onsdag 1. april 2009

Satser på...

Når jeg kikker på meningsmålingen på dagbladet om man er fornøyd med oppgjøret eller ikke så satser jeg på at fleste parten av de som har stemt "nei" hadde stemt "ja" hvis det var 0 kroner til alle og 1 kr til lavtlønte..

Slik som tidene er nå så syntes jeg ikke noen burde få noe mer lønn sånn egentlig, tross alt nok bedrifter som sliter fra før av.

Er du fornøyd med årets oppgjør?
Ja
Nei
Vet ikke

Partene enige om årets lønnsoppgjør
LO og NHO enige om tariffoppgjør
Alle får én krone mer i timen
Enighet i tariffoppgjøret mellom LO og NHO

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Blir det bedre uten lønnstillegg? Når vi hører om lederlønninger, så er det markedet som bestemmer lønna. Dvs hvor atraktiv du er. Men vi nede på gulvet i industri og kontor, skal på nytt vi solidaritet. Også blandt trygdede vil denne solidaritetn snart slå inn, det vil si fordele de samme rammenen på stadig flere arbeidsløse.

Folkene på de fabrikkene som har blitt nedlagt, grunnet manglende etetrspørsel, får ikke noe tilbud om jobb til lavere lønn. Ei heller selger de felger til halv pris!

Det som skjer i slike situasjoner er at næringslivet for gedigne gavepakker fra skattebetalerene samtidig får de nå skjult hjelp til å øke profitten gjennom billig lønnsoppgjør.

Det ligger altså an til en ny utbytte fest for de som fortsatt driver godt. Tromskraft foreslår utbytte på linje med 2007 det vil si 120 millioner. Ingen ting til de kunder, som har mistet jobbene sine og som må betale markedspris for oppvarming av husene sine gjennom redusert nettleie. eller andre hjelpe tiltak.
Nei så de bør nok skaffe seg lønnspålegg som gjør dem i stand til å betale økte matvarepriser og avgifter.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide