tirsdag 31. mars 2009

Forsatt like feig altså?

Er kontrollkomiteen rett og slett for feige til å kreve svar ifra Knut Storberget?
Dette hadde jeg ikke trodd om FrP og Høyre. Men det er vel kanskje like greit å la en skadeskutt regjering få være i fred litt.

Og Knut selv ville uansett nektet å fortelle sannheten.


Storberget unngår trolig hijab-høring
- Blir neppe høring

7 Kommentarer:

Katzenjammer sa...

Politikk er taktikk og spill og Frp ser nå tidenes mulighet for å innta regjeringskontorene. Kanskje begynner de da også og ta innover seg den enorme forskjellen det vil være og gå fra opposisjon og i posisjon?

Vi kan jo registrerere at det er stor forskjell på Frp i posisjon og i opposisjon om man sjeler til norges nest største by Bergen.

Bergen skulle få merke når Fremskrittspartiet fikk en hånd på rattet i styringen av byen. Partiet gikk til valg som garantist mot mer bompenger og bybane.

1 1/2 år senere er det få som klarer å finne områder hvor Fremskrittspartiet i Bergen har høstet politiske seire.

Frp er ikke til å kjenne igjen. De har opptrådt som pusekatter etter at de kom inn i byrådet.

Jeg tror ikke det handler om å la en "skadeskutt regjering" få være i fred litt. Nei, det handler heller om at de begynner å bli redde for total "avkledning" i posisjon, og at de da ikke skal utsettes for akkurat samme råkjøret selv. Et råkjør som ALLTID vil vil være der fra opposisjonen. Det er sånn spillet fungerer.

Jeg synes Frp sammen med Høyre skal åpne en sak hijab-forvirringen. Det er bare å kjøre på, for Frp skal få kjørt seg til gangs OM de skulle bli like store som meningsmålinger tyder på nå..

Der er selvfølgelig alltid rom for forbedringer i en nasjon, og det prøver vi nordmenn jo også på hvert 4. år i Norge ved å ALLTID kaste den til enhver tid sittende regjering :-)

Jeg ønsker lykke til!

Anonym sa...

Det var synd. Man kunne kanskje finne ut hvem som baner vei til islamisering av Norge.

Katzenjammer sa...

Jeg sovner av kommentaren din...

Anonym sa...

Katzenjammer, Bare forsett dine drømmer. På mangel av opium, du har koranen som kan hjelpe deg.

Katzenjammer sa...

Er den like døv som bibelen?

Anonym sa...

Vad är koranen?

Katzenjammer sa...

Koranen er:
- et muslimsk religiøst skrift som forbyr alt som er morsomt, sunt og sant. Brukes som begrunnelse for terror, undertrykkelse av griser og alle som ikke er muslimer. Koranen er også kjent som dasspapir. Koranen er muslimenes og MacGyvers hellige bok. Pga en feil i oversettelsen fra arabisk kaller vi boken koranen, men det er egentlig en versjon av Playgirl. I denne står alle levereglene til Islam. Menighetsledere verden over bruker også denne "hellige" boken, ettersom den er så myk og god til dasspapir

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide