tirsdag 24. februar 2009

Og så er det Siv og FRP som skaper fremmedfrykt?

Det er mye snakk om at Siv Jensen og FRP skaper så mye fremmedfrykt og rasisme med å peke på problemene med ukontrolert innvandring som ikke blir fulgt opp.

Jeg vil nå heller si at det er en del innvandrere selv som ødelegger for sine egne, skaper fremmedfrykt og rasisme.
Men kan man egentlig forvente at et helt land ikke skal reagere på saker som:

Oslo-langerne er fra asylmottak over hele Norge
- Avfyrte skudd i gjengoppgjør
Young Guns-menn presset bilen av veien og løsnet skudd
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2584041.ece
Ranet og truet med pistol i eget hjem
Hybelhus ranet tre ganger på én uke
Blir tilbudt dop når jeg følger sønnen min til skolen
For syk til å fengsles for nabodrap
Avfyrte skudd i tunnel
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike

Jeg er glad det finnes partier(FRP og Demokratene) i Norge som ønsker å ta vare på Norge og det Norske folk med å begrense innvandringen slik at de som er her fra før faktisk kan bli integrert. Og jeg er glad det finnes partier(FRP og Demokratene igjen) som ønsker å beskytte Norge og nordmenn mot krav fra minoriteter som ødelegger Norsk kultur. Hvorfor prøve å gjøre Norge om til det samme som man flyktet ifra i utgangspunktet?

31 Kommentarer:

Anonym sa...

100% Enig

Anonym sa...

hvem tør å inrømme feilslått politikk nå rett før valget?
før var det pikenes Jens .
nå er det Ap,enes Jens.

Anonym sa...

Det er godt noen legger skylda på de som faktisk har skylda, oss innvandrere selv. Ikke alle sammen av oss selvfølgelig, men de av oss som lager kvalme og ødelegger for vi få som ønsker å bli en del av Norge og den Norske kulturen.

Anonym sa...

Er helt enig!
Norske poiltikere gjør ingen ting for det norske folk, stort sett bare sitte å lage regler og lover som ikke hører hjemme.
Slipp frem FRP mer.
Nå finner politiet, våpen i moskeer, det er jo jaggu disse som er farlig for Norge!
Jeg er ingen rasist, men jaggu får de som kommer til Norge, følge norske lover å regler.
Men jeg har lurt på en ting...asylere som kommer hit...og etter et år så kjører de rundt med de dyreste og fete bilene, der en stakkars nordmann sliter for å kunne unna seg en bra bil selv?
Dette er for dumt, asylsøkere har fulle bankkonti i utlandet og det er bevisst flere ganger.
UD VÅKNE!!

Anonym sa...

eneste jeg har å si rydd de gjengene og kast dem ut fra norge for gått!takk. og det som er snakk om alle de andre innvandrene så tusen av vis av dem gjør et godt jobb for Norge oxo.Tusen av vis er i politiet.militæret,politikken,sporveien,alle de sykehjemmene der det er deres folk som trenger hjelp.der er det oxo blant innvandrer som vasker og steller dem.tenk en ting oxo vii innvandrer gjør en bra jobb her i landet.så legg skylda på kun dem som har skylda.ikka ta alle andre opp i dette.takk. Jeg er stolt av land som Norge,og jeg er mer glad i dette landet enn mitt eget.Grunnet er at jeg er født og oppvokst herm så tilbake til det.helt klart kast dem ut fra landet for gått.takk.lag en slik lov at den som bryter loven av en utelandsk bakgrunn blir kastet ut.Så tror jeg nok at de demper seg ned også.

Anonym sa...

ja, det er bra vi har partier som frp og demokratene, slik at vi kan få bygd ned nav. jeg er lei av alle innvandrerne og snylterne som får bare arbeidsledighetstrygd mens de egentlig bare burde gå til nærmeste rema og få seg jobb der. makan til sugerør i statskassa har jeg ikke sett. nå er det bare å si finanskrise og så forvente at staten skal betale regningene dine. nei til arbeidsledighetstrygd pleier jeg å si. bare innvandrerne som bruker det uansett, og folk som ikke gidder.

Anonym sa...

jeg foreslår at hun som skriver bloggen her går og gjør sin borgerplikt og driver en innvandrer ut av landet ved å overta vaskejobben hennes på nermeste sykehus!

Anonym sa...

AP og SV snakker ikke lengre om integrering. Nå er det assimilering som gjelder.

Alle gode nordmenn bør vel ha litt sympati med disse gjengopprørene ikke sant ;) (ironi)

We are the BORG

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

hahahaha

Anonym sa...

Nei, det er faktisk du som skriver dette blogginnlegget som bidrar til å skape fremmedfrykt. Denne vinklingen og retorikken er en av de tingene som skaper mest fremmedfrykt ved å legge opp til mer hverdagsrasisme mot folk som overhodet ikke er involvert i denne konflikten.

Det er også verdt å merke seg at de som er involvert hovedsaklig er andregenerasjons innvandrere. Folk som er ansvarlig for kriminelle handlinger skal for all del straffeforfølges, men om du mener det skal gjøres på noe annet grunnlag enn at de er kriminelle nordmenn har du ett syn på etnisitet som europa prøvde å legge bak seg etter 45..

Anonym sa...

Fakta. Nordmenn har ingenting imot mennesker med annen hudfarge eller annen religion. Problemet er at Sosialistene har hatt makten i Norge nesten kontinuerlig i 30 år. De har jobbet aktivt for å utrydde kristendommen og andre religioner både i skoleverk og på alle yrkesarenaer (utenom arbeid i kirker, synagoger, moskeer). Målet har vært å skape et sekulært samfunn, med borgernes demokratiske rettigheter inntakt.Dette gjelder for alle i samfunnet!
Nå plutselig vil de samme partiene (sosialistene) erstatte kristendommen med Islamsk ideologi og symbolikk i det offentlige. Fordi en minoritet lirer av seg retorikk tuftet på vestelig ideologi om menneskerettigheter, for å fremme deres egne krenkende og udemokratiske interesser.
Jeg er skremt, våre egne folkevalgte går rett på og tror de støtter opp om toleranse, respekt og integrering. Herregud for noen idioter. Skulle faen mæ tru de ikke hadde sirkulasjon i skolten!

De fatter de ikke at mange innvandrere flyktet fra regimer med Islamistisk ideologi. De ser med frykt vanntro på hva som skjer i Norge.

"Det kan ikke eksistere demokrati uten bestemte regler. De kan ha frihet som innhold, men frihet betyr ikke at man skal gå på feil side av gaten.
Indira Gandhi"

Nei Støre og Jensemann snakk om å være korttenkte.Dere burde skjemmes.

Dette gjør folk regelrett forbanna!!!

Tidl. AP-velger, aldri mer!!

Anonym sa...

anonym 02:15..

Ja det er viktig å legge skylda på de som prøver å belyse problemene, ikke de som faktisk står bak problemene, eller hva?

Anonym sa...

Også var det NAV da. Tja, tiltak regjeringen ønsker å verksette i forhold til arbeidsledighet, og manglende utbet av arbeidsledighetstrygd?
Tiltaket er som følger. “Vi venter med å si opp NAV-anstatte før 2010.” thats all folks.

Anonym sa...

"Og så er det Siv og FRP som skaper fremmedfrykt?"

Ja, selvfølgelig. Det er ikke noe nytt i å skyte budbringeren eller å rette baker for smed.

Anonym sa...

Takk Siv du er en stor politiker og gjør en god jobb. Jobber selv i utlandet og har gjort det det meste av mitt arbeidsliv og skatter til Norge. Det første vi lærer oss er å respektere de lover som eksisterer i de landene vi kommer til. Det bør også de som kommer inn til Norge også finne seg i. Har vært mange ganger i muslimske land og andre steder i verden.

Det er bare så synd at visse politikere i Norge skal tilpasse Norge til enhver gruppe som kommer inn til Norge og la de få regjere som de vil.

Når en leser om disse gjeng opprørene så vet en jo at dette er den nye sunne Norske ungommen til de rødgrønne og da skal de vel få lov å herje som de vil og som de er vant til fra sin opprinnelse.

Anonym sa...

Det er helt utrolig nå bruker politikerne tid på å diskutere Siv sin retorikk istedet for å se på innholdet, gjøre litt research og kansje kontakte Sveriges sittende regjering for å få belyst saken.
Jeg er sjokkert, NRK tar kontakt med sosialist partiet i Malmø for å få informasjon om byens tilstand. Sosialist partiets leder sier at grunnen til 90 branner det siste året var egentlig brannvesenets feil. Byens brannvesen valgte å redde bydelens skole istedet for bydelens moske noe som satt innvandrerene i kok.

Mens innvandrer ungdom gikk å satte fyr på bygninger tar brannvesen selvkritikk og ber brannstifterne og steinkasterne på kaffe, samtale og ønsker nå å rekrutere flest mulig. Sosialist partiet som styrer Malmø tar selvkritikk og har kommet med en beklagelse overfor minoritets gruppene i Malmø.
“ehh sorry for at vi reddet skola deres etter dere satt fyr på den. Føler oss ansvarlig for at dere satte fyr på 90 andre bygninger også. Men hei kansje dere vil bli brannmenn?”

SV og AP snakker ikke lengre om integrering. Nå er det assimilering som gjelder.

We are the BORG :(

Anonym sa...

Vi må passe oss så vi ikke fornærmer noen. Husk at det er "våres" generasjon av hatfulle, rasistiske og imperialistike "Majoriteten?" av det norske folk som er skylden av ALL elendighet i den 3.verden.

Enda har "VI" til gode å se MASSIVE demostrasjoner som viser avstand fra kjønnslemlestelse, kriminelle innvandrere, snyltere, glorifisering av religiøse drap OSV OSV.

Da det kom frem at noen hadde tegnet selveste profeten, ja da ble det huske-stue. Hadde det blitt vist så mye som 10% engasjement i de andre sakene, ja da skulle jeg gått mer stille i dørene. Joda! I kjølevannet av "våre" nye "landsmenn" sine opptredener, kommer alltid en eller annen talsperson fra "miljøet" for å ta "sterk" avstand. Som en gjeng logrende hunder står de rød-grønn politikerene i kø for å være enig.

Blir det satt hardt mot hardt her? NEI!!!! Blir det dersom en mann (ja urettmessig) ikke får hjelp av ambulansen? Eller en annen oppfører seg som en dritt(og, ja igjen urettmessig) omkommer under en pågripelse? Eller en kvinne ikke imøtekommer ett LOVLIG pålegg fra politiet, som rykket ut på alarm om bankran? Nei!!! Da må "VI" sette oss ned og skamme oss, fysj a meg!

Hva blir det neste?

-Ta bort korset i det norske flagget?
-Jul og andre høytider faller bort, siden de grunner på Kristendommen?

Tull tenker noen, men hvem så for seg dagens tull for 40-50 år siden?

Spør deg selv det. Takk for at du leste.

Anonym sa...

Er gift med en "innvandrer" som har en del kontakt med andre innvandrere (asylsøkere) som snakker samme språk og som hovedsaklig er muslimer. Min kone er flau på manges vegne. De fleste bruker max 2 uker på å finne ut av de norske sosial og støtteordningene. Først adekvat antall norsktimer, få noen barn, en jobb i et år, sykemelding. Så tar staten over igjen. Besøk til hjemlandet (som er såå farlig at de har flyktet) flere ganger i året, men med annet land som destinasjon på billett kjøpt i Norge! Og så sitter de der og ler seg skakke av de dumsnille nordmennene!! Ikke rart, forresten.....

Anonym sa...

"Jeg er sjokkert, NRK tar kontakt med sosialist partiet i Malmø for å få informasjon om byens tilstand. Sosialist partiets leder sier at grunnen til 90 branner det siste året var egentlig brannvesenets feil. Byens brannvesen valgte å redde bydelens skole istedet for bydelens moske noe som satt innvandrerene i kok."

Selv om en hver oppegående person forstår godt hvorfor de redder skolen fremfor en moske eller noe annet.. Det eneste som kommer før en skole er vel et sykehus vil jeg si..

Anonym sa...

PS: sosialist partiet i sverige ville jo aldri innrømme at politikken de fører er feil, det er jo det samme med SVik her i Norge.

Anonym sa...

Har dere lest boke "SE oss" Skrevet av en somalisk jente. Jeg hørte bare noen utdrag fra den som ble lest opp på NRK P2.
Jenta bor i Norge. Hun var i ferd med å bli tvangsgiftet da hun var 13 år.
Det var viktig at hun ble gift så hun kunne begynne å produsere barn, for da kunne hun høste inn barnetrygd.
Hennes far(bodde også i Norge) hadde flere koner, i all hemmelighet selvsagt.

Ikke alt er som det ser ut på overflaten!

Anonym sa...

Ny ekstremsport, 2 menn som går hånd i hånd gjennom oslos østkant.
Jeg syntes det er en tragedie at jeg og typen min må skjule vår legning når man møter på muslimer for å unngå å bli banket opp eller spyttet på.
Kirken har ikke lyst på homofile prester eller homofile ekteskap men kristne spytter iallefall ikke på oss når vi er ute og går tur!!

Anonym sa...

MEDIA SKAPER DETTE
hadde de bare holdt skjeft om sånne hendelser så hadde de ikke blitt så kule i kidsas øyne...

media hauser disse idiotene opp så man skulle tro de var rap artister...

det er gjenoppgjør hele jævla tida så hvorfor bry seg?? la de drepe hverandre og bli ferdige med det.. gi de en fotball bane og våpen og la de skyte løs, så slipper vi og høre om disse tåpelige gjengene...

FLYTT TIL FAVELAN I BRAZIL OG DU KJØNNER PLUTSELIG AT DU IKKE ER SÅ KUL!!

Anonym sa...

Anonyom homo; I lol'd. :D

Anonym sa...

Les krimstatistikken a folkens. Det er mange flere nordmenn som har begått drap i norge de siste 20 årene en innvandrere, det er mange flere nordmenn som har begått ran de siste 20 årene en innvandrere. Det er mange flere nordmenn som har begått voldshandlinger de siste 20 årene en innvandrere. Men media kjører helst frem de sakene hvor innvandrere er innblandet for det selger mest, de er ute etter å tjene mest mulig penger dem også, som alle andre. Men det som skjer er at det skaper grobunn for farlige holdninger for folk som bare tar alt dem får servert for god fisk. Husk at for 100 år siden var Norge europas nest fattigste land, utvandringen var stor, VI var innvandrere i mange land. VI blei sett på som et uinnteligent folkeslag som var late og mest interessert i å lage mest mulig barn som vi ikke kunne brødfø engang. Man trengte ikke å dra lenger en til sverige for å se at disse holdningene var svært utbredt blant den svenske adelen. Det blei utøvd rasisme i stor grad mot nordmenn. Det skumleste av alt er at det fins mange nok sneversynte og navlebeskuende mennesker i dette landet til å la en populist som Jensen komme til makten

Anonym sa...

kjakan skreiv "Les krimstatistikken a folkens. Det er mange flere nordmenn som har begått drap i norge de siste 20 årene en innvandrere, det er mange flere nordmenn som har begått ran de siste 20 årene en innvandrere. Det er mange flere nordmenn som har begått voldshandlinger de siste 20 årene en innvandrere."

Så er vi da for faen med 10 gangere flere enn de også! Med andre ord så vil det si at hvis 1 utlending dreper 1 person så må det være 10 norske drapsmenn for at det kan sammenlignes på noe statestikk.

http://www.politi.no/pls/idesk/docs/f2051920309/voldtektioslo2007.pdf

Tallene for 2007 er nå presentert. Menn med ikke-vestlig bakgrunn er voldsomt overrepresentert:

Selv om majoriteten av de registrerte gjerningsmennene har norsk statsborgerskap, har en høy andel en annen landbakgrunn enn norsk. Personer med annen landbakgrunn enn norsk blir stadig mer overrepresentert blant gjerningspersonene i de anmeldte voldtektene, sett i forhold til befolkningssammensetningen i Oslo. I 2007 hadde gjerningspersonen i 72,8 % av forholdene en
annen bakgrunn enn norsk. Det tilsvarende tallet i 2004 var 63,2 %, mens det i 2001 var 53 %."
(...)
Det er spesielt antall forhold registrert med gjerningspersoner som har bakgrunn fra Afrika som øker.
Mens andelen her lå på 10 % i 2001, steg den til 19,1 % i 2004 og videre til 30,5 % i 2007.
Deler av økningen i 2007 kan forklares med at personer med afrikansk bakgrunn er registrert i
flere gruppevoldtekter."

Så ja, det er kanskje blitt drept 20 personer de 2 siste årene av nordmenn, men hvis det i samme periode er blitt drept mer enn 2 personer av utlendinger så er utlendingene overrepresentert.
Og det er da ikke så lenge siden hun i bodø ble drept av en iraner og han i oslo ble drept av noen polakker.

Anonym sa...

innvandrene er nok overrepresentert i forhold til andel av befolkningen, på svindel og juks.

Anonym sa...

ja det er riktig at det er 10 prosent innvandrere i norge, men 230 000 av disse kommer fra Europa. Ta fks Afrikanere som det pekes spesielt på her, det er 56000 afrikanske innvandrere i norge, det utgjør bare litt over 1 prosent.... da er vel forholdet der 1:1 da... Og de polske, som det nå er flest av, er i hovedsak arbeids innvandrere, og enten vi liker det eller ikke hadde Norge hatt vanskelig for å gå rundt uten arbeids innvandringen. Det er alt for mange nyanser her til at man bare kan kalle en innvandrer for en innvandrer. Og det blir helt feil å dra inn konkrete eksempler i debatte som det blir gjort her, med de polakkene og den iraneren som har begått drap. For hvem skjøt eks samboeren sin i Tromsø nå nylig? Noe som hadde blitt kalt æresdrap hadde ikke gjerningsmannen vært norsk, og fra hvilket land kom den 22 år gamle gutten som kvivdrepte den 20 år gamle sambygdingen sin på en pub på Flisa for ikke lenge siden? jo det var nordmenn. Jeg sier ikke at innvandrere aldri gjør noe galt, men det jeg sier er at vi skal passe oss for å generalisere alle sammen og si at hvis vi kaster ut alle innvandrere så er alle problemere løast

Anonym sa...

Nå snakker vi om innvandrere kontra nordmenn, ikke enkeltland kontra nordmenn for å pynte på det.

Anonym sa...

det er jo så mange invadrere som har vært offere for norske og, rasister og psykisksyke. en jeg kjenner ble slått ned midt i sentrum av to norske i en landsby i nord-norge, etter at ingen ble pågrepet og ingenting ble nevnt i lokal avisen engang, klagde han til avisen og da fikk han en bitte liten artikkel om hva som hadde hendt. hvordan ville d ha vært hvis 2 invandrere hadde gjort det mot en norsk tro?

den russiske moren til min klassekamerat ble drept av sin norske mann. han fikk en bot og ble bedt om å selge huset sitt og flytte fra byen og aldri besøke stebarna (en gutt og jente med russisk statsborgerskap).

ikke si invandrere eller norske.. det mennesker som dreper hverandre. forskjellen er bare at hvis invandrere blir skadet eller drept, får gjerningsmannen mye lavere straff.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide