lørdag 28. februar 2009

Hamas sitt syn på de sivile i Gaza

"Israel krever at soldaten Gilad Shalit settes fri før landet vil gå med på å åpne grensene til Gazastripen, men det vil ikke Hamas godta. "

Alt som skal til for at Israel åpner sine grenser til Gaza er at Hamas setter fri EN eneste Israelsk soldat, men de nekter å gjøre det. Hvem er det egentlig som lar de sivile på Gaza lide? Hamas vil heller at ALLE palestinerene skal lide enn at de setter fri EN Israelsk soldat.

- Fem raketter skutt mot Israel fra Gaza 2

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Jeg så nettopp på tv2 nyhetskanalen at Jonas Gahr Støre krevde at Israel hevet blokaden og da starter jeg å riste litt på hodet.
Hvorfor bare kreve ting av Israel? Som bloggeren her skriver så trenger bare hamas å frigi den soldaten så hever Israel blokaden. Hva med å kreve at hamas frigir soldaten, eller er ikke det så farlig siden det bare er en israelsk soldat?

Anonym sa...

Det er ikke politisk korrekt! De fleste politikere er dødsredde for å legge seg ut med Islam,de er redde for replesalier fra Islamister.
Derfor er det mye letter og fordømme og kreve ting fra Israel, siden de oppfører seg sivlisert.

Anonym sa...

Jeg ser at dere ikke vet hva dere snakker om... Skaff dere mer kunnskaper før dere begynner å snakke.. Det er en grunn til at Hamas ikke vil gi slipp på soldaten, det har langt over 1 milliard mennesker skjønt.. det er derfor Hamas fortsatt har like mange, og langt flere publikum på dens side! Logistikk heter det.. det er vell nytt for dere ??

Lær dere også å se ting fra flere synsvinkler.. Det jeg ser nå er at dere bare hat tatt synsvinkelet fra Israel...

Anonym sa...

Soldaten ble kidnappet mange år siden! Ingen vet om han lever eller ikke. Det er bare en taktikk for å la palestinerne slite, mange barn har død i gaza og hva er en soldat?? (som ble kidnappet mange år siden)

Tenk dere om deT!! Media = kontroll. Alt gjøres for å hjernvaske folk!!

Anonym sa...

anonym 18:18: jeg ser du har bare tatt synsvinkelen fra terroristene hamas

Anonym sa...

Anonym 18:18. Du har ikke bare tatt synsvinkelet til Hamas, men du har tatt det via det media skriver om Hamas. I media er det ingen som jobber gratis.. de tjener penger.. tror du ikke at alt kan skrives i media lr ? " Taktikk for å la palestinerne slite, mange barn har død i gaza.." Først og fremst så er det ikke en taktikk, det er tull. For det andre. Hvem er det som dreper? er det Hamas eller Israel? Hvem er det som skyter ulovlige våpen? Israel eller Hamas? Hvem er det som dreper sivile bevisst!? Hamas eller Israel? Hvem beskytter seg selv.. Israel eller Hamas? Hvem er okkupanten? Hamas eller Israel? Kan du sammenligne en katt med en tiger? Nei.. da kan du ikke sammenligne dette her heller.. for det tredje. 80% av lokalbefolkningen i Gaza støtter Hamas.. vil det si at Hamas tilgode lar befolkningen lide? Grunnen til dette kommer av at de ikke har ressursen nok til å gjøre det..

Anonym sa...

Hamas okkuperer Gaza etter en borgerkrig. De terroriserer befolkningen til til lydighet.
Hamas ofrer gjerne sivile vis det kan ramme Israel. Hmas sender selvmordsbombere bevist inn blant sivile. Selmordsbombere er deet lovlig?

Anonym sa...

Palestinere er midt-østens svøpe. Ikke noe annet en fanskap med de.

Anonym sa...

Palestinerene på Gasastripen er gisler for den muslimske verden med iran i spissen. I islam ofres gjerne tusenvis av palestinerene bare det kan tjene islams sak, det vil si: kaste jødene på sjøen! Jeg synes synd på palestinerene, men la ikke dette gå ut over det jødiske folk!

Anonym sa...

Rart at denne konflikten skaper slike følelser hos mange mennesker. Jøder har ikke de rett til å forsvare seg slik amerikanerne gjør det i Afghanistan og Irak, ser ikke SV i gatene fordømme USA for deres krigføring der. Ser ikke muslimene angripe den amerikanske ambassaden slik de gjorde med den isrealske. Ser ikke det hatet vokse mot amerikaner fra nordmenn generellt, som det gjør mot jøder. Hva har jødene gjort mot oss nordmenn. De har kun forsvart seg forfølgelse, drap og utslettelse. De ønsker seg en nasjon, noe Hamas og og andre organisasjoner som dem ikke vil skal skje. Sjekker du Hamas sin hjemmeside, ser du at deres mål er å drepe alle jøder. Kanskje ikke nå, men i fremtiden. Det er spådd slik i forhold til deres religion. Det er ren fanetisme. Så når de sender sine raketter ut mot isreal og jødene, så er det for å oppnå Jihad - hellig krig. Om de bruker sitt eget folk som skjold, bare bedre, fordi palestinerne tror det er jødene som driver krig mot dem og ikke Hamas. Noe som øker Hamas støtte i befolkningen.

Jeg sier bare, om du ikke kan se hva Hamas driver med, så få opp øyene. Jeg sier ikke at det er greit hva jødene gjør heller, men man må få lov til å forsvare seg mot forfølgelse, drap og utryddelse. Se Hamas Charter. Det står der, alt sammen.

Anonym sa...

Hamas har allerede drept den Israelske Soldater,derfor kan de ikke utlevere han.
Er dette noe nytt i den leiren?

Anonym sa...

Palestinere gjør alt de kan for og ødelegge for seg selv. Finnes nesten ikke et land de er velkommen i.

Takbir sa...

K. Pedersen...

Du kan legge opp! Du vet ikke hva du snakker om.. Hamas er folket.. det er ingen gruppe.. De er terrorister? hvem er da ikke terrorist? I følge dere nordmenn er Bush en terrorist, Bush sier at Hamas er terrorist, mn hvordan kan han si det når han er terrorist? det vil si at hans forklaring på ordet terrorist er sånn at han ikke er i den forklaringen.. Alle har sin egen forklaring.. da kan dere bare holde kjeft med å bruke det ordet.

2. Hva faen er det du snakker om da? Hvem var det som forfølget jødene? Var det ikke Nazi?? Jo, det var Nazi! Hvor er dem fra? Dem er fra tyskland.. de fleste isåfall. Hvor skal jødene få sin egen stat da? Det er logisk.. Tyskland fordi det er Tyskland som utryddet dem, hvorfor skal det gå utover palestinerne?

3. Joda! Det står i skriftene at jødene stammer fra Jerusalen. Men du kan ikke selge ditt hus og kreve det tilbake fordi du har papirer på at huset en gang var ditt..

4. Om dere synes at det er greit at Israel tar over Palestina. Så skal dere holde kjeft når det gjelder snikislamisering og at " utlendinger tar over Norge" for det er akkurat det som skjer.. " Israel ( utlendingene) tar over hjemlandet (Palestina)

5. Du hendvender deg til Charter ditten datten.. hva slags tull er det ? Kan du ikke snakke for deg selv? eller må du henvende deg ? Det sier bare hvor lite trygg du er på stoffet ditt..

6. Hamas skal drepe alle jødene, det står i Koranen? Kan du passe på hva du sier.. Det er akkurat det du sier som skaper fordommer og frykt mot dere nordmenn.. Dere snakker utifra hva dere tror står der, ikke som dere vet.

7. Muslimene ser på jødene som et hellig folk. Hvis du leser i historien så lot muslimene jødene være i fred etter at de startet å utbrede seg i midt-østen. Muslimene er ikke ute etter å ta alle jødene, det er " en " teori dere har kommet fram til fordi noen dere mener representerer Islam har gitt ett feil signal

8. USA? er USA virkelig et land? Usa er som et sjakkspill, der USA er brikkene og Israel er spilleren. Tenk dere gjennom så blir dette veldig logisk.

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Som jeg har sagt tidligere i diskusjonen. Få litt mer peiling før dere uttaler dere..

Anonym sa...

Takbir, her er kommentar til dine kommentarer:

2. vet du ikke at jødene ble forfulgt i mange andre land, ikke bare i Tyskland? Dette skjedde blant annet i Sovjetunionen, Øst-Europa, Nederland, Frankrike, Norge, Danmark pluss i mange land i Afrika og Midt-Østen. Jødene trengte ett land hvor de kunne samles.

3. Det var Engalnd som hadde koloni i Midt-Østen fram til 1947. Kolonien bestod av det som idag er Israle, Vestbredden, gaza og Jordan. Det bodde jøder i området da også, før jødene fikk Israel i 1947. Engaldn fordelte området slik at jødene fikk Israel og Araberne fikk Jordan. Altså, fikk araberne en mye større del enn israel.

Israel har aldri "solgt" landet sitt som du sier. De ble drevet ut i år 70 etter Kristus av romerne. Da fikk landet navnet Palestina. Les historie så finner du ut dette. Jødene ble spredt utover verden fra det tidspunktet. Du må også huske at det var de Forente Najsoner som gav jødene Israel på en lovlig måte. De har IKKE tatt landet ulovlig.

4. Husk; Israel tar ikke over Palestina. de har fått landet lovlig, og de eide landet lenge før det het Palestina. Husk at det var romerne som oppkalte landet Palestina. LES HISTORIE!

5. Her misforstår du totalt:-) Man må jo henvende seg til ting for at fakta skal komme fram. Det går ikke an komme med sitt eget stoff hele tiden, det kan man ikke stole på. Selvfølgelig må man henvende seg til faktastoff slik at sannheten kommer fram. Det er jo hele poenget! :-)

6. Men er dette sannhet eller ikke? Hva står det virkelig?

7. Hvis du kan fortelle om denne historien slik som jeg har gjort og henvise til årstall og steder så vi kan få sjekket opp dette selv, så er det greit. Du kan ikke bare si at historien forteller... Henvis oss til årstall, steder og fakta!

8. Ja, veldig logisk må jeg si...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide