tirsdag 31. mars 2009

Hvor er.....................

Hvor er sos rasisme med sine rasisme stempler nå???
DET må jo bare rasisme fra oss slemme nordmenn ute å gå når mange asylmottak blir påtent! Kanskje sv og rødt også kan hive seg inn i hylekoret?


Påsatte branner i norske asylmottak

5 Kommentarer:

TeraQ Yasser sa...

Jeg liker bloggen din, du sier det veldig mange tenker og mener og du er ikke så utrolig politisk korrekt som jeg starter å bli veldig lei av.

Jeg kopierer innlegget jeg hadde på tv2 sin debatt inn her:

Ja det er ikke så uvanlig at jeg i min vennekrets hører utlendinger snakke om at de har lyst til å sette fyr på et eller anna asylmottak fordi at det bor folk der som kommer fra et annet land som ligger i krig med hjemlandet til personer jeg kjenner.
sos rasisme vil nok hyle godt om denne saken, men sannheten er det at man kan ikke ta asylsøkere fra 2 land som er i krig med hverandre, gi de en plass å bo her i Norge og regne med at alt er bra og at de blir venner på flekken. Slik er bare IKKE virkeligheten!

Anonym sa...

Bloggen din er skrot og dine to tre linjers kommentering av VG oppslag er totalt verdiløse bokstavelig talt. Grunnen til at du har bykset opp på "blogguratet" er at du har vært "under angrep" fra et par personer som har moret seg stort, med kverulerende men meningsfylte kommentarer, som igjen har gjort bloggen din vært å kikke innom. Det er slutt på det nå og snart vil ingen bry seg med å kikke innom lenger. (bortsett fra meningsfeller med enkle og ureflekterte kommentarer i god freppestil) Det var moro i en måneds tid, men nå er bloggen din igjen.

Admin sa...

Setter pris på dine meninger anonym :)
Jeg er glad i deg også ;)

TeraQ Yasser sa...

heh, anonym minner litt om han grinepetteren som jeg har sett har klaget noen ganger før, tør han bare ikke lenger å legge inn klagene mens han er innlogget?

Admin sa...

Ja når du først nevner det :P

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide