torsdag 26. februar 2009

Og folk klager på fremmedfrykt!?

Joda, folk klager på at nordmenn har fremmedfrykt, fordommer og er rasister osv.

Men er det egentlig så rart?
Kriminaliteten når stadig nye høyder og volden blir stadig med voldelig og dødelig.
Slossing har det alltid vært i Norge men før så sloss man og ble venner igjen. Nå er de som sloss så feige at de bruker kniv og andre våpen og åssen skal man beskytte seg mot noe slikt? Jo man må selv bære kniv og andre våpen.
Og så har vi gjengene da, de feige gjengene med tullinger som ikke bryr seg om at 3-5 stk går på en person og banker han fordi at han ikke ville bomme bort en røyk eller rett og slett fordi at han ikke hadde røyk, åssen skal man beskytte seg mot noe slik? Jo man må jo starte å gå med kniv og selv da er man egentlig sjanseløs, for volden man blir utsatt for er så utrolig mye mer hennsynsløs enn noe annen vold vi har opplevd i Norge siden viking tiden.

Og så har vi jo all dopen, før var det hjemmebrenning som var tingen, nå langes det dop åpentlyst i deler av Oslo og hvor er langerene rekrutert ifra? Jo fra overfylte asylmottak rundt om i hele Norge.

Og når man ser på en del personer som bor rundt på asylmottak og ikke gjør noenting og ser det helt nye tøyet de går rundt i og mer eller mindre bytter det ut med noe nytt noe hver dag så er det jo ikke så rart at en person som jobber hele dagen og nesten ikke har penger til å få endene til å møtes blir litt forbanna på systemet.

Men man kan vel ikke klandre asylsøkerene, det er nok mange nordmenn som hadde søkt asyl i Canada om man kunne bo gratis, få masse mer penger enn man noengang kunne drømme om å tjene i Norge, ikke jobbe og på toppen av det hele deale litt dop ved siden av bare fordi man er grådig.

Norge har ei forbanna NAIV regjering og det er nordmenn det går utover!!

27 Kommentarer:

Anonym sa...

Litt ugreie må man regne med.

Pølse-Hassan.
Karl Johassan gate 3B
0123 Oslo

Anonym sa...

Legg til litt skuddveksling og da mellom a og b gjengen. 300m unna eneboligen vår.

Har ikke noe imot innvandring, så lenge de oppfører seg som folk. Desverre gjør ikke ENKELTE det, og det ødelegger for de som er ordentlige.

Politiet står maktesløse, eller prioriterer hastighetskriminalitet på veien like ved skuddvekslingen 24timer i døgnet.

Derfor er jeg rasist og stemmer dertil.

Filosofius sa...

Og fremdeles syns man det er riktig ovenfor resten av samfunnet å tillate fri ferdsel av asylsøkere dagen etter at de har kommet hit, og lenge før de er sjekket ut. Patetisk naiv asylpolitikk vi har her i landet. De burde selvfølgelig være isolert inntill de er sjekket ut av myndighetene. Da hadde det vært i deres egen interesse å identifisere seg også.

Anonym sa...

Få pakket ut av landet. Kan de ikke identifisere seg eller blir tatt med narko må "asylsøknadene" automatisk gå i makulatoren.

Anonym sa...

Kan vi vente noe annet med SV i regjering ?

Anonym sa...

Halvparten av Norges befolkning er tilbakestående.Skulle IQteste alle før dem fikk stemme.Da hadde denne sosialist/komunstiske regjering væet ute av Stortinget!!!!!!!!!

Peppami sa...

Dessverre er jeg en av de idiotene som stemte AP ved forige valg. Men jeg kommer ikke til å gjenta denne blemmen. Så FRP får min stemme til høsten. Dritt lei all denne søpla som vi drar inn i landet.

SEND DEM ALLE HJEM!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

At vi i hele tatt tolererer et kriminellt hasjmarked er for meg uforståelig.
Jeg synes vi bør kvitte oss med hele dette markedet som fører så mye styggedom og svarte penger med seg.
Løsningen: Statlig regulert salg, på lik linje med øl, vin, sprit, våpen, tobakk og legemidler.

Dessuten er det vel naboen din og helt sikkert noen i familien din som gjør at dette markedet eksisterer. Etterspørselen kommer fra nordmenn i alle samfunnslag og aldre. Undersøkelser viser at halvparten av unge osloborgere har prøvd cannabis. Så da er halvparten av oss enten kriminelle eller forskjellsbehandlet i forhold til brukere av andre "umoralske" goder.

Anonym sa...

Beste er vell at de bøtelegger de som kjøper istedet for de som selger dette. Altså, hvis en driver og voldtar barn og lager film av det, så er det akseptabelt bare mann tar de andre som kjøper disse filmene.

Anonym sa...

Horer var farlig det ! Men at folk lettere får kjøpt knark enn vanlige sigaretter er jo helt på sin plass. Ikke rart justisministeren har fått nervesammenbrudd !

Anonym sa...

Halvparten av dagens unge i Oslo vil altså på et eller annet tidspunkt gjøre seg skyldige i hasjkriminalitet og kan straffes.
God idé!

Vi bør samtidig straffe folk med tatoveringer og obskøne frisyrer også, selv om disse gruppene nok er betydelig mindre...

Anonym sa...

Hahaha ! Hvis politiet tror og prøver å få folk til å tro at dette snart skal bli slutt på, så kan de melde seg inn med politikerne i dette landet og deres falske løfter. De kan ikke en gang dekke opp Oslo sentrum en vanlig helg for å unngå at folk blir slått ned, ranet o.s.v ! Sv K.H. sitat " det skal bli så koselig i fremtid her på gruneløkka med multikulturelle !" hahaha Værsegod ! Lev med det nå, så koselig det er blitt..og det blir ikke borte, det skal være sikkert og vist.

Blomst sa...

Send alle kriminelle innvandrere rett ut av landet etter min mening. Norsk statsborgerskap eller ikke, send de ut! Norske fengsler er fulle nok av tullinger, man trenger ikke å bruke mer av skattepengene våre på å lage plass til de som ikke kan å ta vare på det de har.

- hilsen innvandrer oppvokst i Norge.

Anonym sa...

Hurra for det flerkulturelle ! Det vil vi ha mere av !
Nå begynner kanskje visse hoder å fatte hva Ola Dunk snakker om , ikke rasisme ,ikke særbehandling - men ødeleggelse av vår identitet og nasjon !

Anonym sa...

Det er helt jæ... forhold som Arbeiderpartiet gjennom sin ti - årlige maktveike måte har fundamentert og skapt denne uoversiktelige situasjonen. Det er over 24,000 innvandere på rømmen fra dette landet. Ingen kontroll, ingen oversikt, ingen sikkerhet og ingen ønske om å få kontroll fra de Arbeiderparti politiske makthavere. De vil gjerne ha mer og enda mer.
Jeg stemmer FRP, uansett hvilke lokkemus Ap - SV og SP lokker med til valget. Lokkemus uten en viss gjensidig kontroll, hvem vil ha det? Jo, AP-SV - SP. Det er NOK nå !
Og legg merke til at AP de velger en Partisekretær som er en gammel SV,som også har en historikk av å være i nært personlig vennskap og kjennskap til Hamas, palestinere og polpot.... så hva kan vi vente oss....?

Anonym sa...

Sett alle kriminelle i arbeidsleir, og de papirløse asylsøkrene.Nu må det bli slutt på snillismen i Norge.

Anonym sa...

Jaja... dumme nordmenn har vi sett før... det være dem som sitter i styrende organer og ikke siler når de slipper folk inn i landet, men har krana på fullt. Lage ris til egen rau, er det noe som heter. Nå får vi smake litt, og mer kommer, bare vent!

Anonym sa...

"som også har en historikk av å være i nært personlig vennskap og kjennskap til Hamas, palestinere og polpot.... så hva kan vi vente oss....?"

hmmm personlig kjennskap til PolPot, litt som england og thatcher som trente khmer gutta etter vietnam hev de ut mener du?

Anonym sa...

jaja dumme nordmenn er det fulgt av her på denne bloggen

Anonym sa...

Ja hvite, etniske nordmenn selger jo aldri dop, nei det kan jo ikke se.....det er jo ikke akkurat som de florer opp og ned nygårdsgaten i bergen sommerstid og selger hasj, eller henger på finnegans og slenger amfetamin....nei da, de eksiterer ikke de.....

Anonym sa...

Når en indianer har en identitet, så kalles det kultur.
Når en svart person har en identitet, så kalles det stolthet.
Når en jøde har en identitet, så kalles det historie.
Når en hvit person har en identitet, så kalles det rasisme

Anonym sa...

Anonym sa...

"Ja hvite, etniske nordmenn selger jo aldri dop, nei det kan jo ikke se.....det er jo ikke akkurat som de florer opp og ned nygårdsgaten i bergen sommerstid og selger hasj, eller henger på finnegans og slenger amfetamin....nei da, de eksiterer ikke de....."

Ingen som har påstått det, men hvorfor importere flere kriminelle? Vi har da for faen med nok med de kriminelle nordmennene!

Anonym sa...

Utlendinger er flinke å snakke om respekt, og hvilken respekt er det når de kommer til landet som asylsøker og selger dop til våre unger.Men hva har de å frykte? "Norske fengsler" HA HA !! Nei hvorfor det, de skriver brev hjem til familiene sine og sier hvor fantastisk Norge er, de får jo tre måltider til dagen,tv på rommet, trene på helsestudio med fri tilgang på anabole serorider så de blir anda farligere når de slipper ut,Og på toppen av det hele skriver de i brevet hvis de har en utvisnings dom etter soning " Ikke bekymre dere for penger kjære familie i NORGE får man 15 eller 30000 når man blir sendt hjem" Respekt!!

Anonym sa...

Hvor høyt opp i hirakiet må en lete etter bakmennene til dem som selger narkotika?
En kan jo begynne å lure......
Noen er det som sitter med en vellfylt lommebok, men som ingen vil mistenke.
Ja det høres søkt ut. Men er det nå det.....?

Anonym sa...

Liten hjelp i å utvise utlendinger som begår vinningsforbrytelser. De fleste er her som turister eller som arbeidere, gjerne fra øst europeiske land. EU og EØS har bare gjort det enklere for europeere å komme til Norge for å jobbe i perioder. Hiv de ut, noe som koster mye penger, men de er tilbake igjen med engang. Dette er ikke noe norsk innvandringspolitikk kan stoppe, da det er EU og deres regler som styrer dette.

Anonym sa...

"Ingen som har påstått det, men hvorfor importere flere kriminelle? Vi har da for faen med nok med de kriminelle nordmennene!"

Ingen som har påstått det? En stor del av innleggene her hevder jo at alle muslimmer og gjerne innvandrere generelt er kriminelle terrorister som ønsker å ødelegge Norge. De fleste innlegg her gir jo uttrykk for at Norge er naiv som tar inn en eneste muslim (eller innvandrer, later til at de to er blitt synonyme...godene vet hvilken idioti som ligger til grunn for det), for det vil ende med dommedag! De er alle doplangende voldtektsforbrytere, og det å gi en "trygg havn" til så mye som en av dem er snilisme og landsforæderi.

For ikke så snakke om de som hevdet at Islam er en verdensomfangene konspirasjon som bare ønsker å ødelegge alle vestelige land og deres verdier, og kalte muslimer for virus.....

Og ingen er for å importere kriminelle, dere som tror det er faen meg dum

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide