kan takke seg selv for å ha sluppet inn pestdyrene til sauene i Norge.

Anonym over her, du er ikke stort bedre enn utlendingene selv når du hinter til at dette er jentene sin feil, skam deg!

Anonym sa...

Hvorfor ikke si hvilken land de kommer ifra.Afrika er jo et stort kontinent.Det irriter meg!

Anonym sa...

Jeg kan ikke huske å ha hørt om en eneste gjengvoldtekt begått av etnisk norske menn. Hva er det som gjør at det i noen kulturer er greit å voldta noen sammen med andre?

Uansett er det vår skyld, de har sikkert sittet lenge på asylmottak eller noe slikt, og det er alltid vår skyld når "utlendinger" begår straffbare handlinger.

Anonym sa...

Det som er så trist at når du ser nyheten så tenker du: Aha , nå er det utlendinger igjen som har gjort en gruppevoldttekt.... Rart det aldri slår feil.

Anonym sa...

Naivitet og dumskap hos endel norske jenter undskyller absolutt ikke handlingen med sexualisert vold. Synd for alle gode mennesker fra andre deler av verden at ingen medier våger å si at det er somaliere og kurdere som står bak 90% av dette svineriet. Spør du en kurder hvor han er fra sier han stolt "Kurdistan",- har han gjort noe ulovelig svarer han alltid "Iraker, Iraner eller Tyrker"...må være for jævlig for de egentlige Irakerne, Iranerne og Tyrkerne. Disse voldtektene sier ingen ting om Islam..men en god del om to kulturer som har et sinnsykt kvinnesyn.

Anonym sa...

Kutt bjellene av alle som kommer fra Afrika idet de kommer inn i landet.

Anonym sa...

Det forundrer meg at alle tar det for gitt at offeret ikke kjente til personene fra før, men at det er forutinntatt at hun var naiv og ble med ukjente menn hjem.
Så lenge en sak ikke har vært oppe i retten er det vanlig at politiet holder tilbake noe informasjon for pressen, man må kanskje vente til etter dom har falt før vi får mer detaljer.
Denne saken har fått liten plass i media, det er kanskje positivt for offeret da påkjenningen voldtekten allerede er så stor.
Men jeg håper at det norske rettssystemet idømmer strenge straffer for dette - det er en strafferamme opptil 21 år for gruppevoldekt, kanskje på tide å benytte seg av det?
En ting er sikkert - uansett om jenta var naiv og ble med kjente/ukjente menn med hjem, så rettferdiggjør ikke det mennenes handlinger. Jenter kan ikke gå rundt å bekymre seg hele tiden (hvordan liv får de da?), menn må ta ansvar for egne handlinger (uavhengig om de er etnisk norske eller ikke).

Anonym sa...

Dersom dere lurer på hvordan dette med kaffere (negre) og voldtekter henger sammen, så ta en titt på : http://www.colorofcrime.com/

Dessverre for Hussein Obama, bygger denne rapporten utelukkende på offentlige kriminalitetsdata fra USA. Kald statistikk.

Vil en kaffer voldta en hvit kvinne dobbelt så ofte som en hvit mann voldtar en sort kvinne? Tre ganger? Ti ganger?
Nei...115 ganger..Etthundreogfemten...
Tallet er på størrelse med inflasjonen i det tidligere Rhodesia.
Så vil jeg vite hva voldtekt har å gjøre med "institutional racism", slavetransport, fattigdom osv..

Anonym sa...

Det var forferdelig det som skjedde og kjipt at d måtte være utlendinger, men la oss nå ikke glemme baneheiadrapa, og jeg leser ofte om barn som blir misbrukt av norske pedofile..og det blir sjeldent no straff ut av, barna blir jo ikke tatt seriøst! så la oss ikke late som om den ene er bedre enn den andre.. men enig i at staten burde sjekke alle utlendinger før de får komme inn i landet for det er mange av dem som er sjuke i huet.

Anonym sa...

kastrer dem offentlig på torvet klokka,uten bedøvelse

Anonym sa...

klokka 12 High Noon

Anonym sa...

Hvorfor bli med 3 afrikanske menn hjem?? Det kan jo ikke gå bra det.. Jeg tenker også sånn når jeg ser det har vært voldtekter, vold, drap at nå er det utlendinger IGJEN! når skal den norske stat lære?

Anonym sa...

Norske kvinner ønsker sex med utenlandske menn.
Når skal dere med overdrevet beskyttelsesbehov forstå at det handler om sexuelle preferanser.

Norske jenter må forstå at de har et ansvar for egen sikkerhet. Dvs, ikke sette seg selv i fare.

Anonym sa...

hvordan kan dere skylde på jenten i denne saken?! hvorfor er det altid jenten som får skylden når de blir voldtatt?! kan ikke en jente gå på nachpiel uten å måtte være redd for å bli dopet og voldtatt? tror nesten det må bli obligatorisk med barberblad i musa på jenter som går på byn. slik at de svina som prøver seg på noe får noe å bryne seg på. vi burde også gå for en ny voldtekts politikk, der amutasjon av penis er minstestraff og fulgt tett av lemlesting og drukning. jeg er så alfor klar for dødsstraff i dette landet! dritt lei av å høre om alt faenskapet som skjer. på tide med strenge straffer! ikke sånne snille straffer som vi har nå! vårt retts system er helt ødelagt. man får strengere straff for å kjøre for fort (mener ikke 10-20 over grensen), enn å banke og rane en gammel dame. strengere straff for å selge marijuana, enn å voldta en person. noe er feil og vi kan ikke gjøre en dritt med det, for det er noen amøber som sitter i sin lille glassbolle som er ved makten i Norge! samma hvem du stemmer på så er det idioter som kommer til makten!

Anonym sa...

Du har også nordafrikanere som er arabere,de fleste tenker svarte mennesker når de hører begrepet afrikaner.
Begrepet afrikanere skiller ikke mellom de folkegruppene som lever i Afrika, som kapoider, hvite afrikanere, afrikanere av asiatisk opprinnelse, arabiske nordafrikanere.

Jeg er selv afrikaner og for alltid skyldfølelse av kriminalitet begått av afrikanere.

Anonym sa...

Donerse hautkoop, dersom du er afrikaner, dra til helvete tilbake til afrika.

Anonym sa...

Stått opp med feil fot?

Anonym sa...

vettu faen meg hva gutter? jenter kan ha like jæævlig mye aggresjon mot dere kanskje mer enn det dere har mot oss jeg tenker spesifikt på de som liker å ha makt over unge svake jenter som så vidt har sluttet å være barn, kan du se en baby jente i øynene å voldta ho? vel sånn føles det å bli voldtatt når man er 15, av min egen erfaring,......... fuck yooooooooooooooooooooooooooooooooooou

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide