torsdag 2. april 2009

Lurer på

Jeg lurer på hvor lang tid det vil gå før regjeringen snur igjen og denne gangen med tanke på beskyttelse av korallrevene utenfor norskekysten.
Dette er jo en ganske stor sak som de kommer til å møte en del motgang i så det tar nok ikke lange tiden, men igjen så har de måtte snu ganske mange ganger før i det siste så kanskje de bare kjører på?

Er jo egentlig ikke noe vits med noe mer oljeleting her i Norge, iallefall ikke hvis det blir 4 nye år med rødgrønn regjering, for de sløser jo bare pengene bort i oljefondet uansett..

- Vil ikke beskytte korallrevene

4 Kommentarer:

Tomten sa...

Morsomt at du som "frepper" nevner sløsing og oljefond:

Følger vi den ideologien Fremskrittspartiet bygger på bakover i tid, så hadde Norge anno 2009 ikke hatt noe oljefond.
Statoil hadde aldri blitt opprettet i utgangspunktet, siden FRP mener at business er en sak kun for de private selskaper.
Statoil betaler pr. i dag ett gigantisk utbytte rett inn til statskassen, og uten Statoil hadde dette utbyttet gått rett til aksjonærene i Shell, Texaco, Esso og andre slike multinasjonale selskaper.

Statoil betaler også temmelig mye i skatt før utbytte; som de andre utvinnerene på norsk sektor gjør.
Veldig mye. Ifølge FRP-logikken skal ikke slike selskaper betale stort i skatt.

Da hadde Norge måttet basere budsjettene på skatt av inntekten til dem som jobber i nordsjøen.
Men ifølge FRP skal heller ikke disse arbeiderne måtte skatte til Norge.
Oljearbeidere skal leies inn i fra lavkostlandene, og de skatter også da dit...

....men for all del, kjør på videre men fjaset ditt...

Anonym sa...

Gøy å se at det alltid er noen som reagerer med noe svada om frp når det handler om andre partier.

Ur Anus sa...

Nei, det som er gøy er at det nordmenn alltid skylder på den til enhver tid sittende regjering for ALT som er galt i samfunnet. Det være seg borgerlig, sentrum elller rød/grønt, whatever...

De skal på død og liv kastes, og helst etter 4 år. Verdens rikeste nasjon består for det meste av sytere som spyr om deg med edder og galle, og ikke er i stand til å innse at de har trukket vinnerloddet i det de ble født i landet vårt...

Anonym sa...

Vil ikke beskytte korallrevene ?? Når skal de såkalte høye personer i alle grener forstå at alt henger sammen i et godt samspill ?? Utrolig at logisk tankevirksomhet slutter å fungere bare man er medlem av et eller annet parti på tinget. Synes det er pinlig jeg .. Hverken mer eller mindre !!!! Lær litt mer om fysikk og geografi - Kanskje ikke så dumt ?????? Hva er det som skal etterlates våre håpefulle i fremtiden, når det virker som det er best å ødelegge den fantastiske naturen vi har fått. ?????????
FOR EN SKAM !!! Nå er det flaut å være NORSK !!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide