torsdag 2. april 2009

Hvis jeg har forstått det riktig

I SP's helomvenning i spørsmålet om at frivillige hjelpe orginasasjoner skal slippe å betale moms på utstyr de kjøper så begrunner SP sin helomvenning med det at forslaget kom fra opposisjonen, og ikke fra regjeringen selv.

Så hvis jeg da har forstått det riktig så må bare opposisjonen mer eller mindre snu totalt i sin politikk og foreslå ting som regjeringen i utgangspunktet er for så får opposisjonen det som de i utgangspunktet vil?

Hmmmm. Merkelig? Ja egentlig :p

Så altså hvis FrP vil få fjernet bomstasjonene så må de bare legge inn forslag om å helfinansiere veiene med bompenger så går regjeringen inn for å fjerne de? Eller det går vel kanskje ikke for da hadde jo staten tapt penger så det forslaget hadde nok kanskje ikke funket lige greit..

Kuvending for Sp

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Sp har i alle fall nå avslørt hvordan det politiske spillet fungerer for partier i opposisjon. Godt gjort! ....må dog være svært pinlig for de....

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide