fredag 27. februar 2009

Kanskje finne seg en ny jobb?

Kanskje Storberget burde finne seg en ny jobb hvis han ikke tåler å bli pressa en del når han driver snu oprasjoner annehver dag og ikke har helt kontroll på hva han holder på med.
Man høster som man sår heter det vel.

Storberget sykmeldt i to uker
Storberget sykemeldt i to uker

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes nok kanskje mest synd på Storberget fordi han må vente 2-3 mnd på sykepenger...? det er vel det som er vanlig behandlingstid hos NAV for tiden... :-) eller gjelder det kanskje andre regler for dem som har nok privilegier fra før :-))) Jeg bare lurer...

Anonym sa...

Han har nok allerede fått sykepengene sine. Tviler på at han må stå i kø, han er jo så mye bedre enn alle andre..

Anonym sa...

Det er godt å få mobbet noen...

Føler meg alltid så mye bedre da.....

Anonym sa...

Uskyldige familiemedlemmer til justisministeren må slippe å lide for dette.

Det verste i slike saker er byrden for de pårørende.

Anonym sa...

Når ble det mobbing å sparke oppover til regjering?

Anonym sa...

Vel... Når man driter seg ut gang på gang, må man vel skjønne at det er som å helle bensin på bålet....

Litt rart at dette kommer akkurat når han skulle forklare seg rundt alle de rare avgjørelsene som har skjedd i departementet hans.. Etter sykemeldingen er over er det vel mye lettere å slippe unna. Taktisk tidspunkt å bli sykemeldt.

Som andre her sier... er man med på leken, så får man stå distansen ut.., alle andre må jo stå til ansvar for hva de gjør.. det bør gjelde han også...

Anonym sa...

Fatter ikke at folk kan sitte, så selvgode, å gni seg i hendene over Storbergets innleggelse.

Helt enig i at departementet hans ikke har tatt seg særlig bra ut i det siste, men på den andre siden synes jeg det står respekt av å i det hele tatt være politiker i dagens samfunn - med så mange som nesten får orgasme av å klage på andre som ikke gjør jobben sin godt nok!

Anonym sa...

Misforstår du?? Det er vel ikke snakk om å 'godte seg' over Storbergets innleggelse. MEN: Det er tydelig at mange ikke evner å se forskjell på sak og person. Synd... Så derfor: Storberget som person har min fulle sympati. Selvsagt!! Forøvrig sammen med alle andre slitere i landet vårt. Som får 'pepper' og har motbør av og til. Det hører til det å være menneske.... Men institusjonen som politiker? Som mener at de samme slitere skal klare seg med kutt uansett hvilke tema som er på dagsorden? I verdens rikeste land? Kanskje er det derfor noen vil mene at de lønns- og pensjonspriviligerte politikere i disse krisetider har godt av en tur ut i en vanlig verden de ellers 'bare har lest om'... eller besøker foran hvert valg - da synes de det er 'lærerikt' å se hvordan vanlige folk har det :-)) Som sagt... sak og person - viktige nyanser...

Anonym sa...

Sak 1: Jeg mener det er noen i dette landet som har bidratt til Storbergets innleggelse.

Sak 2: Generelt sett synes jeg at vi har utviklet en sytekultur i dette landet.

Ja, Norge er flere ganger kåret til det beste landet å bo i, men i mine øyne virker det som om mange glemmer det.

Det virker som om du har et følelsesladet forhold til politikerne - jeg har også mine tanker om dem - men vi må heller ikke glemme at jobben deres består nettopp av å bestemme hvem som skal få mer penger og hvem som ikke kan få det. Du må forstå at de ikke bare kan åpne opp sekken og dele ut til alle?

Det er et yrke på godt og vondt, men noen må allikevel gjøre den jobben.

Tilslutt (en liten bagatell bare): Jeg forstår når du stiller spørsmål og bare bruker ett spørsmålstegn og. Det er strengt tatt unødvendig med to spørsmålstegn - eller utropstegn.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide