mandag 30. mars 2009

Litt morsomt

Det er litt morsomt å se reaksjonene til en del folk når de finner ut at norgespatriotene skal stille til valg i år. Noen synker til og med så langt at de kaller de for norgesidiotene og slike ting.

Vel, Max Manus ble hedret som en helt for å gjøre mer eller mindre det samme som norgespatriotene gjør. Hvorfor blir ikke norgespatriotene hyllet som helter når de vil ta vare på og sikre fremtiden for norge og nordmenn?

Er de dom er i mot norgespatriotene egentlig noen skapquislinger som ønsker å gi bort dette landet til "fremmede" slik enkelte ville gi bort landet til "fremmede" under 2 verdens krig?

Eneste forskjellen er jo at i dag så skjer innvasjonen med barnevogner og ikke med tanks og bombefly og så har man jo det at de fleste nå har en annen hudfarge enn oss bleike nordmenn. Er det kanskje der skoen trykker? Max Manus kjempet mot "fremmede" av samme rase mens norgespatriotene kjemper mot "fremmede" av annen rase?

Vi har da ytringsfrihet i dette landet og kan partier som SV og Rødt stille til valg så burde jaggu med NP også få lov til å stille til valg.

Og liker man ikke det NP står for så er det jo bare å ikke stemme på de? Jeg har ikke planer om å stemme på de iallefall.

Og hvor var forresten hylekoret fra venstresiden når Independent Labour Party ble dannet? Det er jo et parti som jobber mot norge, nordmenn og norsk kultur.

Og nå har selvfølgelig også medlemmer fra skyggeorganisasjonen sos rasisme kommet på banen og får spy ut sin kommunist propoganda fritt.

Nasjonalistparti med nok underskrifter til å ha valgliste
Vil utvise innvandrere som drar for ofte til hjemlandet

21 Kommentarer:

Ben Reddik sa...

"NorgesPatriotene har ingen medfølelse eller sympati med Odd Petter Magnussen for tapet av sin datter Martine Vik Magnussen. Tvert imot, han har selv bidratt til hennes død. Enhver som støtter det gigantiske flerkulturelle eksperimentet som Norge og Europa blir utsatt for, har bare seg selv å takke dersom en selv eller noen i ens nærmeste familie blir utsatt for grov kriminalitet fra ikke-vestlige innvandrere. Gjennom deres aktive eller stilltiende samtykke får de alle som fortjent dersom tragedien innhenter dem" ------

Dette og annet hatefullt "mainnshit" står på websida deres.

Er det å synke langt å kalle disse "norgesidiotene"??

Max Manus hadde gitt deg pryl om du hadde sammenlignet og trukket inn hans innsats for Norge med disse "patriotene".

De vrøvler svada fra ende til annen

En by - ett lag sa...

Skulle du ønsker å melde deg inn i Norgespatriotene så anbefaler jeg lukket avdeling på en psykiatrisk poliklinikk. Der finner du uansett sikkert hele sentralstyret.

NB! Jeg hadde tenkt å kalle disse tulli.. unnskyld.. patriotene for “tilbakestående”, “mongo” og slike ting, men jeg gikk bort fra det da dette ville være blodig fornærmende for de som faktisk er tilbakestående eller mongoloide....

Kom si kom sa sa...

Norske verdier som vi er nødt til å verne om:

Drikke seg full hver eneste helg på dårlig hjemmebrent blandet med varm Coca-Cola Light (vanlig kulturell aktivitet i store deler av Trøndelag og hele Nord-Norge).

Ligge å spy hver søndag (gjengs aktivitet over hele landet)

Nordmenn har aldri jobbet mindre, tjent mer, hatt bedre tid og hatt bedre helse, men likevel går Nordmenn rundt og uttaler at “Jeg er bare sååå stressa!” Sytekultur av en annen verden. Må helt klart bevares.

Bunad. Et klesplagg som ikke tåler vann i et land som stort sett består av snø og regn. Dessuten tas bunaden kun fram når det er blitt altfor varmt å bruke den. Stort sett rundt midten av mai.

Pakketurer til Syden - Nordmenns favorittsyssel sommerstid. (Utfordring: hvis syden også får sitt “Sydenpatriotene” kan jo innvandringsstoppen sette en effektiv stopper for denne aktiviteten)

Nordmenns kulturelle kapital består ikke av Opera, Teater eller sånne døve ting. Neida, kulturell kapital i Norge er grilldress, campingvogn og Ole Ivars. Verdt å bevare.

Nordmenns høyeste ønske er ikke bedre helsevesen eller fred i verden, men billig øl, billig tobakk og billig bensin. For som Nordmenn flest sier: Hva skal man med fred i verden hvis pilsen koster 65 kr?

Provoserende sier du? Stereotype oppfatninger sier du?
Det er helt riktig og det er akkurat like "seriøse" og stereotype oppfatninger mange nordmenn har ovenfor "den jevne" innvandrer og da spesielt muslimer. Ikke spesielt konstruktivt for å forme et bedre samfunn.
Verden globaliseres dag for dag, og hatbudskap gagner ingen samfunn. Det har aldri gjort det og kommer aldri til å gjøre det.

Nyfiken sa...

SSB:
Innvandrere i Norge består av personer med bakgrunn fra 213 ulike land og selvstyrte regioner. De har kommet hit som flyktninger, som arbeidsinnvandrere, for å ta utdanning eller gjennom familierelasjoner til noen i Norge.


I dag er det av nær 460 000 personer bosatt i Norge som enten har innvandret selv eller er FØDT I NORGE med innvandrerforeldre. Til sammen utgjør disse gruppene 9,7 prosent av befolkningen. Om lag 203 000 personer har bakgrunn fra EUROPA. Av disse er det 52 000 fra land i Europa utenom EU/EØS. Det er 174 000 personer med bakgrunn fra Asia, 56 000 med bakgrunn fra Afrika og 16 000 med bakgrunn fra Sør- og Mellom-Amerika. I tillegg er det 9 000 personer med bakgrunn fra Nord-Amerika og Oseania.

Av innvandrere er det flest fra POLEN, SVERIGE, IRAK og DANMARK, og 38 prosent av innvandrerne har norsk statsborgerskap.

I perioden 1990-2007 har det i alt innvandret 328 000 personer med statsborgerskap fra et land utenom Norden til Norge og fått opphold her. Av disse var det 27 prosent som kom på grunnlag av flukt og 11 prosent som ble gjenforent med flyktninger. Det var 13 prosent som ble familiegjenforent med andre og 17 prosent som fikk opphold på grunnlag av en familieetablering. Videre var det 21 prosent som fikk opphold på grunnlag av arbeid og 11 prosent fikk opphold for å ta utdanning.


Kan ADMIN redegjøre/forklare for "innvasjonen med barnevogner"???

Det burde være rått parti. Er 9 av 10 nordmenn infertile, har de ikke sex lenger, eller hva er det frågan om???

Henrik sa...

Oslo har den største andelen innvandrere, med 140 000, 25 prosent av befolkningen.

Jeg er selv født og oppvokst i Oslo (øst)

Det er selvfølgelig mange problemer å ta tak i i forbindelse med innvandring og integrering, men skremselsbilde som tegnes av dette er latterlig.

Jeg spør meg stadig: hvorfor er det for en stor del folk fra "bøgda" (dvs alle andre byer, tettsteder og bygder) som skriker om denne store faren og tegner opp dette skremselsbilde innvandrene ødelegger og tar over landet vårt? Har dere bodd i Oslo noen gang? Hvilket grunnlag har dere for å spre denne propaganden og dette hatet?? VG og Dagbladet?

Jeg tenker mer og mer at det dreier seg om et mindreverdighetskompleks... Trist sorti.

Henrik, Sagene i Oslo

Paul sa...

Jeg ser det er iallefall 5 naive personer som oppfører seg typisk venstre her, personangrep, mobbing og hersketeknikk er det iallefall ikke mangel på fra den siden nei.

Henrik sa...

Skivebom. Jeg stemmer Høyre. Det er som kom si kom sa: stereotype og forutinntatte holdninger hele veien....

Unknown sa...

Jeg kan si meg enig med Øyvind Heian i en ting; Integrering er et fint ord!

Anonym sa...

Kriminelle invandrer ungdom knuser Oslo sentrum. Det blir dysset ned,stakkars ungdommer,de er blitt sånn fordi ingen respekterer dem! Men det viser faktisk virkligheten og jeg tror Det Norske Folk begynner å bli kraftig lei av at ikke vestlige innvandrere topper alle lister over kriminalitet i Norge.Vi har faktisk gitt folk en sjanse.
Dette faktum burde s.o.s rasisme og sosialistene være mer bekymret for enn Norgespatriotene.
Men når det er sagt så har faktisk Norgepatriotene like stor rett til å hevde at de ikke liker innvandring som sv`re skriker død over Israel og U.S.A.

Anonym sa...

hvorfor skriver dere at det bare er folk fra bygda som protesterer på dette? For noe tull. Jeg bor i Oslo Øst og det er helt HORRIBELT her. Oslo kommer til å bli helt ødelagt innen få år.
De mest innvandrervenlige partiene er Svikerpartiene Høyre og Venstre, og de er riktig nok som noen her påpeker ikke fra venstresida. Liberalistene er noe av det mest skadelige for Norge. De vil har større klasseskiller og billig arbeidskraft, subsidiert av velferdssystemet som vi arbeidere betaler for.
I mellomtiden voldtas småjentene av de svarte gjengene på Oslo øst.dette er voldtekter, ran og drap vi hadde vært foruten, hadde det ikke vært for disse avksyelige onde menneskene som kun tenker på seg selv og støtter opp om innvaderingen. Som helt riktig er en invasjon med barnevogner.
faktisk har 1. 2. og 3. klasse ved Oslo-skolene allerede flertall av ikke-nordmenn.
Og det mest brukte mannsnavn i Oslo er, i likhet med i London, Amsterdam og sikkert de fleste vest-europeiske hovedsteder: Muhammed.
.De som kaller seg antirasister burde vel heller kallt seg illojalister, da de er totalt illojale ovenfor eget folk.
Lojalitet er en av grunnpilarene for å kunne bygge et samfunn, et samfunn uten tillit kan ikke fungere. Derfor er slike mennesker sammfunnsskadelige.

Global kapitalisme og den nye verdensorden er det de støtter, mens de gjemmer seg bak ord om "humanisme(den nye verdensreligion- en ren sekt) og "liberalisme"
Oslo vest er best skjermet for innvandring og der finner du de nordmenn(f eks Olaf Thommesen med x-hustru som er glad i "ydmyke" hushjelper).
I mellomtiden flykter de nordmenn som kan fra ethvert sted som okkuperes.
Og vi fortrenges bit for bit. Den nye verdensorden, det multikriminelle helvette innføres uten at folket noensinne har blitt spurt. Og allikevel kaller de Norge for et demokrati. HAHAHA

Anonym sa...

ikke for å drepe valg saken deres heller, men norge har hatt innvandringsstopp siden 1975....

Anonym sa...

kan ikke si meg 100% enig i "alt" np staar for,jeg har heller ikke tenkt aa stemmepaa de, men de er jo ikke helt paa villspor heller. jeg ser jo hvordan tilstandene her i nederland er og vi ligger jo litt "foran" norge. her nede har det kommet til det punktet at folk ikke torr aa si i fra lenger. to politikere {aryan hirsi ali og gert wilders} har ligget i dekkning i flere aar etter utallige trusler fra ekstreme? muslimer {ekstreme/modrate, jeg klarer ikke aa se forskjellen saan utenpaa og det er det som gjor det skummelt}. theo van gogh ble drept etter aa ha laget en film som virket stotende mot muslimer. lederen for ex-muslim foreningen her maatte ogsaa gaa i dekning etter drapstrusler. en ny trend her nede er aa angripe utrykkningspersonell ,syke\brannbil. stort sett er det muslimer med i bildet her ogsaa. er det slike tilstander vi sitter aa venter paa i norge? hilsen clawdia.

Anonym sa...

Påstanden om at deler av innvandrerbefolkningen har en kriminell legning utover det som ellers er vanlig i det norske samfunnet, er en ren myte. Like galt er det å hevde at enkelte etniske grupper av innvandrere står for en kultur hvor kriminalitet er mer utbredt og "akseptert" enn i Norge. Det uheldige med slike myter er ikke bare at de som myter ellers er uten virkelighetsforankring. Det egentlig uheldige er at slike myter er med på å svekke forholdet mellom innvandrerbefolkningen og den øvrige befolkning. Særlig uheldig blir det når noen utnytter slike myter for å fremme sine innvandringspolitiske synspunkter.

Anonym sa...

På den annen side krever overhyppigheten av kriminalitet hos innvandrerne sin forklaring. En forklaring er den såkalte kulturkollisjon. Man kan gjerne si at mulighetene for et farverikt fellesskap oppstår når ulike kulturer møtes og skal leve side om side i det daglige. Men det blir noe snevert å hevde at fellesskapet bare dreier seg om farver. Det dreier seg også om forskjeller i verdioppfatninger, reaksjonsmåter og holdninger. Om disse forskjeller ikke møtes med gjensidig toleranse, oppstår friksjon som lett kan få kriminelle ytringsformer.

En slik kriminalitetsfremmende friksjon skapes også når det med rette eller urette hevdes at enkelte grupper av innvandrere ofte betrakter våre sosiale ytelser mer som en levevei enn som en siste utvei i en nødssituasjon.

En langt viktigere forklaringsgrunn til innvandrerkriminaliteten ligger sannsynligvis i selve den livssituasjon som blir innvandrerne til del i deres nye fedreland. Dersom det i innvandrerbefolkningen er mer arbeidsledighet, dårligere økonomi, mer trangboddhet, flere skoletapere osv. enn i befolkningen ellers, er det kanskje ikke til å undres over at kriminalitet har noe bedre vekstvilkår i denne del av befolkningen.

Anonym sa...

Møtes innvandrere i tillegg med mistenksomhet, utestengning eller med politiske utspill som til en viss grad kan oppleves som trakassering, skapes motsetningsforhold som ytterligere øker faren for fremvekst av kriminalitet. Øket kriminalitet kan dernest (mis)brukes som en bekreftelse på at mistenksomheten mot innvandrerne var berettiget. Mistenksomheten blir til en selvoppfyllende profeti. Dermed bringer vi oss selv inn i den onde sirkel. Denne sirkelen kommer vi ikke ut av før vi erkjenner at innvandrerkriminaliteten ikke bare beror på innvandrerne selv, men like meget på den måten den norske befolkningen tar imot dem på.

Kriminalitet kan ofte forklares med mangelfull grensesetting overfor barn og ungdom. Det er lett å forstå at spesielt innvandrerforeldre med særdeles barnerike familier kan ha betydelige problemer nettopp med grensesettingen overfor egne barn i et land hvor de ikke selv har tilstrekkelig innsikt i hvilke skrevne og uskrevne grenser som gjelder for opptreden mennesker imellom. Og når barna gjennom skolegang m.v. øker sin kunnskap om forskjellige sider ved det norske samfunnet utover det foreldrene kan, svekkes foreldreautoriteten og dermed også foreldrenes muligheter i arbeidet med grensesetting.

Anonym sa...

Selvsagt er det blant innvandrerne tunge kriminelle, som først og fremst selv er ansvarlig for den livssituasjon de er bragt opp i og for de skader de påfører andre mennesker og samfunnet. Tunge kriminelle har vi som bekjent også i befolkningen ellers. Alle disse kriminelle skal ha sin velfortjente straff, ganske uavhengig av etnisk bakgrunn. At gjerningsmannen er innvandrer, skal hverken være en formildende eller en skjerpende omstendighet.

Men store og små kriminelle blant innvandrerne, og deres pårørende, bør vite at deres kriminalitet også rammer dem selv fordi den vanskeliggjør deres egen tilpasning til det norske samfunnet. For innvandrerbefolkningen burde det være et ideelt mål å ligge på et lavere kriminalitetsnivå enn i befolkningen ellers.
Vi må ta innvandrerkriminaliteten på alvor. Den kan ha kimen i seg til noe langt mer. I verste fall kan den, kanskje om en generasjon, utvikle seg til et alvorlig kriminalitetsproblem. En slik utvikling kan vi unngå dersom vi i dag handler rasjonelt.

Det vil være rasjonelt å innse at politi- og påtalemyndighet alene ikke kan bekjempe innvandrerkriminaliteten. Denne kriminaliteten bekjempes effektivt først og fremst ved å fjerne dens årsaker.

De viktigste tiltak er sannsynligvis de sosialpolitiske og forebyggende - ikke de kriminalpolitiske og straffende. Sentralt her vil være å gi alle innvandrerne en reell mulighet til å oppnå de samme gode livsbetingelser som den vanlige nordmann har. Og innvandrerne må få oppleve at deres potensial blir utnyttet og verdsatt. I tillegg må vi bli flinkere til å møte innvandrerne med inkluderende holdninger. Men det er grunn til å understreke at innvandrerne og deres organisasjoner må ha et like stort ansvar for den prosess som skal skape et slikt resultat som befolkningen ellers har. Innvandrerne bør bedre synliggjøre utad at de har adoptert det gamle slagordet "Gjør din plikt - krev din rett!".

Det at man legger en hovedvekt på å fjerne innvandrerkriminalitetens årsaker, er selvsagt ikke til hinder for at politiet reagerer kraftfullt på enkelttilfeller av alvorlig kriminalitet begått av innvandrere. Begge typer tiltak er nødvendige.

Som gruppe står innvandrerne for noe mer kriminalitet enn nordmenn flest. En diskusjon om denne forskjell kan kalles liten, eller noe mer enn liten, er ikke fruktbar. Det viktige er å drøfte hvilke sosialpolitiske tiltak som bør gjennomføres for å fjerne den forskjell i kriminalitetsfrekvens som faktisk foreligger. Forsømmer vi dette, risikerer vi i løpet av de kommende 15-20 år at den kime til alvorlige kriminalitetsproblemer som kan ligge i dagens relativt beskjedne innvandrerkriminalitet, vokser til et alvorlig samfunnsproblem.

Roy Robin sa...

Bra blogget. At fyren har hatt porno på pc-en er ikke det mest alvorlige iverden. Vi har tross alt hatt en statsminister som var konebanker. Og en annen som stakk fra en (kanskje flere) kollisjon.

Organisasjoner som lever av pengestøtte for sitt angivelige rasistarbeid gnir seg i hendene når et slik parti kommer på banen. Endelig får slike organisasjoner komme til og spy eder og galle over Norgespatriotene.

Er det nå så galt å hive ut innvandringsbanditter som ikke vil tilpasse seg norske lover og normer? Er det så galt å jobbe for full innvandringsstopp når vi ser at problemene er i ferd med å hope seg opp med innvandrerne som alt er her?

Er det rasisme? Nei!

Anonym sa...

At innvandrere fra ikkevestlige land er overrepressentrert på krimstatestikken er ingen myte nei,det er faktisk dokumentert.Selv om sosialistene ikke liker det !!!
Vi må kutte ut " sosionompratet " og begynne å sette krav til folk.
Vi har jo nettopp hatt en byggebom,hvor mange ikkevestelige folk har man sett som byggningsarbeidere ?? Ikke mange ? ikke sant,man må være passe dum om man ikke skjønner at disse folka utnytter systemet m viten og vilje.

Anonym sa...

30. mars 2009 21:48 :

du bor slett ikke i Oslo

Anonym sa...

Jeg er født der.Og har bodd på beste østkant i 50 år,min venn.

Anonym sa...

Gamle kalosj...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide