lørdag 28. mars 2009

Jeg håper virkelig

Jeg håper virkelig at denne fyren blir kasta ut av landet.
- Serievoldtektsmann (40) søkte opphold som homofil

For det første så har han voldtatt flere norske jenter i starten av 20 årene og så er han her på feil grunnlag, han er her kun på en løgn.


Voldtektstiltalt søkte opphold som homofil
Piratsjåfør tiltalt for en rekke voldtekter

19 Kommentarer:

Anonym sa...

Kunne ikke vært mer enig! kommer aldri til å skje. han får vel en kort fengselsstraff og fortsetter å ødelegge liv og koste staten penger til den dagen han dævvær. Forbanna søppel.

Anonym sa...

Mannen burde vært avlivet.Verden hadde blitt et bedre sted uten han.

Anonym sa...

Verdens dummeste velgere skal nok sørge for at vi også etter valget får vår daglige dose med kvalmende nyheter.

Anonym sa...

Kastrer dyret!

Lars sa...

Jeg liker veldig godt å ta turen innom bloggen din. Framfor mye av den venstrevridde svadaen du blir servert av de "store norske medier", blir jeg her møtt med tolkninger og oppfatninger som faktisk heller i begge retninger. Såklart er ikke dette gjeldende for det emnet som du her har skrevet kort om, men likevel er det kort og interessant. Du vet det er ikke mye som skal til. Du må skrive litt "catchy" og ikke langt, grått og kjedelig slik altfor mange bloggere har en tendens til å gjøre.

Så, skål til deg min venn for en bra bloggmoral og et fortreffelig pågangsmot.

Selv ønsker jeg at vi kverker denne parasitten. Vi bare fjerner han enkelt og greit. Jeg blir våt i øynene da jeg tenker på de stakkars jentene som har blitt utsatt for disse perverse voldtektene. Tenk på hun som tok livet sitt? Det må ha vært i ren skam, fortvilelse og hjelpesløshet.

Fy faen sier jeg om denne mannen får mindre enn 10 år bak murene..men det hadde jo vært typisk for onkel ripsbuskpoliti og det maktesløse fengselsvesenet å idømme en lav straff.

Mildt sagt så håper jeg denne personen vil brenne i hælvette for resten av livet.

Anonym sa...

Det er på tide å kaste alle kriminelle invandere ut!

Anonym sa...

jeg har et forslag på en straff som kunne vært tålig bra..
minst 10 år i fengsel, og at familie og venner av disse overgreps offrene hadde fri tilgang til sella hans 2-3 ganger i uka, der overgriperen blir lenket fast til veggen og de kan gjøre som de vil med han.

men det ender nok med patetiske 2-4 år for han, som alle andre som gjør grove overgrep her til lands..

Admin sa...

Til Lars:

Takker for det :)
Jeg ser egentlig lite grunn i å skrive 30-50 linjer når man får frem det samme poenget med noen få linjer ;)

Anonym sa...

Dommerstanden i Norge har ene og alene skylden for frifinnelser og merkelige vurderinger i sine domsavsigelser.
For å forstå domstolenes makt(, så må jeg minne om ideen om rettssikkerhet for oss borgerne) og derfor i prinsippet

- tredeling av makten med den lovgivende(stortinget) regjering(utøvende) og den dømmende(domstolene) som uavhengig av hverandre skal beskytte oss mot vilkårligheter fra styresmaktene.

Domstolene er derfor selvstendig og UAVHENIGIG fra politikerkritikk og politikernes vedvarende syting om” kriminelle som ikke får straff” Der for eksempel lokalpolitikere i Oslo, ved Høyres Erling Laes oppfordringer til ”en passende straff” for forbrytere er rettet mot dommerstanden ikke er av relevans.

Vi som befolkning kan påvirke utfallet av fremtidig justispolitikk:
1)Vi kan via våre lokale og regionale; FrP politikere - og embetsverk påvirke hvilke typer dommere vi vil ha forut for ansettelsesprosessen
2) Velge inn de politikere som i stortinget støtter en striks lovgivning , der minimumsstraffen heves. (dette er jo direkte følge av en dommerstand som a)ignorerer befolkningens rettsfølelse ogb) en underrepresentert bruk av maksimum straffer)
Min påstand: Det er ikke til å stikke under stol, at dommerne og med- dommerne i stor grad har en sosialistisk verdensanskuelse.

Dommerne er en parodi på en sosialistisk 70 talls verdensanskuelse.
I og med at de fleste av den nåværende dommerstand (på byrett og tingsrettsnivå) er utdannet og vokste opp under "flower-power" "og peace&love" ideene, bærer det galt avsted i den virkelige verden.
Idéverden til dommerstanden er på "kardemommeby-stadiet" der nesten alle ”skurker” er snille og greie.( Verden er fin; - og tante Sofie kan dra Kaspar i øret, og be ham om å rydde huset sitt uten at hun blir voldtatt og dengt opp av brødrene hans! ”Den norske virkeligheten er dessverre ikke slik.
Stortinget har allerede sikret oss velskrevne lover som dekker de fleste områder innen jussen! Men; feilen er dommernes fortolkninger av reglene, nettopp her er det viktigste innen jussen, nemlig de faglige vurderinger fra juristene d v s dommerne er basert på en i de aller fleste tilfeller alt for lemfeldig domfellelse.
I flg. tall fra ”Norsk Rettstiende” legger dommerne i 1) -stor grad formildende omstendigheter til grunn for domsavsigelser og 2) minimal eller aldri bruk av lovens maksimumsstraff.
Med labile nye landsmenn som har en uhyre sammensatt tankebagasje med seg, må dommerstanden skiftes ut!
Nye hoder med en heterogen” idebase” ville være konstruktivt for det fremtidige rettsvesen.
Hilsen Dina

Anonym sa...

pirattaxi-sjåfør, tyv og voldtektsmann. for en fyr. og innvandrerne de kan lage unntaktstilstand i oslo sentrum og slippe unna. ut med det. jeg stemmer frp neste gang.

Anonym sa...

Frp her også! Nå MÅ noen ta tak i denne utviklingen!!!

Anonym sa...

Mest frusterende selvsagt at han fikk barn med to norske kvinner underveis. Om de fulgte vanlig praksis, var ikke det et argument for å kaste ham ut, men for å la ham bli. Jeg tror det må være flere tusen norske kvinner bare i Oslo som sitter med hver sin oppholdstillatelse for en asylsøker.

Anonym sa...

Egg vil bli overraska om denne saka ikkje endar opp i forvaring, då det er snakk om ein serieforbrytar og det store sannsynet for at han skal halde fram med dette straks han er ute att.

Når det gjeld kommentaren om at me har venstrevridde lekdommarar, meinar eg veikskapen med utveljinga av desse, er at den vert gjort av kommunestyra rundt kring i landet, og då er det ofte me kan få slike raddisar og venstreekstremistar i dommarpanelet. Kanhende me burde gjere som i USA, der jurymedlemmar (eg veit ikkje om dei har lekdommarar på same viset som i Noreg) vert valde ut or folkeregisteret. Kanskje ei lovendring på dette området ville revolusjonert domstolane...

Kort sagt: Dei som vert valde til lekdommarar i dag, er ikkje den vanlege mannen i gata, men snarare folk som er litt høgare oppe i systemet (les: låg-adelen). Er det rart me får ein del merkelege dommar her i landet?

Anonym sa...

Vivian Clayborn sagde ...

Tror du virkelig, at myndighederne tør smide den ham ud.
Da får de menneskeretsgrupperne på nakken, der påpeger at hans voldtægtsbørn har ret at kende sin far og bla, bla ...
Nej De Norske myndigheder ligesom de danske og alle andre lande i Europa ofrer hellere sin egen befolkning, end de risikerer at få sat raciststempel på sig.

Anonym sa...

Interessant det Lars Edvart, og han som skriver om venstrevridde dommere, skriver. Har lenge lurt på hvorfor incestforbrytere, voldtekstforbrytere osv får så lave straffer, når det begynner å bli temmelig åpenbart at dette strider mot rettsfølelsen i befolkningen. Rettstilstanden i landet skal vel til syvende og sist avspeile befolkningens rettsfølelse, i et demokrati?
Når disse innvandrerne kan komme hit, motta penger og annen støtte, og så takker ved å voldta 7 norske jenter, da merker jeg at det koker i meg. Få dem ut.

Anonym sa...

Egypt tar ikke med silkehansker på voldtektsforbrytere, av egyptisk opprinnelse. Den generelle regel om statsborgerskap fra egyptisk side, er at en egypter kan inneha dobbelt statsborgerskap. Mannen her – har nok helt sikkert behold sitt egyptiske statsborgerskap, og sitt pass. Det vedder jeg en høy sum med penger på. Hvis UD sender en formell forespørsel til ” the Home office i Kairo ”- om hvorvidt nasjonaliteten til mannen (er egyptisk) vil de nok de høyst sannsynlig få et positivt svar tilbake.
Hvis egyptiske borgere er involvert i utøvelsen av kriminalitet mot ikke- egyptere, slår myndighetene i Kairo svært hardt ned på det.

En av grunnene er ganske enkel, Egypt som nasjon vil ikke vedkjenne seg at de er i besittelse av borgere som er kriminelle, av hensyn til landets rykte som en ”safe” turistdestinasjon.
Egyptiske myndigheter ser med skrekk og gru mot Europas(og spesielt kanskje Skandinavias) lemfeldige omgang med generelt for ”milde” straffer mot vanekriminelle.
Norge bør snarest skrive under avtaler - om utlevering av kriminelle borgere med land- som Egypt for eksempel, det ville lette arbeidet til UDI med å få returnert kriminelle der de egentlig hører hjemme.
NB! Politisk; bør stortinget snarest vedta ny lov om statsborgerskap - der våre” nye landsmenn” risikerer å miste statsborgerskapet ved gjentatte kriminelle handlinger.
Hilsen Dina

Anonym sa...

Jeg trodde norske jenter elsket menn med "eksotisk" uteseende, og så vel som et ligg?

Hva klager norske jenter over?
1. de fikk møte en eksotisk mann i norge (slapp å reise)
2. fikk seg en ONS (one night stand/piukk i musa)
3. Får erstatning (money in the bank)

Anonym sa...

Nå er vi jo NØDT til å la ham bli i her! Ikke bare har han fått statsborgerskap på billigsalg(les: livsvarige trygderettigheter), men med de fantestrekene han har gjennomført her til lands ville han risikert å bli "forfulgt" i hjemlandet.

Min eneste trøst er at kvinnfolka som ble voldtatt sannsynligvis stemte noe til venstre for FrP.

Anonym sa...

To hatefulle og ikke minst ynkelige kommentarer over her.... landsbyidioter?? Dere gjør meg kvalm. Siv Jensen hadde frabedt seg stemmene deres, de er jeg ganske sikker på!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide