lørdag 28. mars 2009

Ja og hva så?

Senterpartiets Ola Borten Moe mener Frp-ere er politiske rovdyr og inviterer til et nytt Stalingrad for å nedkjempe partiet.


Vel, vil jo si det er bedre å være "rovdyr" enn evneveike naive tullinger som kommer til å bli undergangen for dette landet.



Det var det jeg hadde å si om den saken og nå hagler nok beskyldningene om ditt og datt inn :p

Sp-politiker kaller Frp-ere for «rovdyr»
- Lettere å utrydde ulver enn Frp

53 Kommentarer:

Unknown sa...

haha. Der traff du spikeren. Borten er bortevekk..

Anonym sa...

Senterpartiet har blitt de "nye" gammel kommunister!

Anonym sa...

Its better to be a lion for a day than a Shep for a lifetime.

Anonym sa...

"Vi skal omringe dem, ikke gi opp, bite oss fast - og vinne ved å spre kunnskap om det de sier og stemmer for"

Høres ut til å være en god valgkampstrategi..

Alle partier fokuserer på å gi kunnskap om Frp's politikk i valgkampen..

taco123 sa...

Et miniparti med navlebeskuende apekatter som sitter i en regjering som hadde fått audiens hos Nord-Korea på flekken. Nå må folk våkne før de ødelegger hele landet. Alle er redd for snikislamisering, jeg er like rett for denne snikkommunismen de er i ferd med å innføre

Anonym sa...

Helt enig. SV og SP tror fortsatt staten er det beste for landet. Tror nok en liten kikk inn i det gamle Sovjet viser noe annet.

Anonym sa...

ja det får nå være så men det er tross alt bedre enn å vere voltektsdømt.

Anonym sa...

rovdyr drep for å skaffe seg mat som oftest, har ikke hørt om frp velgere har gjort det enda, men den tid kan jo komme med hjelp fra sp. det er jo de som har mest dyr og erfaring i å drepe. ikke jeg.

Glenn Renè sa...

Må si meg enig i at retorikken til Borten er litt på jordet. Men hverken Borten, Senterpartiet, eller regjeringen har noe å gjøre med kommunisme. Det er en dårlig taktikk å svare tåpelige utspill med motangrep som inneholder enda mer idiotiske påstander.

Anonym sa...

SP'ere er jo kjent for å ønske å drepe alt som finnes av rovdyr, så dette er i god bondepartiånd.

Anonym sa...

Arbeid er den beste løsningen på alt høres det ut som sv og sp mener, og har som livs motto,!Da russland var komunist styrt var slag ordet til dem!Arbeid er den sosalistiske stats høyeste privilegium og gode!og det stemmer, styre måten dem vil ha har i landet heller mere og mere mot komunismen!vi har snart ikke frihet til og gjøre noe uten strenge straffer og konsekvenser!og viktige valg skal helst utføres i det stille så att vi ikke for kjenskap til resultatet!Jeg mener att den regjeringen vi har nå er på god vei til og ødelegge norge og norske verdier,og er norske folk så dumme i hodet att dem tror vi bor i ett eventyr land der alt ender bra og alt er fredelig og trykt,og velger disse partiene så er det snart slutten på norge som vi kjenner det til nå!Det er ikke rett att norske landsmen skal være redde for og ferdes og oppholde seg i sitt eget land!så min kunklusjon er att frp vill ta tilbake våres eget land,uansett hva dem andre partiene mener så er frp det valget vi må ta for og bevare norge som en "norsk" stat!

Anonym sa...

Det er helt latterlig det som denne SP-spira kommer med.. På tide å våkne opp - slutte å være så j.... naiv - og komme seg ut av luftbobla de lever i... Dette gjelder ikke bare SP - men det gjelder hele det rød/grønne alternativet... Alternativet deres er et forsøk på moderne kommunisme og statsstyring - helst av alt og alle.. Du skal straffes hvis du ønsker å stå på egne bein.. Og da er jo alle som kritiserer det rød/grønne alternativet ROVDYR - og da "skyter" vi bare rovdyrene slik at vi kan fortsette å gjøre det vi vil...

Så kjære nordmenn - vær så snill å våkne opp før valget - gå til valgurnene og sørg for at vi slipper å fortsette med dette rød/grønne regimet.

Men husk også en ting - det tar langt mer enn en regjeringsperiode på 4 år for å rette opp den "skaden" de rød/grønne har påført landet vårt.

Anonym sa...

hmmm!
nytt Stalingrad?
vel da må jo senterp.være nazister da siden det var de som omringet Stalingrad.
tror det er en som går rundt i arvegods(hvite underbukser)og mangler det vi kaller oppdragelse og folkeskikk og har en fulstendig mangel på historisk kunnskap.

Anonym sa...

Egentlig litt imponert over SP. Tenk å være en den kamulon i parti sikuset. Kan være rød, grønn, blå alt etter hvor man kan få innflytelse. Fru Navarseter er sin egen største fan. Om Frp trenger støtte etter valget så vil Fru Navarseter stille opp. Hun å SP skifter bare farge.

Anonym sa...

Angående Stalingrad.
Det forekommer meg at Stalingrad aldri ble erobret av nazistene. Stalingrad var begynnelsen til slutten for Hitler.
Det er fint at Borten og SP har tenkt å gjenta suksessen!!

Anonym sa...

Bruker man begrept "Stalingrad" om å bekjempe Frp er man per def en kommunist, samtidig som man mer enn antyder at Frp er et naziparti.

Innom sa...

Småfascinerende med alle budbilsjåførene som forguder Frp, og ikke innser at de vil "falle tvers igjennom" med Frp's økonomiske politikk. Hvem er evneveike naive tullinger sa du?

Anonym sa...

Vil heller ha rovdyr i regjeringen enn en haug med treskaller som går inn for å gjøre landet vårt om til et kriminelt sammfunn.
Som har ødelagt politi og forsvar osv.
Skal ikke si at de som sitter med makten nå ikke har gjort noe bra..men om de har gjort det er det ikke noe merkbart.
Vi trenger FRP nå!

Anonym sa...

Kommunisme??? Kommunisme?? I Norge??? Dere er virkelig blåst i skallen. Stem VENSTRE!

Brutus sa...

Det forståelig at menn med høy inntekt stemmer Frp, fordi vi kan jo ha interesse av partiets politikk. Men det er rart at vanlige lønnsmottakere og folk i lavlønnsyrker, som frisører, trailersjåfører og barnehageassistenter, stemmer på partiet. De vil bare være med å finansiere en gigantisk skattelette for de rikeste i Norge.

Anonym sa...

Alltid like morsomt å lese "intellektuelle" diskutere. Gjør oss en tjeneste, hold kjeft. Dere er for dumme til å delta i samfunnsdebatten.

Anonym sa...

Politikerne i Norge er nå stort sett opptatt av å karre til seg mest mulig goder til seg selv.

Og for en gjeng de rødgrønne er: Sp er opptatt av å tekke flest mulig bønder med subsider de luxe. SV er i mot Nato, det er andre land som skal sørge for verdensfreden, for en egoisme. Ap er opptatt av å "hjelpe" andre land, ikke sørge for sine egne, for klart Jensemann og dialog-Støre er ute etter internasjonale karrierer etter valget til høsten.

Da sitter vi vanlige folk igjen med et alternativ og det er selvfølgelig Frp. De er nå opptatt av trygghet for folket og vet hva som rører seg i grasrota.

Og da er jo Frp et godt valg hvis man skal stemme på noen til høsten.

Anonym sa...

Kjære Brutus.Dette medfører ganske enkelt ikke riktighet.For den gjevne nordmann, jeg er et eks.på en, utgjør f.eks utgifter til transport en vesentlig del av månedslønnen.I tilegg har man idag et skattenivå på overtidsarbeid, som er svært demotiverende for dem som ønsker å gjøre en ekstra innsats.Sett deg inn i Frp sitt program før du uttaler deg så bombastisk.

MVH Kristoffer

FRP; eneste løsning. sa...

Morsomt at han kaller FRP for "Rovdyr", for det ser faktisk ut som at det er han som går til angrep her. Selvinnsikt er nok ikke SP's beste egenskap skjønner jeg.

FRP tør å gi deres mening der andre partier feiger ut, derfor fortjener de alle velgerne de får.

Morsomt at han også sier at de må bekjempes, altså for å stoppe FRP's meninger og agenda.
Det betyr jo at han er imot ytringsfrihet og demokrati. Unntatt når det kommer til hans egen fordel selvfølgelig.

Håper virkelig dette utspillet gir FRP flere velgere, og det tror jeg det vil.

Anonym sa...

USA har det strengeste straffenivået av alle demokratier i verden. Har dette hjulpet på kriminaliteten?? Sjekk det ut og få en dyster sannhet og statistikk slengt i tryne!

...ekstrempopulistene i Frp burde få 4 år, kanskje 8 slik at de kan bli virkelig avkledd en gang for alle. Jeg vil personlig nyte godt av det med rundt 2500 - 3000 kr mindre i skatt pr måned. Du, budbilsjåfør, blir trukket 3 -400 mindre mindre i skatt pr mnd, og sparer kanskje en tusing i drivstoff i forhold til i dag.... Klart du må stemme Frp. Du kan bruke disse pengene på disse 13 - 1400 kronene på billig øl og sprit?? Du kan jo også bare la være og bli syk, eller barna dine kan la være dette også, for det passer så dårlig når lønna uteblir under sykdom, men det kommer sikkert til å funke det. Det skjer sikkert ikke deg....

Dundas sa...

Jeg er sikker på at bortimot halvparten av Frps velgere er i mot Frps sosiale og økonomiske politikk, men at de ikke er helt klar over at de stemmer mot sin egne interesser :)

KodX sa...

Frps slagord "For folk flest" er sannsynligvis det største brudd på markedsføringsloven vi har sett i Norge noensinne. Frp er et parti som står for det motsatte av det folk flest mener i de viktigste samfunnsspørsmålene.

Anonym sa...

Frp er jævlig gode på en ting og det er å tåkelegge. I stedet for å fronte deres upopulære syn på fordeling, arbeidstakeres rettigheter og privatisering, holder de fokus på oljepenger og innvandring...

Anonym sa...

Tjaja, Borten karaktiserer riktignok FRP`ere som rovdyr, men i samme uttallelsen ser det iallefall for meg ut som han sammenligner seg selv og sine egne med nazister....?!
"Dette bør bli et nytt Stalingrad. Vi skal omringe dem, ikke gi opp, bite oss fast"
Nå var det vel Herr Hitler og hans kumpaner som omringet Stalingrad og bet seg fast, - og tapte så det suste!

Får inderlig håpe Borten har tenkt å gjenta Adolf`s suksess...

Brutus sa...

FRP tar ikke fem øre for å løpe fra sine egne standpunkter. I programmet deres står det for eksempel at de vil gjøre det vanskeligere for folk å få full lønn under sykdom, men det har partiet for lengst forlatt...

Brutus sa...

FRP er villig til å lyve for folk, ved å late som om de ikke er for ting som står i programmet deres, som for eksempel flat skatt. Det er en bevisst strategi for å slippe å snakke om disse spørsmålene. Formann Jensen vet veldig godt at det hun står for ikke har støtte blant hennes egne velgere.

Anonym sa...

Brutus, du har 100% rett. Frps politikk vil ha dramatiske konsekvenser for vanlige lønnsmottakere i Norge. Frp burde egentlig vært et overklasseparti, fordi det vil ha progressiv skatt og lavere formuesskatt. Størsteparten av Frps velgermasse er ikke akkurat overklassen, men heller motsatt, og det er egentlig bare trist. Før synes jeg det var komisk, men nå kun trist... Frp velgere tror partiet har en trylleformel mot kriminalitet, dvs strengere straffer, og dermed er de "solgt". Trist.

Anonym sa...

Vi som husker hva Carl i Hagen sa, for femogtyve tredve år siden, att vi må få en kontrolert invandring, for å sikre oss mot att vi får til landet uønskede kriminelle elementer.Han sa videre att vi må sette krav til til di som kommer.Vi må videre kreve att di må lære seg Norsk, og att di føller Norske lover.Han ble etter dette stemplet som rasist,alle andre partier var helt uenig med Hagen.motargumentene fra alle øvrige partiers ledere var att vi ville bli beriket med blant annet muslimer,siker og andre folkegrupper at det Hagen sa var så raistisk att det kunne, eller aller helst ikke, burde komenteres i det hele tatt Den naive og blåøyde hanteringen av invandringen til landet har sden mer eller mindre fått råde Nå har vi sett, år etterår, dåg langsomt, at, det Hagen sa, langsomt og trinvis blitt inført i hanteringen av asylsøkere og invadrere lovlige eller ulovelige.Det har falt våre ledere av alle parier tunkt for brystet, å etter hvert, etter som årene har gått, måttet inføre alt det Hagen sa for femogtyve år siden. Men det er mulig att inrømelsene har kommet i seneste laget. Men fortsatt dominerer di blåøyde og naive partiledernes meningener om invadringen av muslimer fra alle verdens kanter til landet. og Hagen må nokk vente lenge på den anerkjendelsen han burde ha fått, om att han hadde rett,den anerkjenelsen vill nåkk sitte langt inne.

Anonym sa...

Stavekontroll neste gang, takk...

Anonym sa...

Også er han nestleder i SP

Anonym sa...

Ja og hva så?

Anonym sa...

Det overrasker meg ikke at venstresiden og deres tilhengere ENDA en gang kommer med drittslenging som både er feilaktig, overdreven og direkte patetisk.

Jeg er i utgangspunktet langt unna å stemme FRP, men slik som denne venstresiden og deres tilhengere oppfører seg, med personangrep og hysteriske skremselsesbilder av sine motstanderere, da er jeg ikke nødvendigvis for FRP men mot dem. Og det virker som om dette gjelder ganske mange.

FRP er snart det eneste partiet som diskuterer politikk, og ikke lefler med personangrep på både politikere, velgere og partiene. Venstresidens iherdige forsøk på å fremstille FRP som et totalitært monsterregime av et parti slår kun tilbake på deres selv, med sin direkte udregelige tone.

Den eneste måten venstresiden kan sable ned FRP på er ved politisk kløkt, og påpeke de mange svakhetene i FRPs politikk. Det makter de tydeligvis ikke. FRP er for tiden de som best presterer å holde seg til politikk fremfor usakligheter, og dermed styrker de seg selv.

Hogan knows best sa...

Norge vil stoppe opp med frp-politikk: Vi ikke ha fått tak i drosjer, skoler ville ha måttet stenge på grunn av manglende renhold, grønnsaker ville ha råtnet på jordene og vi ville ikke ha fått laksen opp av merdene. Eldre vil heller ikke få den pleien de trenger. Det trengs 300.000 nye årsverk i eldreomsorgen innen 2050.

Norge må følge internasjonale konvensjoner vi har skrevet under på om å gi beskyttelse til folk som står i fare for å bli drept eller torturert... Få hodet ut av brødboksen.

Anonym sa...

Jeg stemmer Venstre. Er jeg på venstresiden da?

Depredadores? ¿Por qué es sólo que las ovejas votos Frp entonces? sa...

det du så

Anonym sa...

Hvis Sp.stør for Kommunisme. Så står Frp for nazisme! Det er det som er å si om den saaken!
Tenk litt på ordenes historie og betydning.

Anonym sa...

Carl Ivar hadde og har en viss sjarm. S.iv fremstår mer og mer som en sutrete og bitter kjerring. Null sjarm. Kom ut av skapet. Det vil sikkert hjelpe.

Anonym sa...

Jeg ser det er mange som bekymrer seg over FRP,
hvis "bøndene" mister alle subsidier ville vel alle skattebetalere få 5000,-kr mindre i skatt.
Samtidig ville vel matvare prisene bli halvert.
For min del ville dette til sammen bli en 20000,-
i året.
Samtidig vil U-hjelpen som beviselig har ført motagerlandene ut i større fattigdom bli betydelig redusert.
FRP vil heller øke jorbruksimporten fra desse landene, noe de andre er imot.(SP)
Alt dette vil føre til avgift/skattelette uten å belaste statsbudgettet.

Anonym sa...

Rentenedsettelsen er krisehjelp til "alle vennene" av økonomer i den sittende regjering,som har dummet seg ut,og tapt mye penger i det siste( les sisste 3-4 år)
Hadde ikke denne renterduksjon kommet ville alle venner av sittende regjering tapt allt.
Senterpartiet vil beskytte sauen ved å ta rovdyra.
Men...hei folk.. det er nok sau i norge, mer enn nok.. la rovdyra overleve..
SV.. Bla ..bla...bla.. fullblods idioti...!!

Anonym sa...

Sutringa til Frp over angrepene fra motstanderne er ikke mye rovdyraktig, snarere mer som breking fra sauer...

Det er nok et mer riktig bilde av velgere deres også. En følgende saueflokk, som ukritisk følger lederen. Jeg har stemt Høyre, men de to siste valgene Venstre. Dette betyr ikke at jeg er enige i ALT som står i partiets programerklæringer. Det skal godt la seg gjøre. Derimot observerer jeg at de aller fleste Frp velgere følger Siv Jensen uansett. Det så vi på tampen av 2008 og ut i januar, da Israels forsvarsmaskin massakrerte barna med sprettert i Gaza. Dette beviser at velgere deres er som en stor saueflokk. Et par kollegaer på jobben som stemmer Frp tok i alle fall sterk avstand fra det overgrepet som fant sted, og da puster jeg lettet ut. Enkelte av sauene har litt selvstendig tankegang tross alt...

venstre siden er drama queens! sa...

"da Israels forsvarsmaskin massakrerte barna med sprettert i Gaza." en massakre er vel mer enn noen få promille døde? Med den befolkningstettheten som det bevisst er i Gaza slik at den islamske verden kan få noen til å syntes synd på palestinerene som faktisk også Egypt sperrer inne og sammtidig få naive nissefolk til å hate Israel så hadde det vært jævlig lett for Israel å faktisk massakrere folk, noe de selvfølgelig ikke gjorde men er bare et ord venstrevridde tåper bruker for å få det til å virke mer dramatisk.

Hadde Israel ville massakrert barn i gaza så hadde det ikke vært 200-400 døde barn, men heller 30.000-50.000 døde barn.

venstre siden er drama queens! sa...

Men selvfølgelig, med løgnere i verdensklassen som Gilbert og Fosse så er det jo lett å overbevise noen prosenter i et land at virkeligheten er en annen enn det den faktisk er.
Merkelig nok så er det nesten bare venstre folk og andre uroelementer som bruker vold og herverk som virkelmiddel som tror på den propogandaen.

Rigfar sa...

Israel graver sin egen grav!

Norgespatriotene sa...

"NorgesPatriotene har ingen medfølelse eller sympati med Odd Petter Magnussen for tapet av sin datter Martine Vik Magnussen. Tvert imot, han har selv bidratt til hennes død. Enhver som støtter det gigantiske flerkulturelle eksperimentet som Norge og Europa blir utsatt for, har bare seg selv å takke dersom en selv eller noen i ens nærmeste familie blir utsatt for grov kriminalitet fra ikke-vestlige innvandrere. Gjennom deres aktive eller stilltiende samtykke får de alle som fortjent dersom tragedien innhenter dem.

Kun gjennom aktiv motstand mot det flerkulturelle samfunnet, får man vår støtte og sympati. Dersom du ønsker å kjempe for deg og dine, støtt NorgesPatriotene økonomisk i dag. Med ditt bidrag hjelper du oss på veien mot Stortinget og til en endring av samfunnet der NorgesPatriotene vil gjøre hverdagen sikrere for deg og dine." Vårt kontonummer er 0539.53.80933.

http://www.norgespatriotene.org

Anonym sa...

I FrP spiller det ingen rolle hvor syk du er, fordi "arbeid macht frei". Med FrP i regjering blir det enda mer "sveltihjel" for de på offentlige stønadsordninger, som ikke makter å jobbe.
Til lavtlønnede, arbeidsledige og andre trygdemottakere : det er bare å begynne å glede seg :D

Jeg har godt betalt jobb og har vært svært lite syk i mitt 38 årige liv. Håper det fortsetter sånn...

FRP-koden sa...

FRP-koden er da løst for lenge siden for pokker! De som sier noe annet ser ikke skogen for bare trær! Det viktigste med koden er å love mye mer enn de kan holde! Her er det viktig å love mest til det vellykede flertallet! For å få med mindretallet i befolkningen som stemmekveg så er det bare å kaste ut noe svada om å fjerne all fattigdom i Norge med et pennestrøk! Koden de rødgrønne brukte i 2005 ligner veldig på FRP koden! Om et par år så har vi sikkert 150% dekning i barnehageplasser til minstepris mens arbeidsledigheten øker? Alle politikerne kan FRP koden før de kommer i regjering! Nå er det bare å få inn FRP i regjering så er FRP koden løst en gang for alle! Bare de får lov å vise oss hvordan de skal få vekk alle snyltere og latsabber i samfunnet så er de på god vei ut av regjeringen! Frp har jo annonsert at alle uføre og syke skal inn på teppet for årlig vurdering når FRP får makta!

Anonym sa...

Definisjon massakre:

subst. m massakre () [mɑˈsɑːkɾə] drap på mange mennesker samtidig, blodbad

Anonym sa...

Siv Jensen og ledelsen i FRP er faktisk ganske smarte med tanke på deres slagord "for folk flest".

De vet nemlig at folk flest er idioter, og derfor har de også vokst seg så store.

Ser frem til å følge denne bloggen etter Frp trer inn i regjeringskontorene.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide