tirsdag 24. februar 2009

Bra! Men skulle ikke forundre meg

En bevepnet mann som truet med pistol og som truet med å skyte politiet ble i dag uskadeliggjort av politiet når de skjøt gjerningmannen i beinet, bra jobbet onkel politi! :)

Men man skal ikke se bort ifra at denne personen er ute på gata igjen om kort tid for ett eller anna "psykisk ustabil i gjerningsøyeblikket" eller noe slikt og at politien som skjøt får ei bot eller noe for å ha vært for hardhent. Det er desverre slik i dette landet at kriminelle skal behandles med silkehansker.

"Politiet sier at mannen har hatt befatning med politiet flere ganger tidligere og beskriver ham som psykisk ustabil." hvorfor vernes ikke det norske folk mot slike personer? Hvorfor får de lov til å gå ute blandt folk når de tydeligvis utgjør en trussel?

Mann skutt i beinet av politiet i Oslo
Mann skutt av politiet på gravlund i Oslo
Det smalt, og jeg så mannen falle i bakken
Sjokkert nabo til VG Nett: - Jeg hørte skudd og så at han falt
Hadde to pistoler på seg da han ble skutt av politiet

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobba av politiet.. får være grenser for hva de skal ta hensyn til.. Hvis politiet stadig skal få kritikk blir det snart ikke til å ferdes i gatene.

Anonym sa...

anonym skjønner du ikke hva du komenterer på ? ?

Anonym sa...

Norge er virkelig et paradis for kriminelle utlendinger.

Folk som er så farlige burde vært sperret inne eller sendt hjem. De burde definitivt ikke få lov til å gå løs i samfunnet.

FrP anyone?

Anonym sa...

Takk for at me har politite. Psykriatien svikter som vnleg, politikerne har eit ansvar her,nok er nok. Dette er nok ein av dei jobbane politiet ikkje håper skjer. Men det er deira plikt å beskytte oss vanlege borgere. Nå må snart Storberget ta sin hatt å gå, før ein heil etat er ødlagt.

Anonym sa...

HOLD KJEFT ALLE SAMMEN, DENNE MENNEN ER NOK LIKE NORMAL SOM DEG OG MEG TIL DET DAGLIGE....SÅ HOLD FOR FAEN KJEFT.....SPIS EN SOKK ELLER'NO.

Anonym sa...

HAN ER IKKE UTLENDING, BARE SÅ DET ER SAGT!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Jeg dele din frustrasjon anon

Anonym sa...

anonym 17:16 : ta deg ei pille

Anonym sa...

Takk! til de tjenestemennen, som tar den raske avgjørelsen å skyte på et menneske. Ingen må tro at det er noe god situasjon å være i.
Bærer man ulovlig våpen, og truer andre må man regne med å bli skutt.
De fortjener all heder, ingen kritikk!

norwegianwiking sa...

Nå er jeg ingen tilhenger av 'øvrigheta' og jeg gir ikke skryt før alle fakta er på bordet (Obiora var jo også godt politiarbeid i en liten periode) men jeg liker ikke det faktum at folk som må skytes blir skutt i beinet. Er man i en situasjon der det må skytes, så skal det gjøres skikkelig (nå høres dette sikkert veldig kaldblodig ut) da det alltid er en mulighet for at den som må skytes får av skudd mot politiet. Hvis beinskyting er og fortsetter og være eneste aksepterte, så kommer enten onkler eller tilfeldige\nysgjerrige forbipasserende bli drept, og vi ser ut til og være inne i et 'rekordår' når det gjelder 'Gamle Kjenninger' som av en eller annen grunn har tusket til seg noe som sier pang ulovlig og må skytes av onkel i 2009.

Anonym sa...

Du som ikke er tilhenger av øvrigheita er jo helt på jordet!! I Obiorasaken var det vel strengt tatt motsatt...det var slett politiarbeid, inntil det kom frem at mannen hadde vært fullstendig rabiat!! Selvsagt var det uheldig med mageleiet som førte til at han døde, men politimennene er frikjent i saken. Jeg vet at du sikkert kommer til å skrive at spesialenheten er korrupte eller lignende, men faktum er at de er veldig ivrige etter å "henge" politifolk som gjør noe feil i tjenesten. Domstolene frikjenner svært mange politifolk som påtalemyndigheten på død og liv skal kjøre gjennom retten.

Beklager å måtte skrive dette...men på meg fremstår du som en dust!! Her i denne saken er jo alt såre vel, alle lever jo!!

Anonym sa...

alle lever, men faen, trenger de og skyte han i bena 4 ganger????? hadde det ikke holdt med 1????

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide