tirsdag 24. februar 2009

Det er en grunn til at jeg aldri meldte meg inn i LO

Og den grunnen heter Roar Flåthen

For selv om en muslimsk frp politiker, en muslimsk forfatter og en muslimsk x-advokat og nå venstre politiker går ut og støtter Siv Jensen så går LO-lederen hardt ut mot FrP og sier ting som "Det er typisk at de kommer i et valgår og på et tidspunkt da Frp har fallende oppslutning" og vet du hva? Skulle ikke forrundre meg om det er stallkompisen jensemann som har vært ute og lagt litt press på LO-Lederen. Men det vil jo tiden vise.
I mellomtiden kan jo Flåthen forsette å vise for det norske folk at han ikke ønsker det beste for Norge og nordmenn.

22 Kommentarer:

Anonym sa...

Den dårligste LO-lederen vi noen gang har hatt.
Jensemanns puddel.En mann uten en selvstendig tanke.
Medlemmer som tenker selv bør fjerne seg fra dette arbeiderpartireiret.

Anonym sa...

Jeg har vært organisert i 35 år men nå er det snart slutt, hvis Roar skal legge seg bort i politikken og ikke gjøre jobben sin skal ikke LO få en krone mere av meg.
Med stor arbeidsledighet og trange tider må han begyne å gjøre noe.
vi skal respktere muslimene i deres land så får de respektere oss i Norge.
Jeg har jobbet i Saudi Arabia og der er det virklige muslimer,som vi måtte ta hensyn til noe som jeg syntes var greit.

Anonym sa...

Lo- lederen er nikke dukke for Jens.

Anonym sa...

Lo- lederen jobber ikke for Arbeiderene. men for arbeiderpartiet. Han burde vært fjernet fra Lo

Anonym sa...

Nå er det nok, melder meg ut av LO i løpet av uka!

Anonym sa...

Passer ikke det vi ser på som "normalt" norsk for våre nye landsmenn, så bør de reise dit di får det slik de vil ha det. Enkelt!? Kommer vi til deres land, så må vi rette oss etter deres levesett. Prøv å bygge kristen kirke i Jemen (?).
Så dette med uniform: Ingen normann kan komme i noen norsk uniform med den lue han måtte mene var best å gå i, hvorfor da disse koselige, fargerike, innvandrerene ?

Anonym sa...

Når kommer dagen Siv Jensen kommer til å holde en tale alle kan klappe for ? Sist gang lagde hun et helvette da hun støttet Israel ovenfor Palestina. Denne såkalte muslimen som støtter Siv Jensen er ingen muslim.. Hun er en av mange utlendinger som blir betalt for å snakke.. Dette er sikkert et av Siv Jensens skitne spill!

Anonym sa...

Det er også typisk Flåthen å uttale seg på sviktende grunnlag. Hele Sivs tale ligger på www.frp.no Hadde Flåthen tatt seg bryet med å sjekke ut hva hun faktisk sa, så ville han hørt at Siv faktisk roser sekulære muslimer som ønsker å bli en del av det norske samfunnet, samtidig som hun tok et oppgjør med islamister som nekter å gi opp de mest groteske tradisjoner fra det land de engang flyktet fra.

Anonym sa...

1. Hva f har bygge kristen kirke i Jemen med saken å gjøre? Det langt ifra slik at muslimer er en homogengruppe, det finnes mange ulike trosrettninger innen Islam. Som med kristendommen. Du skal ikke gå langt i Bergen for å gå forbi en kirke, frikirke, bønnehus eller annen form for kristent møteplass. Så at det er mange moskeer i Oslo, hvor konsentrasjonen av muslimer er størst i Norge, er ikke akkurat rart.

2. Det snakker om å respketere innvandrere som kommer til Norge, ikke at du skal støtte Saudi Arabia. En heller vesentlig forskjell der. Det er og ingen av regjeringspartiene som går inn får å la militante, ekstremistiske muslim styre Norge, selv om det virker som FRP tror dette.

3. Innvandring er en viktig sak, som trenger en seriøs debatt og dagens system må uten tvil forbredres. Denne debatten trenger ikke overdreven skremselspropagande eller rabiate uten noen basis i virkeligheten her i Norge.

4. Hijab-saken begynte hos Killigren og Justisministeren og ikke som ett særkrav fra "storkravende" muslimer.

Og for all del meld dere ut av LO og stem på FRP, ett at de mer arbeiderfiendtlige partiene der ute. Oddsen er langt større at dere vil stå uten arbeid pga FRP's arbeidspolitikk enn at noen muslimer kommer å ta jobbene deres.

Anonym sa...

For 70 år siden hadde vi også politikere som ønsket "de nye" velkommen, og la seg flate for nye regler og forordninger.
I 1945 ble disse eliminert.
På tide med en ny runde?

Nisse

Anonym sa...

Kommer vi til deres land, så må vi rette oss etter deres levesett. Prøv å bygge kristen kirke i Jemen (?).

Men glemmer vi ikke at vi i vestensland ikke trenger å bygge å prakke på muslimene kirker, men kirkegård for de døde. Vi bomber dem sønder og så tillater vi dem ikke engang hijab. For de demokratiske vestensland er sterk og kan bruke makt og (atom)våpen. Med slagordet med oss eller...(.. kommer vi og tar deg)

Anonym sa...

jeg er lo medlem nå begyner jeg og bli lei av alle domme kommentarer fra flåhten, han er og blir løpegutten til jens, la oss få valla tilbake hun hadde i alle fall egene meninger, er det rart at halve lo stemmer frp.

Anonym sa...

Flåthen henger etter rompa til jensegutt. lol...

Anonym sa...

"For 70 år siden hadde vi også politikere som ønsket "de nye" velkommen, og la seg flate for nye regler og forordninger.
I 1945 ble disse eliminert.
På tide med en ny runde?"

For ett fantastisk seriøst innleg, sammenligne det å ønske en vellfungerende integreringspolitikk med landsvikere som samarbeidet med en invasjonstyrke.

Hvordan er været på din planet, for du bor tydeligvis ikke på jorden.....for noe sprøyt!

Det er jo ingen grunn til å høre på argument mot FRP, alt mann trenger å gjøre er å lese pro FRP innlegg her og så er jo saken biff. Useriøse kommentarer som den sitert ovenfor er jo mer enn nok til å vite at FRP her tar feil, ingen med ett snev av sunn fornuft kan lese noe slikt søppel og vurdere det som fornuftig eller troverdig.

Anonym sa...

Hvorfor skal LO gi økonomisk støtte til den rødgrønne regjeringen under valg kampen???(Lagt frem forslag på 1,6 millioner i støtte, AP får mest da selvfølgelig) Av penger som vi organiserte har betalt inn. Jeg stemmer jo overhode ikke på noen rødgrønn regjering, og er jo også IKKE interresert i å være med på å støtte disse økonomisk!!! Dette er jo et stort nok grunnlag til å melde seg ut av LO, dette vil skje i løpet av uken for min del. Stå på FRP!!!

Anonym sa...

Anonym 21:29 sa...

""For 70 år siden hadde vi også politikere som ønsket "de nye" velkommen, og la seg flate for nye regler og forordninger.
I 1945 ble disse eliminert.
På tide med en ny runde?"

For ett fantastisk seriøst innleg, sammenligne det å ønske en vellfungerende integreringspolitikk med landsvikere som samarbeidet med en invasjonstyrke."

Verken SV, AP eller SP ønsker en vellfungerende integreringspolitikk, for det går ikke ann å få en vellfungerende integreringspolitikk sålenge man ikke har plass til de som allerede er her og forsetter å pøse på med flere. Så SV, AP og SP er landsvikere.
FRP ønsker som jeg har fått med meg å stenge grensen, integrere de som allerede er her, sende hjem igjen de som ikke har behov for å være her og som er her på falske grunnlag.

"Hvordan er været på din planet, for du bor tydeligvis ikke på jorden.....for noe sprøyt!"

Om det er noen som ikke bor på jorden så er det deg.

Anonym sa...

Snakk om å tillegge andre folk og partier meninger og synspunkter de overhode ikke har: "Verken SV, AP eller SP ønsker en vellfungerende intergeringspolitikk".....for noe sprøyt! Selvsagt gjør de det, den politkken de fører er kanskje ikke vellykket, men det er jo noe helt annet! Å kalle de landsforædere er så forbanna tåpelig at en budre vel ikke kaste bort tid på å kommentere det engang (og nei jeg tilhører ikke noen av de partiene).

Å få enn integreringspolitikk som faktisk fungerer er ikke ensbetydende med å stenge grense for mennesker som trenger hjelp, men selvsagt kan det være nødvendig å ta for seg hvem som kommer til Norge og på hvilket grunnlag.

Men siden folk som deg tydeligs er så fanget i sine egne følelser og ikke er i stand til å diskutere noe fornuftig eller rasjonelt, er det i alle fall ikke noe håp at dere skal kunne bidra til en løsning på de problemer intergrering byr på enten grensene stenges eller ikke.

Anonym sa...

Ingen vits å prøve diskutere noe som helst med dette bunnslammet FRP prøver å tiltrekke seg med sine uttalser, at ett parti er så desperat etter stemmer at de har lyst på støtte fra ignorante apekatter er i grunnen bare trist.

Spar på pusten (eller tastene), uansett hvor åpen man er for å ha en dialog eller debatt med slike folk kommer det aldri til å lykkes, det eneste de kan er å spy ut hats, meningsløst babbel.

Anonym sa...

Siv Jensen har jo rett i mye av det hun snakker om.For eks.kjønnslemlestelse og kvinnediskriminering er jo noe som blir bekreftet av islamistene selv.
At intergreringspolitikken er feilslått er helt åpenbar.For å få igang en diskusjon. må saken settes på spissen.
Våre nye landsmenn er snart like kravstore som samene.

Anonym sa...

Sjekk denne:

http://www.metacafe.com/watch/2077676/stealth_jihad_the_war_within_our_borders_cbn_com/

Anonym sa...

Det er utroligt at nordmenn er SÅ naive og godtroende. Men naiviteten og godtroenheten kommer vel af UVITENHET. For hvad ved nordmenn EGENTLIG om islam og den dermed følgende islamisering? Vet nordmennene at enhver sand islam-tilhænge er FORPLIKTET til at islamisere det samfund han eller hun opholder sig i? Vet nordmennene, at i alle europæiske nationer, kæmper befolkningerne imod præcis alle de punkter af islamisering, der bliver nevnt på islamiserings-listen? Nei vel? Nordmenn bliver af den norske presse holdt hen i uvitenhet. Så vågn op Norge! Se på resten af Europa! Og resten af verden for den sags skyld. Bruk intelligensen! Se på historien. Og undersøg formålet med islam......ummahen.....kalifatet.... enhver muslims mål med tilværelsen. En muslim er ikke norsk, britisk, tysk, italiensk, rumænsk, russisk, osv. En muslim er en del af det de kalder 'Den Islamiske Nation' (Ummahen). En muslim er kun underlagt Allahs lov....Shariaen. For en muslim er en menneskeskabt lov.....en demokratisk lov.......en afskyelig synd og en vanære af Allah. Vet nordmennene alt dette som resten af Europas befolkninger efterhånden vet?

Anonym sa...

Vi må med makt om nødvendig fjerne den gamle utdaterte politikermafiaen som holder det norske folk nede via pressens håndplukkede avisredaktører.

Stem FRP

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide