torsdag 2. april 2009

øøøø, okei?

Dagbladet melder om at Afganistan har fått seg en ny lov.
Loven sier blant annet at kvinner ikke kan nekte ektemannen sex, og de bare skal kunne forlate huset, søke jobb, gå til legen eller å ta ta utdanning med ektemannens tillatelse.

Og sammtidig melder dagbladet om dette:
Norge støtter i 2009 de afghanske styresmaktene med en halv milliard kroner.

HVORFOR støtter vi et land som Afghanistan med en halv milliard kroner egentlig?
Det er penger som kunne bygd MANGE kilometer med midtdeler her på norske veier som hadde spart mange liv og i samme slengen skaffet mange nye arbeidsplasser.
Det er forkastelig at vi støtter et så kvinnediskriminerende land som Afghanistan med så mye penger!

Ulovlig å nekte ektemannen sex
Vil samle NATO mot ny kvinnelov

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Nei, hvorfor skal vi støtte kvinner som lider - de kan egentlig ha det så godt. Kanskje på tide å innføre ligne lover her hjemme?!!?

Admin sa...

Å støtte kvinnene som lider har jeg ingenting imot. Men å betale masse penger til styresmaktene i det landet er ikke det samme som å støtte kvinnene som lider.

Anonym sa...

Er det opp til SV og AP så får vi slike lover i Norge også.

Deres innvandringspolitikk, kombinert med knefallet for islamistene som ville ha hijab i politiet og islamkritik innunder blasfemiparagrafen, er garanti for at Norge går i retning av andre islamske land hva kvinners rettigheter angår.

Norge er en liten øy i tid og rom hvor en har menneskerettigheter og velferdstat, og det virker som SV og AP sitt mål er å få denne øyen oversvømt fortest mulig.

Husk at denne loven er fra de MODERATE muslimene i Afghanistan. Som vi støtter i kampen mot de EKSTREME muslimene, som SV forøvrig mener at vi må være mer villige til å inngå kompromisser med.

Vel, denne loven er et slikt kompromiss. Dette er prisen for apeasement.

Er du norsk jente bør du lese hva SV er villig til å forhandle med Taliban og, FØR du vurderer om du vil støtte SV med din stemme:
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

Anonym sa...

Poenget med nødhjelpen vi sender er vel å stable på bena en sekulær stat og å hjelpe de som er i nød. Samtidig utgjør det et middel for å legge press på myndighetene til å tilpasse seg moderne demokratiske retningslinjer. Det dreier seg vel ikke bare om belønning for dårlige lovforslag? Eller?

Anonym sa...

Hadde det enda vært så vel, at de pengene kunne brukes som pressmiddel for å få innført menneskerettigheter, så hadde det jo vært greit. Men det er jo tydelig at det ikke fungerer. Den Afghanske regjeringa vet at pengene kommer uansett, fordi vi er så blåøyde, og proppfulle av dårlig samvittighet fordi vi er del av en krig der. Det landet der er håpløst. Når en så stor del av befolkninga verdimessig står på side med Taliban har det ingen hensikt å prøve å hjelpe dem. På tide å få soldatene hjem. Og slutte å sende penger. Bygg veier her hjemme i stedet, som bloggeren sier.

Anonym sa...

Du vil bekjempe Taliban og terror ikke sant?
Angrepet ditt på denne pengestøtten er derfor kunnskapsløst og selvmotsigende....

Oppfant ikke kruttet, men jævlig nær når det smalt??

Roy Robin sa...

Mann er da Mann. Jeg synes Afganistan på denne måten viser at mannskamp virkelig nytter. Endelig et land med noen fornuftige lover. De har funnet ut, sikkert etter mye filosofering, at kjerringer er og skal være fødselsmaskiner, ikke noe mer. Hva er så unikt med det? Ingen ting.

Anonym sa...

Hva faen skal vi med taliban hvis det er dette de 'gode gutta' i Afghanistan står for?

Anonym sa...

Det er islam på sitt beste dette.
For det er jo faktisk en lov som er helt i tråd med den virkelige islam, ikke den falske men snille islam som de prøver å lure nordmenn til å tro på..

Anonym sa...

Ved å gi penger, så må man fortsette med dette år etter år etter år. Tåpelig. Vi har da mennesker i vårt eget land, våre egne landsmenn som sulter fordi de ikke får hjelp. Men å hjelpe alle andre det kan den norske stat. Den gir f... i sine egne. Er enig i at man skal hjelpe dem som har det vondt, men det er ikke alltid at penger er rette måten å gjøre det "gi en mann en fisk og han har mat for et måltid. Lær han å fiske og han har mat for resten av livet"

Anonym sa...

Hei håper da ingen ble overrasket av denne nyheten. Dette er helt i tråd med Isams lære.
Det som er så sykt, er at det først og fremst er kvinner som stemmer på partier, som er villige til å forhandle med regimer som undertrykker kvinners rettigheter.
Forstå det den som kan.

Leisha Camden sa...

Admin skrev:
å betale masse penger til styresmaktene i det landet er ikke det samme som å støtte kvinnene som lider.

Helt enig - spesielt ikke når de samme styresmaktene innfører lover som kommer til å føre til mer lidelse for dem som allerede sliter.

Money talks, sier jeg bare. Dette steinalderopplegget kan vi ikke være bekjent av å gi vår støtte til.

Muhamad sa...

Stakkars Karzai, det kan ikke være lett å være president i det landet. Hehe, det er lett for oss å sitte her i Norge og kritisere måten de gjør ting på. Denne nyinnsatte regjeringen sitter på kniveggen, balanserende i håp om å unngå komplett borgerkrig-blodbad i landet.

Anonym sa...

Hva slags sex-fiksert samfunn vil samtidig som de skal ha sine kvinner tildekket fra topp til tå i et menneskefiendtlig telt, gi menn rettigheter til å voldta sine koner? Slike lover reduserer menn til vesner som
a) er opptatt av sex TIL ENHVER TID (siden synet av kvinnehår, hud eller øyne vil kunne distrahere han til opphisselse
b) er så dyriske at de ikke hverken skal eller kan ta hensyn til andre menneskers grunnleggende behov, men skal ha rett til å stille egen lyst umiddelbart på bekostning av andre.

Kjenner menn seg igjen i dette?

Anonym sa...

Ap ap ap!!!!! "Kjenner menn seg igjen i dette" sier du?


Nå har du HELT feil fokus. Norske menn har ikke denne holdningen. Det er derfor Norge i dag er det mest likestilte landet i verden.

Det er faktisk DERE KVINNER som ivrer mest for å innføre islamisme i Norge.

Det er DERE KVINNER som stemmer SV og AP som tok inn 67 000 innvandrere i fjor, ville ha hijabjihad og forbud mot islamkritikk.

Det er DERE KVINNER som maser om multikultur og at islam er like bra som vår kultur.

Foreslår at DERE KVINNER tar litt ansvar etterhvert, for det er på tross av norske menn dere selv stemmer bort rettighetene deres.


Her er siden til noen feminister som sier at nok er nok og tar opp kampen for rettighetene deres. Støtt dem eller begynn å gjøre dere opp meninger om svart eller bruk burkha kler dere best.

http://www.rights.no

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide