tirsdag 31. mars 2009

Ja da er det jo bare å vente i spenning

Etter først å ha tatt ansvaret for gårsdagens terror-blodbad i Pakistan, varsler lederen for Pakistan Taliban et stort terrorangrep i USAs hovedstad Washington.

Ja da er det vel bare å vente i spenning. Skal bli gøy å se om Gilbert støtter dette angrepet også hvis det skjer slik som han støttet angrepet på WTC 9/11..

Og nå avblåser USA "krigen mot terror" uten at jeg regner med at det kommer til å hjelpe noe.

- Planlegger terror i USA som vil forbløffe verden
Taliban tar på seg ansvaret for Lahore-angrep
USA avblåser «krigen mot terror» vg
- Et angrep mot USA som vil «forbløffe verden»
- Vi vil angripe igjen
USA avblåser «krigen mot terror» tv2
Taliban tar på seg ansvaret for politiskole-angrep
Støre: - Befriende å slippe «krigen mot terror»
USA avblåser «krigen mot terror» riks24
Taliban tar på seg ansvaret for Lahore-angrep

20 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvem faen er denne Taliban?

Anonym sa...

http://no.wikipedia.org/wiki/Taliban

Katzenjammer sa...

Taliban er:
- en vestreorientert og sterkt kristen politisk organisajon i Afganistan, med støtte fra blant andre, Kjell Magne Bondevik og George W Bush. Partiet satt ved makten i Afganistan frem til 2001 da de ble kuppet av landets kommunistmilitz. USA har i dag store tropper i Afganistan, men man har endå ikke funnet ut hvilken side de står på. Talibans største eksportvare er den velduftene blomsten opiumsvalmuen som selges i blomserbutikker over hele verden, inntektene går for det meste til og drive valgkamp. Desverre var Taliban de siste årene hatt et økende problem med at medlemene i partiet inngår selvmordpakter der de sprenger seg selv i luften midt i travle handlegater.

Anonym sa...

Katzenjammer, hvor mye hasj har du brukt i dag. Du burde lese litt mer i stedet for å komme med totalt gale påstander.

Anonym sa...

Katzenjammer har rett. Det står i ikkepedia!!!

Anonym sa...

Taliban er SV sin forhandlingspartner i Erik Solheims stadige forsøk på å skape en lykkelig dansende multikulturell verden.

Her kan du lese om frihetskjemperenes gode forhold til SV
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

Samme funksjon som Mugabe har i Zimbabwe, vi gir han penger, og han ber oss henge oss til gjengjeld.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2997667.ece

Anonym sa...

Katzenjammer, Taliban er en extremist guppe av Islam og ikke en sterkt kristen politisk organisasjon som du hevder. Hvor du plukker opp dine idiotiske konklusjoner vet ikke jeg, men du burde nok sjekke litt mer.

Anonym sa...

Hahaha, tror det BARE(skrik) var en SPØK (skrik igjen)!

Anonym sa...

Taliban gjør vel omtrent det samme som vi hyller Max Manus for, forskjellen er at media ikke støtter Taliban. Selvsagt er "terror" eneste måten de kan krige på mot en såpass mye større og velutrustet arme som USA er, for å forsvare et levesett de mener er det rette for dem.
Ris til egen ræv for USA, mtp at det er dem selv som har satt til makten og bevæpnet flesteparten av dagens såkalte terrorister, men med en gang det ikke er bruk for dem lengre så skal de vekk.

Anonym sa...

Oh Boy, mange hjernevaskede folk inne på denne bloggen.

Håper USA og UK vil si nei, dersom dere en dag skulle trenge militær hjelp når muslimske extremister tar over makten i europa. Dere var utakknemlige for den hjelp dere fikk under annen verdenskrig og fortjener ingen hjelp igjen. Med det elendige forsvaret som dere selv har valgt, så blir overtagelsen mye enklere for de som vil knuse dere.

Lykke til!

Anonym sa...

Hvem er det som ønsker ett slikt levesett? En liten ekstremistisk voldelig gruppe av seksuellt frustrete og agressive menn! Problemet er at de ikke tolererer annet levesett så de kupper områder og tvinger alle andre under sitt terroråk.
Den patetiske regjeringen i Pakistan godtar dette.

Anonym sa...

til anonym 14:32.
Nå var det tross alt sine egne muslimske politifolk taliban angrep sist og ikke usa.

Lordie sa...

Les om terror eller terrorisme
anonym 31. mars 2009 14:32

Med det så kan du komme med riktige anklager på riktige historiske hendelser, slik som Dresden og Hiroshima. Disse blir sett på som statsterrorisme, og er ikke i samme kategori som hva Max Manus gjorde. Heller ikke det samme som hendelsen 9/11.

Man har forsøkt å definere terror, men man har i disse forsøkene sett at til og med egen borgere går inn under disse definisjonene. Det kan tenkes at det er av disse årsaker at USA nekter å skrive under på HAAG konvesjonener om krigsforbrytelse, fordi de riskikerer å måtte utlevere egne borgere. Det er en annen diskusjon.
Uansett så har ulike nasjoner ulike definisjoner på begrepet TERROR, fordi noen steder er den som utfører terroren ansett som frigjører, mens i andres øyne er de å anse som forbrytere, les Irland-Konflikt med Michel Collins i førersetet typ 1921.

Terror er ifølge noen en måte en person eller gruppe bruker voldelig løsninger for å endre menneskers politiske oppfatning om et emne. Dette er en løs definisjon.

Så bruke Max Manus som et eksempel, jeg vet ikke jeg. Hadde han et politisk budskap, eller sloss han for sitt fedreland? Drepte han uskyldige liv for å få tyskerne ut av Norge slik Michel Collins gjorde i Irland? Jeg har ikke sett filmen, så jeg vet ikke. Jeg tror ikke at en norsk motstandsmann drepte uskyldige norske sivile, men jeg skal aldri si aldri.

Anonym sa...

Nei, det var vel bare i viking tiden at
Ola Nordmann drepte hverandre. Nå har
han blitt en liberal og myk mann, som
tar pappa permisjon for å hjelpe sin kone
skifte bleier på den lille.

Anonym sa...

Max Manus var bare et hjemmenært eksempel, kunne jo selvsagt ramset opp alle millionene USA har drept, indirekte ved å hjelpe diktatorer til makten, Kambodsja, Irak, Afghanistan, Chile, og forsøkene i Venezuela, i tillegg til selvsagt krigen i Irak for oljen sin del. Det Max Manus gjorde førte til drap av nordmenn, samt dårligere kår, for å vise motstand mot en overmakt som kontrollerte makten her tillands.

At enkelte her sier at usa redder oss fra de slemme muslimene, vel, tror man virkelig at den oppvoksende generasonen muslimer nå liker ikke-muslimer bedre takket være angrep? Get a grip, enkelte svelger tydeligvis alt hva det vestligvridde media skriver. USA driter i hvordan det går med andre land, så lenge lederen av landet logrer etter deres egen hale.

Men på den annen side så er det jo veldig praktisk for f.eks heroinavhengige, Afghanistan produserte så og si 0% av heroinen i verden med Taliban, nå er det vel nærmere 100%.. USA med demokrati, kapitalisme osv har jo vist at de hjelper verden, ihvertfall de få % som får nyte godt av dette, fler og fler blir fattige, i lengden fungerer ikke dette verdenssamfunnet,men vi nordmenn har det jo bra, så hvorfor bry oss, la oss heller heie på USA som verdens-sheriff, vi er jo på lag med dem, så får heller resten av verden ryke og reise?

Anonym sa...

USA er verdens verste land mht. terror. De støttet Taliban/Al Quaida med enorme mengder våpen og penger på 1980-tallet. De støttet de mest grotestke morder- og terrorbander i Søramerika. De står bak det meste av faenskapen i verden de siste tiårene. Det er faktisk sant. Selv om mange av dere er totalt indoktrinert med muslimhets og kommunistfrykt.

Anonym sa...

http://video.google.com/videoplay?docid=-8562860981340825213&ei=h9nSScbuKobN-QbFqJWUDA&q=cia
Godt vi har CIA til å passe på oss fra disse forferdelige terroristene altså, blir som å sette Charles Manson til å være barnevakt så ikke barna dine blir mobbet av naboungene.
Gudene må vite hvilke filer de IKKE har frigitt.

Finnes mange teorier, at de selv stod bak WTC(begge gangene), de lot Pearl Harbour bli bombet for å bli med i krigen, osv, skulle likt å visst hvor mye de egentlig visste/gjorde i disse tilfellene, Pearl Harbour finner jeg ganske sannsynlig, da befolkningen ikke ville i krig, mens El Presidente ville.

Lordie sa...

Til Anonym 1. april 2009 00:20:
Om du synes det er så fælt å bo i Norge der vi har blod på hendene til en terrorist som Max Manus fra norske sivile under den 2. verdenskrig, så synes jeg du skal flytte til land som Afghanistan å ta på deg frigjøringskappa til Taliban/Al-Qaida og gjøre noe med det fortrykket de opplever.

Taliban forbød hasj eksport og import fordi det påvirket egne borgere. Det de derimot gjorde var å la verden få tilgang til Opium, de la det til og med inn under sivilt styre når de selv styrte landet og beskattet det. Det var slik de fikk penger inn til en skakkkjørt økonomi. Årsak til at de tillot det, var at ingen egne borgere brukte opium/herion. Det gjorde vestlige, ikke-troende.

Til Anonym 1. april 2009 03:11 :

Du veksler mellom fakta og oppspinn. Det er ikke mer og si om det.

Til Anonym 1. april 2009 05:09 :

Du kan gjerne gi CIA skylden for mye, men ikke for bombingen av Pearl Harbour. CIA eksisterte ikke da, Organisasjonen ble opprettet i 1947.

Mye oppspinn ute å går altså, og lite reell fakta.

Om dere er radikale no, dra til Halore og bli med i det nye Taliban der. Bli muslim. Er dere bare ute etter trashe et politisk system som USA, stem SV og bli mer innsatt i hva dere snakker om.

Uten USA, hadde Europa idag snakket tysk.

Anonym sa...

5:33 Taliban bannlyste opium etter få år ved makten, og fjernet neste alt av plantasjer, nå produserer landet ca 90% av all heroin. Men kom vel ikke som noe sjokk, minner om vietnamkrigen, hvor usa fraktet heroin for å få "bruke" enkelte land som baser. Regner med de tusen på tusen av veteranene som bor på gaten i usa er takknemlig for dette, nærmere 1/3 av lavtstående soldater ble avhengig under den krigen.

Angående Pearl Harbour mente jeg landet USA/i hovedsak presidenten, finner det merkelig at HELE Japans flåte kan komme på besøk uten at noen merker det.

Har det egentlig ganske fint i Norge, hvis du ikke skjønte sammenhengen mellom disse såkalte terroristene og max manus, dumt for deg.
Mye er satt på spissen, men det må til, da enkelte har et så ensrettet syn på ting, Vesten gjør alltid gode ting, muslimer er terrorister.
MTP antall liv, og hvor mye fattigdom det er i verden så kommer nok aldri muslimer til å greie å nærme seg hvor mye piss vi i vesten har greid å lage for dem. Men så lenge vi kan utnytte dem for råvarer, enten via bestikkelser, eller fjerning av ledere(Saddam angrer nok på at han ikke tok pengekofferten nå) så er vi fornøyd.

Lurer forresten litt på når Chavez i Venezuela blir tatt av dage, fikk jo ordnet kupp og kidnappet ham, men befolningen og hæren frigitte ham, så neste skritt blir vel å ta livet av ham tipper jeg, nasjonalisering og å sette opp prisen på oljen, ja da lever nok ikke han lenge.

Lordie sa...

Til Anonym 2. april 2009 02:45
Du sier at de la ned opium dyrkingen etter få år, det var riktig, men få med deg dette.

"Også transportmafiaen jublet. Under krigsherrenes kaos måtte de betale «bompenger» og bestikkelser nær sagt på hvert gatehjørne, og det kostet å holde smuglerrutene gjennom Afghanistan åpne. Transportrutene gjennom Afghanistan til landene i nord var viktige for Pakistan. Krigsherrene stolte aldri på Bhuttos hensikter da hun tok initiativet i et forsøk på å få til en trygg og rimeligere ordning. Taliban var imidlertid langt mer medgjørlige, og ga transportsektoren én fast skatt å betale for å sikre trygge ruter.

OPIUMSDYRKINGEN var også en stor inntektskilde for Taliban. De innførte 20 prosents skatt på opiumtransporten og oppfordret faktisk til økt produksjon de første årene - selv om dette stred mot Koranen. Forklart på følgende måte av Talibans narkotikabekjempelsesstyrke i Kandahar, Abdul Rashid:

- Jeg slår hardt ned på planting av cannabis og fremstilling av hasj. Fordi dette konsumeres av afghanere og muslimer. Men opium er lov fordi det brukes av de vantro i Vesten, og ikke muslimer og afghanere."

Hentet fra: http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

Sier litt om hva Taliban sto for.

Når du nevner Max Manus og sier jeg ikke skjønner sammenhengen, så henviste jeg til at du burde sjekke ordet terrorisme før du sammenligner Max Manus med Mohammed Atta.

Det er gjort forsøk på å defininere terrorisme, og det er gjort under ulik bakgrunn. Les mitt innlegg fra 31. mars 2009 17:57. Det er mer enn opplysende. Synd om du fremdeles ikke forstår mitt poeng.

Jeg sier igjen les terrorisme, der kan du få bedre argumenter for ditt synspunkt at vesten er terrorister, og muslimer er frihjøringshelter.

Men jeg må si at jeg er uenig at vesten er årsak til alt piss som er forårsaket i land der muslimer bor. Jeg hevder det er muslimer selv som er årsak til det pga blanding av stat og religion, eller diktaturer.

I et land som Israel, som er det eneste demokratiet i midtøsten og det området er ikke styrt av diktatur eller religion. Der er folk faktisk oppegående og utdannede, i motsetning til de fleste muslimske land.

Angående Chavez, tror ikke han blir drept av andre enn sine egne, om det i det hele tatt skjer.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide