mandag 30. mars 2009

Hadde ikke blitt overrasket

Jeg hadde ikke blitt overrasket om Kristin Halvorsen faktisk hadde sakt "død over jødene" da hun gikk i protest tog for å vise sin støtte til hamas og avsky mot Israel.

Men hun skal visst nok ikke ha sakt det.

Og her har man et godt poeng:
- Jeg opplever ikke den norske befolkningen som antisemitter eller anti-israelske. Det er en liten del av norske venstreradikale fra 68-generasjonen som er det, sier Hercz og utdyper:

- Det er noen i Norge som angriper Israel og amerikanerne uansett. For meg er antisemittisme når folk krever noe av jødene og Israel som de ikke krever av andre. Som å kreve handelsboikott av Israel på grunn av okkupasjonen - samtidig som de ikke krever handelsboikott av Kina på grunn av okkupasjonen av Tibet.


hmmm..
Midtøstenekspert reagerer kraftig på at israelsk avis framstiller Kristin Halvorsen som jødehater.

Er ikke dette den såkalte midtøsten eksperten som holder kjeft hver gang Israel blir utsatt for selvmordsbombere og hver gang en norsk politiker slenger med leppa mot israel men som hyler som en stukket gris hver gang det nevnes noe negativt om palestina? Like troverdig som Gilbert og co med andre ord :p
Israelsk avis: Kristin Halvorsen sa «Død over jødene!»
Jerusalem Post har fjernet norsk jødehat-artikkel
Farlig svertekampanje mot Norge
Mener Norge svertes i Israel EDIT: Og hva så? Israel svertes jo i Norge......
Hevder Kristin Halvorsen ropte «Død over jødene»

24 Kommentarer:

Anonym sa...

SU....... var det ikke de som trente sammen med FARC eller støttet de økonomisk?

Nissepisse sa...

Kan'ke du snurpe igjen smella di, du maser som et lokomotiv tenker jeg om religiøse nok en gang...

...sionistene roper "død over palestinerne!".
Det er nesten så en ateist håper apokalypsen kommer snart så vi kan ha jorda for oss selv.

Anonym sa...

Joda, mener og huske det var noe i den duren, og FARC ble forsøkt innfiltrert av CIA, og dette har de delvis lykkes med. CIA som forøvrig trente opp Osama Bin Laden i Afganistan i sin tid, og resten av historien kjenner vi jo :-D

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Religionsforsker sa...

Islam:

Islam er en av de små verdensreligionene, og må ikke forveksles med den langt mer utbredte snikislam. Det finnes to forskjellige grupper nordlendinger og russiske muslimer. Sunni muslimer er den beste av de to. De slår ikke hverandre og mener noe helt annet enn sjia muslimer. Helligboka i islam heter koranen, og ekte muslimer ber 5 ganger om dagen. Islam er best, fordi det var muslimene som innførte kebaben til norge i 1945. Innholdet på kebaben skal være forskjellig fra sted til sted, men for det meste er det døde jøder fra 2 verdenskrig, og katter fra bakgata di.

En av grunnene til at islam ikke er større en kristendommen er at hovedhobbyen i islam er hellig krig. Hellig krig går ut på at de fester en masse C4 rundt seg, i bilene sine og noen har det også i turbanen sin. Så sprenger de seg selv i lufta, og det er om å gjøre å knerte så mange andre som mulig i denne eksplosjonen.

Sunni muslimer(solmuslimer) og sjia(skimuslimer) representerer de to viktigste årstidene i islam, sommeren og vinteren. Dette er fordi islam ble startet om sommeren og kommer til å ende om vinteren.

Islam er den raskest synkende religionene i verden i øyeblikket. Dette skyldes at muslimene har gått helt amok når det gjelder hellig krig og de sprenger både seg selv og andre muslimer i lufta flere ganger til dagen. Alt dette bare for at de skal få komme til paradis der det venter 72 jomfruer som er dekt i den vanlige burkaen og som aldri har hørt om barbering, men hvem sier at det er av det motsatte kjønn?.

Lars Monsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Religionsforsker sa...

Eksperter på feltet er i dag enige om at jøder stammer fra Kazplow-galaksen, 1 289 894 345 lysår vest for vår egen galakse. I 223 B.C. splittet en gammastråle astroiden Felixoco i to, og skapte med et planeten Öyjorden. Et lite kjent fakta er at Öyjorden i 2006 ble kåret til universets raskeste datamaskin siden den kunne regne 1 333 674 + 5i iterasjoner i sekundet. Dette virker kanskje lite når dagens raskeste planet kan gjøre 1 333 675 +5i iterasjoner i sekundet, men man må huske på at dette var veldig, veldig lenge siden. Jødene er også kjent fra å komme fra andre planeter og ødelegge arabiske land, de er sjalu fordi de aldri fikk deres vakre utseende. Men resten av verden er enig i en ting, de er ganske stygge disse jødene. Ikke rart de angriper midtøstens vakre folk. Jødene, også kalt kyllingmennesker er en av universets styggeste type fugler. Grunnen til at jødene blir kalt kylling mennesker, er deres enorme nese. Senere studier på hvorfor de har en slik enorm nese, har blitt konkludert i at luft er gratis. Jødenes gjerrighet ser vi spor fra helt tilbake til Moses tid, hvor jødene vandret rundt i ørkenen i ca. 40 år. Men her viser nyere forskning noe bibelen ikke nevner, grunnen til at de vandret rundt var at det gikk rykter om at noen hadde mistet en 50 øring der.

Statsviter sa...

Fremskrittspartiet (FrP), populært kalt tilbakestegspartiet, er en folkebevegelse som har som mål å først ta et skritt frem, for deretter kunne ta to skritt tilbake. (avledet av Stalins kjente sitat) For øvrig er det en stor skam at partiet finnes. De vil ha mere penger til politi. Samtidig vil de ha friere flyt av alkohol. Ellers er de livredde for utlendinger, og liker ikke kebab eller nan-brød. Derfor vil de ha utlendinger ut av landet. Dessuten er de uendelig snille og velmenende. De er ikke forståsegpåere, men de forstår seg godt på "folk flest".

Politikken:
Fremskrittspartiet har egentlig bestemt seg for å ikke bestemme seg for en bestemt politikk, men heller fristille alle sine representanter. På den måten kan de lettere argumentere både for og imot alle saker slik at de til enhver tid er enig med strømningene i hverdagen (Se "snu kappen etter vinden"). Slik håper de å bli et parti for folk flest - Fremskrittspartiet skal nemlig være det beste av alle partia i Norge.

Eksempler på tunge saker de har tatt har klare standpunkt, er kontroversielle saker som miljø, EU-medlemsskap og homopolitikk, områder hvor folket svinger frem og tilbake som en pendel. FrP fant til slutt ut at om de skulle hatt en pendel til å styre sitt standpunkt, hadde den blitt litt vanskelig å skjule for sine politiske motstandere. De bruker derfor nå daglig dataprogrammet Svineling til å finne sitt politiske standpunkt. Her oppgis folkets standpunkt, og ved hjelp av gjennomsnittet til dette og et tilfeldig nummer ganga med 2 avanserte, hemmelige algoritmer, kalkuleres standpunktet.

FrP har kommet med mange innspill, som å øke forbruket og senke skattene med 110% innen år 20√17 («to-tusen-og-kvadratrota-av-søtten»). Det mest populære eventyret er at uten offentlige inntekter lover man at velferdsstaten skal bli like moro for folk flest som Disneyland (se også tryllekunstnere).

SSB sa...

FOLK FLEST:

Folk flest er for tiden under endring, og man må få komme tilbake til hvem de er etter hvert som det hele faller mer til ro. For tiden har en minoritet i det brunere politiske landskap (se Fremskrittspartiet) hevdet retten til folk flest.

Folk flest vet ikke om de er enige i dette ennå, og venter for å se hvor mange ganger man kan snu kappen etter vinden. Folk flest kan lett forveksles med vanlige folk, noe som igjen kan få katastrofale følger.

Folk flest er forøvrig rundt 25% av befolkningen.

Folk flest bor i Kina.

Folk flest er som regel menn, men ofte kvinner.

Folk flest inkluderer også svensker.

Folk flest synger på badet.

Per sa...

Ser ut til at FrP an vinne valget i år, venstresiden bruker jo all sin tid på å sverte FrP og de over 30% av nordmenn som stemmer FrP.
Ikke rart oppslutningen til FrP stiger :)

Per, du lyver! sa...

:@

Anonym sa...

Ja dette er helt klart sant og atter sant...
I tillegg ropte hun død over Bush, død over døde jøder, død over alle slemme jøder, død og norsk torsk og død over suragurk på Big Macen....

Ja Jerusalem Post er virkelig troverdige.

Ikke lett å være uenig i Israels politikk at når man forsiktig påpeker dette så blir man forsøkt å bli tillagt feilaktige meninger.

Død over Jerusalem Post!

Sinnasmurfen sa...

Dette er jo latterlig.

Imre Hercz: "Artikkelen er helt gal og jeg er forferdet. Jeg snakket med journalisten lenge, i to omganger, og jeg sa det stikk motsatte. Men det passet visst ikke inn i skjemaet hennes"

Noen som har sett dette før? Israelere som forsøker å stemple alle som er uenige med dem politisk som ekstreme jødehatere?

Anonym sa...

Ja, og alle som er uenige med Frp er kommunister :D

Gokkling sa...

Nissepisse: Eg venter på apokalypsen. Hørte den var i 2012. *krysser fingrene*

Anonym sa...

Godt mulig at Imre Hercz lyver, for så å innynde seg i Norge igjen etter sitt mulige hatintervju mot Norge i Israel.

Anonym sa...

"ANTI-SEMITTISME er den ultimate hellige kua for jøder. Og selv om jeg ikke ønsker å slakte denne kua, trenger selv de helligste kyrne å bli ristet litt i med jevne mellomrom".

Det sier Yoav Shamir, mannen bak filmen «Defamation» som ble vist under dokumentarfilm-festivalen Eurodok i Oslo for 10 dager siden. Filmskaper Yoav Shamir, som selv er israeler og jøde, stusset over at han aldri har opplevd anti-semittisme på kroppen selv om israelske aviser er fulle av slikt stoff. Derfor lagde han «Defamation».

I beste Michael Moore-stil legger Shamir ut på en ferd der han setter seg fore å undersøke hva anti-semittisme er i dag, to generasjoner etter Holocaust.

Shamirs tese er at anti-semittisme er et begrep som i stor grad holdes i live og dyrkes av jødene selv, og som dessuten har skapt en stor industri.

JØDEHAT ER ET VELDIG populært tema i den israelske diskursen. Hver eneste dag er det artikler i avisene som nevner «nazister», «Holocaust» eller «anti-semittisme», forteller Shamir, som selv er israelsk jøde, i et presseskriv

I filmen får vi bli med på en konferanse der en engelsk professor blir kjeftet huden full fordi han hevder at mye av kritikken som reises mot Israel skyldes okkupasjonen av palestinsk land, og at israelerne ikke har gjort nok for å bedre de humanitære forholdene på Vestbredden og Gazastripen.


Meget interessant og oppsiktsvekkende film som anbefales på det sterkeste!!

Anonym sa...

Kristin Halvorsen støtter også naturligvis terrorister. Pengene som "visstnok" er tapt på oljefondet har faktisk blitt brukt til sprengstoff og å trene selvmordsbombere.....eneste grunnen til at dette ikke har blitt avslørt er at hele den norske pressen er raddiser og kjøpt og betalt. Det går også rykter om at flere på Stortinget som ikke er fra Frp sender sine egne barn for å drive terror i utlandet...

Jølle sa...

I 2007 var Israels befolkning ca 7,2 millioner.Av disse har 76 % av disse jødisk opphav. Det betyr ca 5,5 millioner av jødisk opphav.

Da er det interessant 10% av disse (israelere med jødisk opphav) var motstandere av krigføringen mot islamistiske Hamas (som har makten på Gazastripen) og det overgrepet som stort sett rammet sivile, kvinner og barn. Det betyr at ca 550.000 israelske jøder var motstandere av krigføringen. Tallet har økt etter krigens fasit.

Vel, til det interessante (og triste):

550.000 israelske jøder innså at dette brøt mot folkeretten og at deres moral tilsa at dette var forferdelig galt uansett ståsted, men Siv Jensen's saueflokk fulgte lederen og partiboka som en saueflokk, og støttet opp om denne krigføringen.

Folk flest vet ikke best, og jeg håper folk flest vokser seg større enn 30% før valget.

Det er lov å tenke sjæl!

Jølle sa...

...for la Frp få sjansen i posisjon, så får vi se på tidenes striptease, når de blir avkledd, og folk flest så innser at folk flest ikke vet best.

Erik sa...

En anonym lenger oppe her skrev:
"ANTI-SEMITTISME er den ultimate hellige kua for jøder.

Ja du kan så si, slik som ordene "rasisme" og "rasist" er den ultimate hellige kua for veldig mange innvandrere som møter den samme motgangen de fleste nordmenn møter og ikke minst for hele venstresiden.

Anonym sa...

Det beste med venstresiden er at de er så naive at de ikke selv forstår at det er de som gjør at partier som np vokser frem. For med slik fri innvandring og null kontroll på de som er her i landet så er det ikke rart at folk blir lei og at partier som np dukker opp.

Anonym sa...

"ANTI-SEMITTISME er den ultimate hellige kua for jøder. Og selv om jeg ikke ønsker å slakte denne kua, trenger selv de helligste kyrne å bli ristet litt i med jevne mellomrom".

Det sier Yoav Shamir, mannen bak filmen «Defamation» som ble vist under dokumentarfilm-festivalen Eurodok i Oslo for 10 dager siden. Filmskaper Yoav Shamir, som selv er israeler og jøde, stusset over at han aldri har opplevd anti-semittisme på kroppen selv om israelske aviser er fulle av slikt stoff. Derfor lagde han «Defamation».

I beste Michael Moore-stil legger Shamir ut på en ferd der han setter seg fore å undersøke hva anti-semittisme er i dag, to generasjoner etter Holocaust.

Shamirs tese er at anti-semittisme er et begrep som i stor grad holdes i live og dyrkes av jødene selv, og som dessuten har skapt en stor industri.

JØDEHAT ER ET VELDIG populært tema i den israelske diskursen. Hver eneste dag er det artikler i avisene som nevner «nazister», «Holocaust» eller «anti-semittisme», forteller Shamir, som selv er israelsk jøde, i et presseskriv

I filmen får vi bli med på en konferanse der en engelsk professor blir kjeftet huden full fordi han hevder at mye av kritikken som reises mot Israel skyldes okkupasjonen av palestinsk land, og at israelerne ikke har gjort nok for å bedre de humanitære forholdene på Vestbredden og Gazastripen.


Meget interessant og tankevekkende film som anbefales på det sterkeste!!

Hans-Petter sa...

God formiddag Mr Arbeidsledig,

“Fremskrittspartiet vil at det skal knyttes betingelser til arbeidsledighetstrygden, slik at det kun er reelt arbeidsledige som har rett til slik støtte. Det må stilles krav til å ta ledig arbeid, selv om dette ikke nødvendigvis finnes i bostedskommunen eller er i samsvar med den lediges bakgrunn og utdanning.”

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide