onsdag 25. februar 2009

Skremme-liste? Heller Fakta-liste

FRP har lagt ut ei liste med 11 punkter som viser krav fra forskjellige muslimer for at Norge skal tilpasse seg islam og muslimene.

Vg kaller lista for "skremme-liste" Jeg vil nå heller kalle det fakta liste for det er jo fakta alle de kravene som er stilt.

Nevner blant annet:
"** Egen eldreomsorg for muslimer
Høyres Afshan Rafiq og Aps stortingsrepresentant Saera kahn foreslo i 2005 at innvandrere måtte få egen eldreomsorg som var tilpasset deres kultur. De to ville ha egne muslimske avdelinger på sykehjemmene."

"** Shariadomstoler
SV-politiker Reza Rezaee krevde for to år siden et prøveprosjekt med shariadomstoler i familesaker."

Men jeg legger merke til at de har glemt et veldig viktig punkt og det er:
Vil ha Norge som islamsk stat
Fnyser av Sivs skremmeliste

Jeg syntes det er bra at ikke alle er like naive som sv, ap, Arbeids- og inkluderingsdepartementet osv.

23 Kommentarer:

Anonym sa...

Det eneste som skremmer meg er vel det at regjeringen fører oss nordmenn så utrolig mye bak lyset som det de faktisk gjør!
Jeg skifter garrantert min steme i år i håp om at noen kan rydde opp i dette landet!

Anonym sa...

Det ble også foreslått av en pakistaner at kjeltringene i Oslo Taxi måtte slippe straff fordi de ikke kjenner norsk lov.

Jeg snakket med en hvit drosjesjåfør fra Oslo Taxi.
Han fortalte at etter et møte ble det diskusjoner med en del pakistanere. En av dem utbrøt "bare vent, om noen år skal vi overta Oslo Taxi."

"Vi" er selvfølgelig pakistanerne som krever å bli omtalt som nordmenn, men som _nekter_ å la seg integrere i samfunnet.

Anonym sa...

Hvorfor lider Nordmenn av kompleks for å sette krav til utlendinger for å ivareta egen kultur?
I stedet lar de seg bli utvasket ... av eget hus.

Anonym sa...

Listen selv er nok fakta ja, men måten den blir fremstilt på er åpenbart ment til å skremme folk. Det er da ingenting i veien med å foreslå tiltak for å tilpasse lover og sosiale programmer rundt voksende kulturer og religioner her i landet. Dersom forslagene strider mot norsk lov, eller finner lite støtte blant folket, vil de selvsagt bli nedstemt (som de fleste forslagene her har blitt). Diskusjon skader ingen, og dette hysteriet om islamisering, både i Norge og andre land, er tøvete.

Selv synes jeg det er skuffende at så mange ser ut til å mene at det er bedre å assimilere enn å integrere. Fremmedfrykt av værste sort.

Anonym sa...

Ja lista er nok ment for å skremme, men det trenger vi nordmenn også.
Vi må bli skremt litt før vi innser fakta.

Anonym sa...

stå på siv. du er den eneste som tør ta i slike saker!

Anonym sa...

Siv dro det kanskje litt langt, men det er det fler som gjør. Fant følgende på Islamic Culture Centre Norway sine sider for noen dager siden. I artikkelen "Hijabs funksjoner for en kvinne" kan man lese:
Sex-trakasseringer og voldtek er blitt er stort problem, særlig i vesten. Nest etter Sør-Afrika er det USA og andre vestlige land som sliter med voldtektsproblemer. Det er et allmenne godtatt faktum at det begås mest voldtekt om sommeren, noe som har sammenheng med den overdrevne alkohol-drikkinga samt de "oppfordrende" klærne. De aller fleste voldtekts ofre er da også lettkledde, ikke-muslimske kvinner. Det er på ingen måter riktig å si at en mann har rett til å voldta en kvinne selv om hun kanskje kler seg litt oppfordrende, men det er dessverre slik fakta er. Voldtekt av muslimske kvinner skjer først og fremst i forbindelse med gamle, ikke-islamske regler og straffemetoder, der kvinner straffes med voldtekt. Tallene for slike straffer er langt i fra store, men det er selvsagt svært trist å høre om sånt.

Statistikk (se for eks. www.nationmaster.com) viser at det skjer langt flere voldtekt i ikke-muslimske stater. Det kan ha tre forklaringer; Gudsfrykt hos muslimer, de strenge straffene eller de sømmelige kvinnene. Uansett føler en muslimsk kvinne seg beskyttet mot sex-trakassering og voldtekt når hun går med slør. De føler at de er sømmelige og tar vare på æren. De føler at kroppene ikke blir misbrukt, og at de er godt beskyttet mot mennenes begjær og "sultne" blikk.Hijab har med andre ord en viktig beskyttende funksjon.
Dette er jo så drøyt at jeg blir fysisk kvalm! Artikkelen er nå fjernet, selvfølgelig fordi den harmonerte dårlig med "hijab er en religiøs plikt og ikke noe annet fremstillingen" I tillegg til å komme med usannheter og stemplende karakteristikker har World Islamic centre "glemt" det avsnittet der de skulle skrevet om at muslimske menn står for de aller fleste overfalls voldtektene i Norge. Er glad jeg koperte artikkelen før den forsvant. Spre den til så mange som mulig!

drit lei ordet fremedfrykt sa...

jeg er oppvokst på Grønland i 70årene og har settog kjent utviklingen på kroppen opp gjennom årene. Jeg husker masse fordeler våre nye landsmenn har krevd opp gjennom tiden. Blant annet så betalte de ikke mye skatt i forhold til oss norske, de fikk fra trekk på skatten for de sente penger hjem og jeg kan komme med masse mer, dette er bare et par ting. Jeg synes det er på tide at de respekterer det Norske folk og Norges lover. Dere har levd godt av Norges goder opp gjennom tiden og da kan dere også vise litt respekt for det Norske folk.Dere krever og krever men og yte tilbake skal dere ikke gjøre. Til opplyning : Norge er ikke et muslimsk land, trives dere ikke her så kan dere dra tilbak og dyrke deres relgion der dere kommer fra.

Anonym sa...

avisen teller feil. det er mer enn to av disse sakene som er blitt gjennomført. hva med bildene av nasse nøff som ble tatt ned på et sykehus?

drit lei ordet fremedfrykt sa...

Det snakkes veldig mye om intrigrering, det har man holdt på med siden 70 tallet. Da vil jeg bare spøre?, vil man bli interigrert i det Norske samfunnet hvis man skal ha egne muslimske skoler, sykehjem, skille gutter/jenter,bydeler hvor de er flertall og samles, egne moskeer, krav om ditt og datt, hijabs i politi/millitæret, egen mat i fengsel, osv osv. Jeg skal vedde på at fleste parten av de som er så ivrige på og la de få alt dette de krever er født og oppvokst på beste vestkant og har aldri kjent virkeligheten på kroppen. De var værtfall ikke i Gammle byen på 70 tallet når alt startet.

Siv Jensen stå på vi trenger ei dame med bein i nesa som ikke er redd for og si hva mange av oss føler. Og dere andre slutt og kall det FREMEDFRYKT dere vet pokker ikke hva dere snakker om.

Anonym sa...

..Gjør -noe- fornuftig før dere havner "6ft under"
..Kan dere noe annet enn å spre hat,misunnelse,mistro og frykt?
Livet er for kort til tull,idioter!

Anonym sa...

Staa paa Siv.
Hva tror dere ville skjedd, hvis vi reiste til Deres land aa begynnte aa kreve alt mulig. Svaret tror jeg sier seg selv. Bor for tiden i utlandet(asia) og her maa vi folge landets lover og regler. Har ingen mulighet for aa faa godkjenning for saernorske lover her. Hvis man flytter til ett annet land, maa man respektere landet og folket som bor der. Hvis ikke, DRA TILBAKE til der du kom fra.

Anonym sa...

Jøss!

Anonym sa...

I et demokratisk samfunn, må det være mulig for norske borgere av utenlandsk/minoritets bakgrunn å gi forslag til for å bedre deres levesett i dette landet. Alle mennesker i dette landet må ha likerettigheter uansettkjønn, seksualitet, religion eller etnisk opprinnelse. Vi må huske på at vi lever nå i et flerkulturelt samfunn, hvor lover og regler må tilpasses hvert enkelt individ. Dette forårsaker at vi må oppdatere,fornye eller sette opp nye lover og regler. Selvfølgelig er det en del konservative som ikke vil ha forandring i samfunnet, og de har nå derfor valgt å skremme Norges befolkning med sine propagandaer(dvs. at de driver med facistiske bevegelser mot minoritets grupper). Uten forståelse og samarbeid med hverandre, bukker vi under som et demokratisk samfunn. Vi må ikke la fascisme seire.

Anonym sa...

VG har alltid hatt front mot FrP. Viktig å fremstille FrP som bygdetullinger, ekstremister og alt negativt de kan finne på. ( I ekte SV-ånd). M.a.o 25% av det norske folk er 0 - tullinger. 70 - 80% av det norske folk er mot snikislamiseringa.
Er journalistene i VG dumme - eller bare virker det sånn. En avis bør vel kanskje ha bakkekontakt? Er det rart opplaget stuper?

Anonym sa...

Her ser man det tipiske eksempelet hvor de fleste partier komplotterer sammen mot den ene partiet og folket som har talt gjennom undersøkelser og er faktisk for det meste enige med det partiet det blir komplottert mot, blir ikke tatt i betrakning i det hele tatt. Mediene som etter min mening er kjøpt og betalt av de samme partiene for å påvirke og "ipnotisere" folket i riktig retning, gjør ikke annet enn å "støtte" som vanlig. Og dette skal man liksom kalle et demokratisk system\land ??? For noe TULL !!! Her i dette landet fgins det ikke demokrati, og det som blir eventuelt bestemt demokratisk har i så fall blitt bestemt på forhånd at "det er greit vi slipper det gjennom". For et patetisk land...

Anonym sa...

NEI!
Ingen bør ha rett til å kreve særrettigheter
pga religion!
Religion, eller overtro om du vil, er en privat-
sak som ikke har noe i det offentlige rom å gjøre.
Historien viser klart og tydelig at religion, og
religionskollisjoner er årsaken til det meste av
elendighet i verden.

mvh
BlaBla

Anonym sa...

blendahvite sau med nisselua nedover saueøya
tabbe tabbe av arbeiderpartiet de hadde 26 %
dess flere tabber dess flere % nå over 35 % fortsett med tabber så har arbeiderpartiet over 45 %

Anonym sa...

Mørbankede, kjønnslemlestede og tvangsgiftede kvinner på krisesentrene trenger og fortjener vår hjelp og støtte. Uansett hva halvgale menensker som kaller seg religiøse sier.

Anonym sa...

"Mørbankede, kjønnslemlestede og tvangsgiftede kvinner på krisesentrene trenger og fortjener vår hjelp og støtte. Uansett hva halvgale menensker som kaller seg religiøse sier."

Noe det aldri har vært tvil om de skal eller noen parti som heller har hevdet.

Anonym sa...

Drittlei alle Oslo folkene som tror at Norge bare består av det som er innenfor bomring 3. Oslo er for f ikke noe mikro-Norge og gjenspeiler ikke hele Norge eller det norske samfunn på noen måte. Snakk om hvem som er blinde og naive

Anonym sa...

mente selvsagt gjenspeiler ikke alle sider ved det norske samfunn på noen måte, det er jo klart at det gjenspeiler elementer av det norske samfunnet, siden det er norsk.

Anonym sa...

Nok er nok;det er så utrolig mange naive politikere ,og andre (norske)nordmenn i dette lille landet!!Det er kjempebra at vi har en tøff og våken Frp leder som tør å si fra der mange slett ikke tør si sin hjertens mening.
Dessuten er det godt å være forberedt på hva som KAN komme,religion har forårsaket nok kriger i verden!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide