onsdag 25. februar 2009

Løsningen

Ser ut som de i nord har funnet løsningen for problemene med innvandring..
I Skrolsvik bor det nemlig 90 asylsøkere og 90 innbyggere og de har visst ikke noen problemer.

Det står jo selvfølgelig ikke antall ungdommer og voksne menn de har der oppe, men de har noen få barn og en del kvinner. Og som de fleste vet så er det ikke kvinner og barn som driver rundt på byen, raner, selger dop, voldtar, bruker kniv og dreper folk.

Men uansett så ser jo løsningen ut til å stu alle sammen inn på ei øy i nordnorge.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

_Ja ja ja, Det vil aldri slutte å forundre meg hvor lite visse deler av befolkningen egentlig er så naive og støttende til sin egen undergang...

Anonym sa...

Herregud!

Så trist får vårt land. Et jafs, så er det like mange muslimer som normann på en bitteliten øy,.

Jeg synes ikke dette er noe å skryte av, jeg synes dette er svært trist.

Gunnar

Anonym sa...

Det er enorm forskjell på ei bygd med 180 mennesker og f.eks Oslo. I den bittelille bygda kan ingen lage ghettoer og holde seg for seg selv. De er for få til det og sannsynligvis for avhengige av hverandre i dagliglivet. I Oslo kan muslimene fint klare å unngå nordmenn, lage ghettoer og unnlate å integrere seg, alle de som diskriminerer hvite og vestlig kultur og holder ungene unna nordmenn. De finnes nemlig, like mye som det finnes hvite nordmenn som heller ikke tillater integrering :-).
Det bor hauger av nasjonaliteter i min kommune også,og det funker forsåvidt greit. Men her er 15 000 mennesker i kommunen, og andel innvandrere er akkurat passe, ikke for få og ikke for mange (staten vil ha inn flere da, selvsagt). Men de er like fullt blitt mange nok til at grupper av dem holder seg for seg selv (med vilje!),- andre har kontakter i alle leire.

Roy Robin sa...

Det var stas da Hammerfest, verdens nest nordligste by, for noen år siden tok imot flyktninger og asylsøkere.

Nå klør de lokale politikerne seg både i hode og andre steder og lurer på hvorfor den lille byen med rundt 9000 beboere har fått et storbyproblem.

Tidligere ble ett og annen bysbarn tauet inn etter en fuktig kveld. Nå selges det narko åpenlyst, det ranes, og det er ganske ofte gjengslagsmål med våpen.

Tidligere hadde politiet god kjennskap på hva som skjedde og hvem som gjorde hva i den lille byen, men det var før byen ble beriket med asylmottak.

Noe er galt når en liten gruppe med nye landsmenn står for det meste av faenskap i byen.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide