torsdag 26. februar 2009

Beste forslaget jeg har hørt, MEN

"Statssekretær i Arbeids-og inkluderingsdepartementet, Libe Rieber-Mohn lover nå et tettere samarbeid mellom politiet og UDI for å få en fortgang i sakene slik at asylsøkere som begår narkolovbrudd raskt kan sendes ut av Norge."

Dette er det beste forslaget jeg har hørt fra sittende regjering, MEN er det bare valgflesk for de ser å utrolig lei Norges befolkning er? Kommer de bare til å bruke den samme gamle "sender vi h*n ut så risikerer h*n å bli drept i hjemlandet"?

Det skulle bare mange at de kriminelle asylsøkerene blir sendt ut av Norge, hvorfor skal vi huse kriminelle? Kan vi ikke heller bruke de plassene til asylsøkere som faktisk fortjener å komme til Norge? Syntes også det burde være ei ramme på 5 år prøvetid for folk som har fått invilget asyl og statsborgerskap. blir h*n tatt for voldtekt, drap, ran, knivstikking eller andre ting som gir mer enn 3 mnd fengsel så er det rett ut og tilbake trekking av statsborgerskapet.

Dette hadde vært ting som hadde skremt unna de værste kriminelle og som hadde holdt en del folk på matta. Og ikke minst så hadde det blitt bedre plass til lovlydige asylsøkere som ønsker å integrere seg og "fremmedfrykten" hadde minsket noe veldig.

Styrer gatesalget med kvinnelige kurerer
Narkoen flyter som aldri før
Det skal straffe seg å selge dop i Norge
Oslo-langerne er fra asylmottak over hele Norge
Krever slutt på narkoanarkiet i Oslo

22 Kommentarer:

Anonym sa...

"Det skal straffe seg å selge dop når man kommer til Norge som asylsøker."
Kunne hun ikke heller sakt "Det skal straffe seg å være kriminell når man kommer til Norge som asylsøker."? Hadde vært så mye bedre!!

Anonym sa...

For en vits; dette har foregått i årevis (jeg bor selv ikke så langt fra Akerselva) uten at regjeringen har giddet å løfte en finger. Når det plutselig slås opp i media skal man tilsynelatende gjøre noe. Men det er jo bare noe de sier - som med alt annet når det gjelder våre nye landsmenn.

Margit sa...

Utrolig bra skrevet! Jeg kunne ikke vært mer enig! :) Men jeg tviler på at regjeringa tør å gjøre noe annet enn å prate om det... dessverre...

Anonym sa...

Enig med han over meg her og jeg stoler ikke på regjeringen! Eneste som hjelper er å få inn frp!

Anonym sa...

Uff, ikke sleng den i bordet med en gang. At vi må å få inn FRP. Det er forskjell på å ronke og rive av seg pikken som det sies. Løsningen på dette er ikke så dramatisk at det trengs å over dramatiseres med FRP.

Det er ikke asylsøkerene som er alene om å være den store stygge ulven. Denne krimenelle handlingen er det som må gjøres noe med. Vi trenger lovlig arbeids kraft fra innvandrere.

Anonym sa...

Med den høye ledigheten somer nå og som bare er stigende så er det ikke det store argumentet å komme med at vi trenger arbeidskraft.

Anonym sa...

Er det valgflesk? Det vil tiden vise, og utspillene fra FRP sitter midt i blinken. Innvandringspolitikken har slått helt feil, og når dopselgere får gjøre som de vil, da mister jeg all respekt for de rødgrønne politkere. Som det heter i sangen: "nå går det rett på dunken"Jeg gremmes av tafatte politikere.

Anonym sa...

Dette kan ikke fortsette! Oslo-folk har svært enkel tilgang på hasj, mens vi som bor i distriktene (fx Trondheim) har det mye verre. Legaliser nå, så hele folket får lik tilgang!

Anonym sa...

Dette er ikke noe å bli imponert av. Politikerne har i mange, mange år latt miljøet nærmest vokse ukontrollert. Behandling har vært frivillig og straffen for langerne nærmest symbolsk. Send de utelandske langerne ut, sammen med de øvrige invandrede kriminelle. Får de komme inn her, skal de være taknemlige for det og ikke takke med å undergrave oss. Og ikke flere "bleeding hearts", takk, de har vi hatt nok av.

Heartbeat

Anonym sa...

Legaliser Mariuana, masse arbs kraft i utlenninga da ,hvis man kan ha dem til å dyrke planter, så kan vi nordmenna ha sjapper og cafeer, eller hvorfor ikke en afgansk tebutikk med hasjis, eller en indisk med alle typer marianne.
Ser for meg åpne ute arealer om sommeren, hvor etniske nordmenn og nye landsmenn kan sitte sammem, null alkohol, ingen synd for våre muslimske dmed mennesker, mindre vold og voldtekter, mer trygghet for alle. Ikkeminst kvinner av alle slag.
Og siden politiet sikkert er DRIT lei av å prøve å rette opp i det kaoset regjernger i en år-rekke så gjerne vil opprettholde med forbud og faenskap!

Anonym sa...

sende fedre hjem til tortur og krig pga hasjis er bare for dumt! Hvis du ikke også mener at man skal bli nekta å ta del i samfunnet fordi man drekker sprit fra Arcus og banker kjærringa og unger? Hvor sender man fylliker fra Romsdal?

enig i mye du skriver Dag Olav, ikke alt:P

Anonym sa...

Alkohol er iallefall lovlig..

Anonym sa...

Bli med i facebook gruppa "Send kriminelle innvandrere HJEM!"

Anonym sa...

Best forslag, Send ikke bare hasj selgere asylsøkere ut av landet men også alle krimmenelle innvandrer. Det er de som ødelegger for oss. Jeg er sikker at FRP prøver sin beste å hindre dette forslaget for da har de ikke nok argument å bruke mot oss med anerledes hudfarge. Så kjære Sosialiste Kamerater vær så snill, slutt med mer bjørne tjeneste for oss. Gjør dette beslutning ti realitet. Vi er nå virkelig leie å lese negative holdninger i media om oss hver dag og det blir enda verre når valget nermer seg. Jeg er et menneske som ønsker å bli en del av dette samfunnet og ønsker å roppe sammen med dere "JA VI OGSÅ ELSKER DETTE LANDET" men føler meg som en valg kamp produkt i disse dagene.

Anonym sa...

Dette er typisk "bla, bla, bla" fra Arbeiderpartiet. Kommer ikke til å bli noen reel forandring. Bare spill for galleriet.

Anonym sa...

"Enig med han over meg her og jeg stoler ikke på regjeringen! Eneste som hjelper er å få inn frp!"

Litt sånn som når FRP kom til makten i Bergen? Det har resultert i flere offentlige ansatte, høyre offentlige utgifter, dobling av bompengene og at bybanen blir bygget, alle saker FRP var imot...

Om FRP får danne regjering og er like flink med å holde valgløftene sine da som i Bergen kommer Norge garantert til å bli oversømt av muslimer

Anonym sa...

Ser at dett nærmer seg valg igjen! Mange nye løfter fra politikerne som de desverre ikke klarer å gjennomføre! Her er de på jakt etter flere folkestemmer.

Anonym sa...

Resultat av politikken til Storberget,Bjørnflaten,Aas Hansen og andre sosialister. Alle skal tas på med silkehansker. Blir dei tatt får dei ingen straff. Dei som taper er den Norske stat som må lønne Politi,forsvarsadvokater og sosialkontor.
Nå Må Politikerne VÅKNE

Unknown sa...

Att guttungen til Thorvald ikke er moden nok til å styre et land har vi vel forstått lenge nå, men tror heller ikke at å få FRP til makten hjelper så mye. Ikke fordi de ikke vil lage endringer, men fordi det sitter for mange sosionomer og "synes synd på" kurratorer som setter i gang et hylekor og roper på Genev konvensjoner, folkerett og hvis ikke dette hjelper setter avisen på saken og synes såååååååååååå synd på stakkaren som bare solgte litt dop fordi onkelen ble drept i krigen i langtvekkistan og de ikke hadde innlagt vann i huset hvor han voks opp. Når det er en eller annen som de sosial etat og synes synd på folkene ikke klarer å redde fra problemer skaffes de mest sleipe advokater til å hjelpe og når mottoet er "Frifinnelse først og sannheten sist" kan man bli fly f******* av tafatt styresystem.

Anonym sa...

Frp er vårt eneste håp nå.

Anonym sa...

"Uff, ikke sleng den i bordet med en gang. At vi må å få inn FRP. Det er forskjell på å ronke og rive av seg pikken som det sies. Løsningen på dette er ikke så dramatisk at det trengs å over dramatiseres med FRP.

Det er ikke asylsøkerene som er alene om å være den store stygge ulven. Denne krimenelle handlingen er det som må gjøres noe med. Vi trenger lovlig arbeids kraft fra innvandrere."

Men for helv***. Jada jada, det fins andre kriminelle. Vi vet. Og det er fæle mennesker i alle hudfarger og ditt og datt. Men nå var det da asylsøkere som ble diskutert, forhold deg til det.
Minsker du importen av kriminelle asylsøkere, minsker du kriminelle handlinger. Voila, problem løst. Trenger ikke gå rundt grøten å tenke at man skal slippe dem alle sammen inn, og så hjelpe dem til å bli lovlydige pga vi trenger deres arbeidskraft. Det er jo helt naivt, egoistisk og håpløst.

Jo,vi trenger å få inn FRP. Fordi de andre bare prater, og aldri handler. Jeg vet landet bare kommer til å frafalle mere om det ikke blir andre partier som slipper til.
Om jeg så må leve av bare bark og vann, så skal jeg stemme på det partiet som kan løse dette problemet.

Anonym sa...

"sende fedre hjem til tortur og krig pga hasjis er bare for dumt! Hvis du ikke også mener at man skal bli nekta å ta del i samfunnet fordi man drekker sprit fra Arcus og banker kjærringa og unger? Hvor sender man fylliker fra Romsdal?"

Ikke i det hele tatt, med tanke på preventiv virkning.

Tortur og krig? Hvor får du det ifra? Så du er naiv nok til å tro at alle som kommer, rømmer fra tortur og krig?

At de risikerer å bryte loven etter å ha kommet vekk fra "tortur og krig", MÅ jo være grunn nok til å sende dem hjem igjen!

Alkohol, que?
Hva har berusete fedre som slår med dette å gjøre? Skulle det være så mye værre? Slikt eksisterer ikke i land asylsøkere kommer ifra? Du tror ikke det er værre til og med der? Hvis ikke, så har vi et seriøst problem, i Romsdal vel å merke. Å ja, det var sosialistisk-snik&avsporings-argumentasjon? :)

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide