tirsdag 31. mars 2009

Ikke akkuratt sjokkerende....

Det er ikke akkuratt sjokkerende at somalieren som knivstakk flere personer i Oslo sentrum i fjor høst slipper fengsel.

Han kan bli dømt til tvungen psykisk helsevern noe som bare betyr at om kort tid så er han ute i Oslos gater igjen og kan forsette som før.

Det skal være greit å være kriminell innvandrer i Norge eller hva?

Angrep fem med kniv - kan ikke fengsles

71 Kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vet ikke hva det innebærer at noen blir tvunget til psykisk helsevern. Jeg vet dog, at mennesker som har slike psykiske lidelser, vil aldri bli frisk igjen. Derfor burde det vært slik at psykotiske voldelig personer, lukkes inne for resten av livet. Det høres fælt ut, og det er fælt, men jeg ønsker ikke et samfunn der hvor man kan risikere å bli drept fordi man er på feil sted til feil tidspunkt. Da får heller de psykiske syke lide, og ikke alle de andre.

Admin sa...

Ja slike personer burde aldri se sivile folk igjen.

Anonym sa...

helt utrolig, selv om han ikke kan fengsles, er det helt ukseptabelt å slippe han ut av psykriatisk. han har jo nesten drept fem mennesker, og jeg tviler på at han noen gang kan bli frisk nok. Er det mulig å helbrede en slik sykdom, jeg tror ikke det. idiotisk politikk!!!!!

Anonym sa...

Psykiatere har tatt feil før om en person er psykotisk eller ei, hvordan vet vi om de har rett denne gangen? Folk fra andre kulturer har et annet oppførselsmønster enn vi i norden. Vi har jo sett på TV hvor 'carried away' de ofte blir for det vi mener er ingenting. Dette er noe psykiatere bør merke seg før de stuper rett i psykosediagnosen.

Anonym sa...

Bare hold tunga litt rett i munn her.......
En nordmann i samme situasjon, som også blir dømt til tvungent psykisk helsevern, vil også kunne risikere å slippes ut tidligere.
Dette er IKKE forbeholdt innvandrere.

Anonym sa...

Angrip i første omgang politikernes unnfallenhet( HVPU reformen etc,) dommerstanden unnfallenhet(deres redsel for å ilegge straffer) og de psykiatriske sakkyndiges generelle dårlige vurderingsevne. Uskyldig tredjepart skal ikke lide for fagpersoners feilvurderinger.
Obs! Vær så snill å stem på politikere som tar dette alvorlig!
Hilsen Siv

Anonym sa...

21 års pyskiratisk forvaring som frits fikk hadde vert en passene straff for han hære også!synes nå jeg!

awf sa...

folk som gjør slik burde henges

Anonym sa...

Får ikke inn innlegget, da jeg er rasistisk????????

Anonym sa...

Dette er bare nokk ett eksempel på hvor dårlig rettssystemet er her i landet.
Litt off-topic: kunne gjerne tenkt meg den kniven...

Sigrun sa...

Hva menes med at "de psykisk syke får heller lide"? Hvem er "de psykisk syke" her? Regner dere med meg, som har gått i terapi hos psykologspesialister fordi jeg er sterkt traumatisert etter 12-15 år med overgrep barndommen? Burde jeg straffes for det, selv om jeg aldri er voldelig?

Jeg skal si dere en ting: Ifølge Sintef er kun 3,3 prosent selv av dem som er så dårlige at de er innlagt, til fare for andre mennesker.

Og hvor vet Anonym det fra, at de som har vært under tvungent psykisk helsevern (som han/hun ikke engang vet hva er!) at de aldri blir friske? Kom med belegg for den påstanden!

Det som er skrevet i kommentarfeltet her, er intet annet enn helserasisme.

Anonym sa...

Det at han er tvangsinnlagt betyr jo faktisk at han kan ende opp med å -ikke- slippe ut igjen fordi det ikke ansees som trygt. Dermed kan han ende opp med en lenger straff enn han ville fått i fengsel. Jeg skjønner ikke hva dere klager over, det er jo det eneste riktige i denne situasjonen. Det er ikke snakk om at han slipper straff, han får bare en annen type straff som for mange ville vært verre; de har ikke en bestemt tid de må sone.

Anonym sa...

Pussig at bare innvandrere stort sett er sykotiske i gjerningsøyeblikket. Mener med hundre prosent at disse spiller på dette. Dette er den 'nye' og 'smarte og utspekulerte' måten å slippe straff på.
Dette er politikernes feil. i årtier har de importert kriminelle ungkarer fra all verdens land. Vi har sett mange ganger resultatet av denne importen. Hva med mannenes ID er den riktig da? SSB forteller at 98 % av de som kommer hit har fals eller ingen ID. Og politikerne ønsker heller ikke å opprette utleveringsavtaler til alle disse landene disse kommer ifra. Utrolig spør du meg.
Denne mannen skulle vært sendt ut av landet for mange år siden. Det neste blir vel borgervern for å beskytte norske innbyggere.

Hans Andersen

Sigrun sa...

Siv, du roter. HVPU er for psykisk utviklingshemmede, ikke for mennesker med psykiske lidelser.

Anonym sa...

og folk lurer på hvorfor jeg er for dødsstraff for slike voldelige uansett psykisk tilstand.

Sigrun sa...

Anonym nr. 3 fra øverst: Psykose er ikke det samme som farlighet. De aller fleste tvangsinnlagte er tvangsinnlagt ut fra behandlingskriteriet, ikke farekriteriet.

Anonym sa...

Hahaha ! Det var vel typisk ! Tilbake sitter alle de personene han har skadet for livet og ser på Rettsvesenet i Norge nok en gang lar et slik menneske slippe unna, mens andre blir rettslig og økonomisk forfulgt resten av livet for bagateller. Heia Norge. Flott land gitt.

Anonym sa...

Heisann! sic: "Det er ikke snakk om at han slipper straff, han får bare en annen type straff som for mange ville vært verre; de har ikke en bestemt tid de må sone."
Gid det hadde vært så vel. Virkeligheten er dessverre en helt annen. Fagpersoner innen helseomsorgen har en lei tendens til å overvurdere sin egen fagkompentanse d v s de begår en rekke feilvurderinger av pasientens "faktiske" helsetilstand. Det medfører i det norske helsevesenet at alle de farlisgste psykotiske pasientene slipper ut tidligere enn en normert fengselsstraff, se på eksempelet med "trikkedrapet", det kvinnelige offeret møtte mannen på gaten etter en relativ kort behandlingsperiode. Helsepersonellet er altså "redde" for å holde pasientene inne for lenge, det medfører til alt overmål en underbehandling av de psykisk syke. Hilsen Siv

Anonym sa...

La oss bryte det ned i all simpelhet.
Er du en fare for andre mennesker så burde du sperres inne. Har ingenting å si om du er "psykotisk" i gjerningsøyeblikket. Du er enda meget farlig! De som ikke ser noe så enkelt som dette burde virkelig fratas retten til å stemme.

Anonym sa...

Norge er et av de få land i verden som slipper kriminelle sinnssyke løs uten straff. Istedet dømmes de til tvungen psykiatrisk behandling. Dette kan bety, som for mannen som drepte en annen asylsøker samt en bussjåfør for en tid tilbake, at man slippes løs etter kort tid. Grunnen? En lege mente etter under en ukes "behandling" at mannen var frisk. Nå må man ikke stemple alle som er psykisk syke eller hatt behov for psykolog som potensielle drapsmenn. Det man imidlertid må gjøre er å ansvaliggjøre leger, gjøre disse personlig ansvarlige dersom de "friskmelder" en person som heller skulle vært bak lås og slå. I tillegg må loven forandres slik at alle er ansvarlige for de gjerninger de begår, gale eller ikke. Selv mistet jeg en god venn som ble myrdet på det mest brutale av en "gal" innvandrer. Gjerningsmannen ble "dømt" til tvungen behandling, fikk noen piller og vare ute på frifot etter under 1 mnd. I stedet burde kriminelle sinnssyke dømmes til forvaring etter fullført behandling. Det er tydelig at vi trenger Reitgjerdet tilbake.

Anonym sa...

Dette er provoserende, en sånn mann har ingentig ute blant vanlige folk å gjøre. Nei få innenfor murene å aller helst send de hjem. Når skal det bli trygt å gå på Norges gater?

Anonym sa...

Hva i all verden er det han gikk med kniv for hvis han ikke hadde planer om å skade eller drepe noen? Han fortjener å sitte i et Somalisk fengsel. Ikke på en institusjon som er hundre ganger triveligere enn hva fengsel er. Det er et hån mot offerene!

Anonym sa...

Jeg kjenner en person som jobber på psykiatrisk med disse menneskene. Han sier det ikke feiler de fleste av dem noen ting. Jeg innser at det faller på sin egen urimelighet siden de har drept eller forsøkt å drepe uskyldige. Men poenget er at begrunnelsene de gir ham for hva de gjorde (han er ikke i en stilling til å friskmelde dem, han bare passer dem) er at når de dreper noen i norge og sier at de er gærne og oppfører seg litt crazy for å overbevise psykiaterne, har de det "made in the shade". For da gir norge dem husrom og mat til de blir sendt ut på gata igjen. Når de så finner ut at det fortsatt ikke er bedre utenfor enn innenfor institusjonene gjør de nye drap(sforsøk). Det er altså ryktet som sprer seg blant vanskeligstilte innvandrere, og grunnen tiul at det skjer gang på gang.

For noen som kanskje har vært barnesoldater eller sett foreldrene sine bli slaktet eller lignende opplevelser er det ikke nødvendigvis så stor psykisk påkjenning, eller så umulig avgjørelse å ta, å drepe (forsøke å drepe) en dekadent nordmann som i hans øyne har hatt det godt hele livet.

Anonym sa...

Opprop! Vi trenger Reitgjerdet, Gaustad, Åsgård etc. tilbake med øyeblikkelig virkning.
Befolkning krev din rett; til ikke å bli meiet/ stukket ned av en gal person. Få tilbake anstalter for kriminelt -sinnsyke, og rusavhengige. Der de rett og slett blir lukket inne i 20 -30 år!

Anonym sa...

Han blir ikke straffet siden han er innvandrer, Norge kan ikke straffe slike, det er "rasistisk".

Anonym sa...

Norge ER et sivilisert samfunn!! Det samme kan ikke sies om mange av de som legger inn kommentarer her.....

Anonym sa...

Stem Frp! Inget annet trengs å sies.

Anonym sa...

Bønder! Dere har faen meg aldri vært i Oslo en gang!

Anonym sa...

Til Anonym "Norge ER et sivilisert samfunn!! Det samme kan ikke sies om mange av de som legger inn kommentarer her....."

Svar: Man kan ha meninger som andre ikke liker og alikevell være sivilisert. Skjerp deg!

Sigrun sa...

Mange her virker så til de grader redde for å bevege seg ute på gaten at jeg synes de burde bestille time hos psykiater eller psykolog for å få hjelp for angsten sin.

Admin sa...

Til Sigrun:

"Hva menes med at "de psykisk syke får heller lide"? Hvem er "de psykisk syke" her? Regner dere med meg, som har gått i terapi hos psykologspesialister fordi jeg er sterkt traumatisert etter 12-15 år med overgrep barndommen? Burde jeg straffes for det, selv om jeg aldri er voldelig?"

Han mener vel de som faktisk er kriminelle og begår en kriminell handling. Slike psykisk syke får lide og sitte inne resten av sitt liv.
Det er jo tross alt psykisk syke kriminelle det er snakk om her og ikke folk som ikke har gjort noe galt.

Anonym sa...

Fremskrittspartiet er Norges største parti.
Derfor er det nå på tide å ta dette partiet på saker der deres politikk ikke duger.
Den oppgaven burde være overkommelig for oss andre...

Anonym sa...

"Bønder! Dere har faen meg aldri vært i Oslo en gang!" Så du kjenner alle her som ikke har samme meninger som deg?

Anonym sa...

Flertallet bør alltid beskyttes mot fåtallet!

Soning bør ikke handle om å restituere mennesket som begikk handlingen, men om å beskytte samfunnet mot denne. Det er derfor ikke interessant hvilken mentaltilstand han hadde eller motiv! Mentale sykdommer bør kun innebære at straffen blir livsvarig fengsel. Og ikke kaste bort penger på å behandle slike, men heller bruke psykiatrimidlene på folk som enda ikke har skadet noen, og som kanskje kan bli friske.

Anonym sa...

Synes det norske rettvesen/psykisk helsevern er for slappe(for å bruke et fin ord). Man kan slippe unna alt bare ved å si at man var "syk" i gjeningsøyeblikket. Det samme hadde egentlig hendt om det var en norsk mann også. Bare tenk på det som skjedde i Tromsø her om dagen. Han slet også med psykiskelidelser. Han kommer til å få en mild straff. Jeg mener at det minste som skulle vært gjort i denne saken er minst 21 år forvaring/innleggelse. Men rettsvesnet kommer aldri til å bli "flinke" nok til å være tøff i slike saker. Noen gang skulle Norge og rettsvesenet vært mer lik USA.

Anonym sa...

Mao: Millehaugen burde aldri vært i frisoning....

Anonym sa...

Allerede få kommentarer, så ser vi at tonefallet for FRP-debatten er satt. 2 typer kommentarer:

Voksne og rasjonelle kommentarer kommer utelukkende fra Frp motstandere (kalt kommunister av freppere)

- og kommentarer som inneholder irrasjonell utskjelling i typisk freppestil :D

Sigrun sa...

"heller bruke psykiatrimidlene på folk som enda ikke har skadet noen, og som kanskje kan bli friske":

Enda ikke? Jeg skal si deg det, Anonym, at de aller, aller fleste som har en psykisk lidelse aldri vil drepe. Dessuten må du huske på at de fleste drap begås av ikke psykisk syke og de er menn. Så derfor burde kanskje alle normale menn sperres inne?

Anonym sa...

Nå er det tross alt flere "normale" menn enn "psykisk syke" menn så skal jo ikke mye til det da Sigrun

Anonym sa...

Til Sigrunn: Ja! Bruk resursene på de som søker hjelp! Slutt å være direkte dum.

Anonym sa...

Han som drepte tre i Tromsø var ikke "Norsk"

Anonym sa...

Norske politikere burde tiltales for omsorgsvikt. Deres asyl og integreringspolitikk har resultert i mange drap, voldtekter og utallige ran.Handlingslammet er de vitne til sin deltagelse i uhyrligheter, for så å stikke hodet i sanden. Våre folkevalgte dreper sine velgere.

CAPSLOCK E TINGEN sa...

SEND KRIMINELLE INNVANDRERE UT AV NORGE OG HJEM TIL LANDET DE KOM FRA! HVORFOR SKAL NORGE BELASTES MED ANDRE SINE PROBLEMER?

Anonym sa...

Tviler på at de bare slipper han ut på gatene igjen, men det er definitivt "hull" i det norske lovverket!

Admin sa...

"Psykotiske gjerningsmenn kan ikke dømmes til fengsel i Norge, men statsadvokaten kan be om at vedkommende dømmes til tvungen psykisk helsevern. Det innebærer at det er helsevesenet som bestemmer når domfelte kan slippes ut i samfunnet igjen. Når legene finner ut at han er frisk nok, så kan han forlate behandlingsinstitusjonen."

Det er jo bare for han å oppføre seg skikkelig i et par mnd så er han fort ute igjen.

Anonym sa...

Han slipper nok ut når de skal begynne å spare penger.
"Beklager vi har ikke mere penger til å holde på han."
Det kommer nok om 4 år med denne utviklingen.

Martine Votvik sa...

Hva slags møkkakommentarfelt er dette da? Det er som å komme over en demo der alle bruker finlandshetter og skriker kjipe ting om utlendinger og psykisk syke...


Litt tvilsomt i grunnen

lasse sa...

Helt greit med psykisk helsevern så lenge de går inn i fengsel når de er blitt friske! Dette for å styrke den alminnelige rettsoppfatning samt gjøre gata trygg igjen!

irrasjonell BREKING i typisk freppestil! :D sa...

funny...

Anonym sa...

Til capslock: Send alle kriminelle hjem? Hva om dem har norskstatsborger? Hva med de kriminelle "hvite" nordmenn? Politikerene har feilslått innvandrer politikk, det stemmer. Men Lær deg å skille mellom innvandrer og nordmenn, ikke hvit og svart. I norge har vi mange "svarte" Nordmenn,om du liker det eller ei. Uansett hvor mye du skriker om utlendinger, så er det mange nordmenn som er mørke og kan derfor ikke kalles for utlendinger. Kunnsap er fint å ha. IQ derimot, det er en fin bil det.. :)

Anonym sa...

Mannen i denne saken angrep bevisst hvite kvinner.Dette er grov rassisme mot hvite.At han i tilegg slipper fengsel,er en hån mot samfunnet.
Jeg håper sosialistene en dag er nødt til å stå til rette for sine forbrytelser mot eget folk.Den sittende regjering med SV i spissen bør bli tiltalt for landssvik.

Til alle kommunister : Jeg pisser på dere.

Anonym sa...

Politikere har selv fått føle på kroppen, med trusler fra psykisk syke innvandrere, derfor er også enkelte politikere bevoktet 24/7
Psykisk syke kriminelle innvandrere( les: da spesielt "syke" somaliere)MÅ bli sperret inne for resten av sine levedager.
Boris

Anonym sa...

Utrolig hva som slukes rått av diagnoser som disse "sakkyndige" kommer frem til.
Vil nå tro at alle som begår noe så uhyrlig som et drap er psykotiske i gjerningdøyeblikket, så ergo skal alle mordere slippe fengsel..

Nei, la de få behandling, men send de i fengsel når de blir bedre, i stedet for å sende de ut i gatene igjen. For så enkelt skal man ikke slippe unna med drap.

Og dette gjelder uansett om du er hvit, svart, brun eller gul. Likehet for alle der.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Marian sa...

Antaget at aggressionsnivået i de fleste av kommentarene her gjenspejler "siviliserte" folks aggressionsnivå generelt, så undrer det meg ikke, at noen enkelte, mye følsomme mennesker reagerer voldsomt på møtet med disse "siviliserte" folk, og oppfatter dem som en trussel, de må beskytte seg mot.

De fleste "psykisk syke" blir voldelige, fordi de føler seg truet. Kanskje de virkeligt skulle sperres inne, ja. For å beskytte dem mot alle dere "sivilisertes" voldelighet!

Er enig med Sigrun, at dere burde bestille time hos psykiater eller psykolog.

Anonym sa...

Marian du er morsom.Naiv,men morsom.
Du underholder meg.

Anonym sa...

Ja vil dere ha forandringer i lovverket, må dere stemme inn ny regjering, så enkelt er det. Husk Storbergets suksess med å korte ned soningskøene, har inneholdt en strafferabatt de 3 tre siste årene på hele 650 år for de straffedømte. Godt valg.

Anonym sa...

Marian sier; "Er enig med Sigrun, at dere burde bestille time hos psykiater eller psykolog."
Mener du for alvor å sykeliggjøre helt vanlige i betydingen normale raksjonsmønstre på en i høyeste grad - abnormal oppførsel fra en somalisk flyktning som flyr rundt og stikker ned tilfeldige ofre med kniv?
Nei,kjære vene det er nok du som må ta en behandlingstime eller to hos (din allerede eksisterende )psykolog!
Anders A

Sigrun sa...

Anders A: Det er da noe helt annet å være redd om man ser noen løpe på gata med en kniv, slik du beskriver, enn å være livredd uten å ha opplevd noe sånt.

Dersom du/dere er genuint opptatt av voldsbekjempelse, så er det kjempebra. I mange hjem lever barn som utsettes for overgrep, og vi har ennå ikke fått krisesentre for barn. Der burde politikerne presses før valget.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

-Tviler på at de bare slipper han ut på gatene igjen, men det er definitivt "hull" i det norske lovverket!

hvem er det snakk om her??? trikke mordern?

har et STORT spørsmål her...
Hvis jeg en *stikker ned* morderne som blir sendt til dikemark? tror dere at jeg ville til fengsel?? jeg tror faktisk jeg hadde klart å slippe unna..

grunnen er at trikkemordern går løs i dikemark, da mener jeg uten tilsyn.. ser han ganske ofte rundt i dikemarks veier alene, og det provoserer meg VELDIG.. jeg føler meg jo ikke trygg... hva med barnas sikkerhet?? min sikkerhet... venter egentlig på et eller annet skal skje rundt nærområdet av de *syke* som får vandre fritt.. som får meg til å ta hevn..

Kåre Martinsen sa...

Skjønner ikke hvordan noen kan si at en person er psykotisk eller bevistløs i gjerningsøyeblikket når denne har knivstukket halve trikken og hugger ned folk på bussen med øks. Ingen som gjør noe sånt kan kalles normale. Men skal de slippe fengselsstraff fordet? Nei!!!!!!!!!!!
På tide at politikere og andre forståsegpåere får bort skylappene og tar tak i problemene innen psykiatrien, og gir folk behandling der de hører hjemme. Nemlig i fengslene:

Anonym sa...

Kjære naive norske velgere av den rød-grønne regjeringen:

Når dere stemmer inn politikere som nærmest unnskylder de verste psykopater, da kan man ikke vente annet enn at gærninger med kniv slipper straff her i landet. ("Det var ikke hans feil at han stakk ned fem mennesker; han hadde jo en så trist barndom i Somalia, så derfor slipper vi han løs igjen på gatene.")

Politikerne bryr seg ikke om enkeltindividets sikkerhet. Dette er åpenbart når politiet nærmest er identisk som det var på 70-tallet = ingen reell satning på politi. Og nedbygging av psykiatriske anstalter, og latterlig lave fengelsstraffer er bare en del av denne misforståtte venstresidens politikk.

Men så er jo Den Dømmende Makt også besatt og gjennomsyret av sosialistene, så da kan vi ikke vente annet enn forakt for enkeltindividets sikkerhet. Litt svinn er greit i et semi-kommunistisk regime.

Hilsen Simonsen

Marian sa...

Anders A: "Mener du for alvor å sykeliggjøre helt vanlige i betydingen normale raksjonsmønstre på en i høyeste grad - abnormal oppførsel fra en somalisk flyktning som flyr rundt og stikker ned tilfeldige ofre med kniv?"

Spot on! Det "helt vanlige", den kollektive massepsykose, der kalles for "normalitet", er hva der har ført menneskeheten derhen, hvor den er i dag.

Anonym sa...

Til Marion:

Prøver du å si at du selv har forståelse for ekstreme voldelige tendenser og at du derfor forsvarer slappe straffer eller forvaringer for ustabile folk?

Sånn rent filososisk kan jeg være enig med deg i at verden er ganske så kaotisk, men fra derav å mene at almenprevantiv forebygging er tull, og at man heller bør gi amnesti til alle psykotiske som har et voldsregister bak seg smaker for mye av et voksende apatisk samfunn.

Hilsen nei-til-vold.

Anonym sa...

Det er IKKE "trikkemorderen" det er snakk om her. Det skjedde på Bislet for flere år siden. Dette gjelder en knivstikkingen på tilfeldige personer i Brugata i fjor. Dere veit trolig ikke hvor hverken Bislet eller Brugata er engang. Hatefulle bønder....

CAPSLOCK E TINGEN sa...

TIL ANONYM 16:20
JEG GIR FAEN I OM UTLENDINGEN ER SVART ELLER HVIT, SVENSK ELLER PAKISTANER. ER MAN IKKE NORSK STATSBORGER SÅ ER DET PÅ HUE OG RÆVA RETT UT AV LANDET.
SLUTT Å DØM ALLE SOM SIER INNVANDRER OG TRO AT DE AUTOMATISK MENER "SVARTINGER"!

Marian sa...

Anonym 31.03., 22.10: "Apati" ser jeg først og fremst hos alle dem, der - mere apatisk enn noe annet - nekter, at se seg selv og deres egen voldelighet i øjnene. Hos dem, der fortrenger deres egen voldelighet ved å projisere den over på utpekte sorte får, istedenfor å ta ansvar for den. Hos dem, der roper på hevn, istedenfor å spørre, hva det er ved samfunnet, der gjør at noen mennesker reagerer så voldsomt på det, som ham Somalieren.

Anonym sa...

Marian. Når samfunnet gang på gang svikter offerene i slike saker,er ønske om hevn en naturlig reaksjon.

Alle prater om at det er så viktig at gjerningsmannen får den hjelpen og oppfølgingen han trenger.Ingen snakker om ofrene og deres familier.De får som oftest ingen hjelp,og mange av de som overlever blir skadet for livet.Fysisk og psykisk.

Nordmenn er generelt utrolig tålmodige,forsiktige og tilbakeholdene.Ikke misforstå dette med feighet.Begeret er snart fullt nå,folk begynner å bli drittlei snillismen i Norge.Det vi snart vil få se er at folk begynner å "ta igjen".

Det blir starten på slutten.

Sigrun sa...

Siste Anonym (hvorfor kan ikke Anonym'ene heller bruke fiktive navn?): "Alle prater om at det er så viktig at gjerningsmannen får den hjelpen og oppfølgingen han trenger.Ingen snakker om ofrene og deres familier.De får som oftest ingen hjelp,og mange av de som overlever blir skadet for livet.Fysisk og psykisk.":
Jeg er så enig. Som du sier: Mange blir skadet psykisk av vold. Det er blant annet derfor jeg ble så provosert over holdninger en del legger for dagen her overfor folk med psykiske lidelser.

Anonym sa...

Herre... Her var det mye rart i omløp. Oppfordring til Admin: Det ser ut til fra ingressen til bloggen din som at du er arbeidsledig (hvilket ikke er sjokkerende da meningene du fremsetter i denne bloggen tegner et bilde av en person med relativt lavt evnenivå)? Istedet for å bruke tid på å spre tankeløst gørr som dette, bruk tiden din til noe nyttig og søk jobb!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide