lørdag 4. april 2009

Det er det vanlige

Det er det vanlige når venstrevridde sosialister ikke er fornøyd med noe, vold, terror og hærverk! Og jeg må gjenta meg selv fra et tidligere innlegg, "og så er det de høyreekstreme som liksom er så farlige?"

Hva slags huleboer mentalitet er det egentlig som råder blant slike folk? "ånei, jeg får det ikke som jeg vil, jeg MÅ kaste stein på noen eller sette fyr på noe"
Syke syke syke folk spør du meg!

Strasbourg i flammer etter NATO-demonstranter
Demonstranter stormet og satte fyr på hotell
Strasbourg i flammer
Demonstranter satte fyr på hotell og grensepost
50-tal skadade vid Natokravaller
Demonstranter plundrade och brände
«Krigslignende tilstander» i Strasbourg

16 Kommentarer:

Anonym sa...

Personlig tror jeg det er et uttrykk for frustrasjon over tingenes tilstand. Med tingenes tilstand mener jeg "kapitalistene," eller høyresiden om du vil, ved makta, et mer og mer individualistisk og kunstig samfunn, og en befolkning som mangler oversikt nok til å se roten til dette ondet. For sosialistene er det som å diskutere evolusjon med en fundamentalistisk kristen. Det er ingenting som er mindre dogmatisk med kapitalismen enn med en hvilken som helst religion... Sosialismen må allikevel tilpasses selvhevdelsesinstinktene våre, noe dens forkjempere ofte forstår svært dårlig...

Anonym sa...

Tragisk måte å demonstrere på,det nytter ikke å vise sin misnøye med forsvarsgiganten ved å sette fyr på bygninger. Skal en gjøre noe med NATO så bør en forsøke å jobbe mot egen regjering for å eventuelt få den til å melde landet ut av forsvars samarbeidet. Det er selvfølgelig legalt og demonstrer mot NATO, men da på en fredelig måte. Men er nok som vanlig mange pøbler som benytter sjansen til å lage kvalm.

Men klart NATO opp gjennomårene har begått feil, men det fines ikke noe bedre alternativ for Norge en å være med. NATO har dessverre vært dominert og ledet for mue av USA Dette har ført til for store påkjenninger i forhold til andre land som ikke er med i perioder. Jeg vil ikke henge noen politisk tilhørighet eller retning på det som opptrer voldelig nå, pøbler er vel rette navnet.

Anonym sa...

Kva er NATO?

Anonym sa...

Strasbourg brenner og det er et flott skue! Strasbourg og alle andre steder der tyranner møtes bør brenne!

Vestens maktapparat har lenge gjort alt i sin makt, tatt alle de mest brutale virkemidler i bruk for å knuse all opposisjon. Det er herlig å kunne fastslå at de har mislykkes fullstendig.

Opprørere har lenge blitt smadret av køller og knyttede never hver gang man prøver å uttrykke seg i sterke ordlag mot sinnssykdommen som styrer dagens verden, og får svi for det hver gang. vi våkner opp med blåmerker i flere uker etterpå, også merker vi ikke kjente med en gang, men det er lenge siden vi bestemte oss for at vi ikke skulle legge oss ned og dø, slik sauene gjør, slik flertallet av verdens befolkning gjør mot det de ser på som overmakten.

Men overmakten er skjør. Bare en tynn overflate skiller fra alt det råtne blodet inni dem som veldig lett renner ut. Kutt til deres råtne hjerte og hele dette korrupte og gjennområtne samfunnet faller i grus, slik det burde ha gjort for lenge siden.

Ali sa...

Pøbler, bøller, venstreekstreme, rotter.. Same shit!

Anonym sa...

Pfff, disse "demostrantene" er en herlig blanding av kriminelle, psykiatriske cases og mennesker som opponerer mot far og mor! NOTHING ELSE! Tragisk og patetisk!
Hvis disse menneskene virkelig ønsket et samfunn som beveger seg mot noe bedre så hadde de tatt seg en utdanning og skaffet seg en jobb med innflytelse og gjort noe eller rett og slett vist ved levende eksempel hvordan de ønsker at samfunnet skulle være.
I dont see that happen;)

Anonym sa...

anonym 17:07 er jo et typisk eksempel på en person som ikke har fått nok oppmerksomhet i barndommen sin.

Anonym sa...

Målet må bli å lage så mye balluba at byene nekter å la svina ha sine møter der; om ikke annet så ut i fra byenes egeninteresse.

Anonym sa...

Anonym 17:09, enig.. Bare se på blitz, hva annet er de enn en gjeng dagdrivere som ikke gidder å gjøre noe annet enn å lage faenskap?

Anonym sa...

NATO = North Atlantic Treaty Organization

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Venstreekstrem = landssvik.

Anonym sa...

"Personlig tror jeg det er et uttrykk for frustrasjon over tingenes tilstand. Med tingenes tilstand mener jeg "kapitalistene," eller høyresiden om du vil"

Märkligt sätt att visa sitt "uttrykk for frustrasjon". Tror inte man plundrar för egen vinning om man är mot kapitalim. Venstern visar bara vilket sammhälle de vill ha, ett sammhälle där de fritt får förstöra för andra, misshandal människor för att det är kul och stjäla det de vill.

Anonym sa...

Enda en typisk ting for de feige rottene, de skjuler alltid fjeset sitt.

Anonym sa...

Mange av disse rebellene er yrkesdemonstranter som kun er til stede for å brenne og ødelegge. Selvfølgelig er det også seriøse demonstranter der, som ønsker å fremme sitt syn på den politikken som føres. Dessverre blir disse overskygget av pøbler og ramp som kun er ute etter bråk. Jeg kan ikke se i noen sammenheng at ytringsfriheten blir oversett om man fengsler disse pøblene for mange år fram over. Dette fordrer kanskje å sette inn militære styrker for å hjelpe politiet i sin gjerning, men det vil uansett være til det beste, både for samfunnet og de seriøse demonstrantene, som kanskje kan få fremmet sin sak.

Jon sa...

Det er det vanlige
Det er det vanlige når den hjernevaskende mørkemakten ikke er fornøyd med noe, vold, terror og krig! Og jeg må gjenta meg selv fra et tidligere innlegg, "og så er det de venstrevridde som liksom er så farlige?"

Går to veier den der, eller?

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide