onsdag 25. mars 2009

Hvorfor ta avstand?



Kolberg: - Finnes ikke fremmedfiendtlighet i Ap
Tar avstand fra medarbeiders islam-uttalelse


Hvorfor tar han avstand fra det?
Det fantes jo ikke fremmedfientlighet i Quisling heller og man så jo åssen det gikk.

Forskjellen på nazi-tyskland og islam er det at nazi-tyskland innvaderte åpentlyst og med våpen, islam innvaderer i det stille og med barnevogner.

En ting skal muslimene ha ros for, det er en genial måte å ta over et land på for det er ikke mange som bekymrer seg før det allerede er for seint.



I 1974 uttalte presidenten i Algerie, Houari Boumedienne i en tale i FN:

"One day millions of people will leave the Southern hemisphere of this planet to burst into the Northern one. But not as friends. Becuase they will burst in to conquer it by popluating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women".

- Muslimsk flertall i Europa

Kolberg: - Finnes ikke fremmedfiendtlighet i Ap
Ap-veteran sammenligner islamisering med nazi-invasjonen

17 Kommentarer:

Anonym sa...

Tatt med bibler og evangelier i hennes besittelse, er Habiba Kouider blitt anklaget for "å praktisere en ikke muslimsk kult, uten tillatelse".

Le Figaros korrespondent fulgte tirsdag hennes rettssak.

Domstolen i Tiaret avholdte tirsdag en surrealistisk rettssak. Den tiltalte, Habiba Kouider, en 37 år gammel kristen kvinne, er barnehageassistent. Hun er tiltalt for å ha bragt med seg religiøse bøker, en forbrytelse som straffes med fengsel, i følge en lov som ble vedtatt i 2006, som reglementerer "de ikke muslimske religioner".
Den 29 mars 2008 reiste hun med buss fra Oran, hvor hun pleier å gå på bibelskolen, til Tiaret hvor hun bor. Hun ble kontrollert av politiet. I vesken hennes fant de hennes "forbrytelse": bibler og evangelier. De arresterte henne og førte henne til politistasjonen, hvor
hun ble satt i arrest.

På omgang avhørte flere politioffiserer den "vantro" på en ydmykende måte. Dagen etter ble hun presentert for statsadvokaten, som foreslo for henne en merkelig handel: "Enten går du tilbake til islam og jeg vil henlegge saken. Men hvis du holder på dine synder skal du føle rettsvesenets vrede!" Habiba Koider var reservert, beskjeden, hun var redd, men hun nektet å gi avkall på sin tro.

Anklageren krevde 3 års fengsel.

Tirsdag, foran dommeren som presset henne med ironiske spørsmål, svarte hun med verdighet. "Hva er din religion" spurte dommeren. "Jeg er kristen. Jeg konverterte i 2004 i Oran kirke", svarte hun. Med et hånlig smil, fortsatte dommeren: "Har prestene gitt deg det hellige vann som fører deg til paradis?" Hun svarte ikke.

Da dommeren la merke til at det var journalister i salen, henvendte han seg til dem: "Har dere autorisasjon til å ta notater?" Advokat madame Khelloudja Khalfoun, som forsvarer den anklagde, tok til ordet: "Rettssaken er offentlig, journalistene har lov å være tilstede".
(Ettersom ingen advokat fra Tiaret (arabo muslimer) ville forsvare den anklagde, kom madame Khelloudja Khalfoun fra Kabylia for å forsvare den kristne. Hun har erfaring med slike følsomme rettssaker.)

Uttalelse fra forsvarsadvokaten fikk dommeren til å miste sin beherskelse. Han truet med å ta forhåndsregler. Deretter beslagla han notisblokkene til journalistene.

Under oppsyn av pressen, mistet lovens menn sin arroganse. Uten særlig overbevisning minte statsadvokaten om at "Islam er statsreligion" før han krevde 3 års fengsel. Madame Khelloudja Khalfoun talte om "trosfrihet som er garantert i Grunnloven" og forlangte henleggelse av saken og frifinnelse av sin klient.

Dommen blir satt den 27.mai. Samme dag, i samme domsstol, blir seks andre kristne stilt for retten for å ha "delt ut flygeblad som har til hensikt å rokke den muslimske tro".

Siden januar 2008 har flere rettssaker blitt avholdt mot "kristne forbrytelser" i Oran, Marcara og Bel-Abbès.

Helt alvorlig, for å betrygge de vestlige land, sier den algirske statsråd for religiøse saker: "Det kristne trossamfunnet er fri til å praktisere sin tro, men vi kjemper mot sektene"!

Dette er et sammendrag fra den franske avisen Le figaro.

Anonym sa...

Jeg vil betale mindre skatte og avgifte. Bygge ned offentlige velferde nå!!! Jeg ønsker ikke å betale arbeidsledighetstrygd di lenge!!!

Anonym sa...

Muslimene utgjør en trussel for den norske etnisitet?
Muslimene utgjør, ifølge budskapet, en gradvis større trussel fordi de gradvis blir flere og flere?

Budskapet om den etniske faren dømmer menneskets funksjon i Norge ut fra etnisitet. Det ser ikke forskjell på en integrert sekulær muslim og en muslimsk fundamentalist. Uansett om man er god eller ond, om man er vestligorientert eller fanatisk muslim, er man en fiende vurdert ut fra etnisk tilhørighet. Tar man dette budskapet på alvor, vil man se på et hvert foster i mors mage, som trussel mot Norges framtid, bare fordi moren er muslim.

HVIS MAN OVERSER leksene fra historien, vil man fornekte å se i framtidens skygger en gjentagelse av fortidens mørkeste kapitler. Hatets budskap som så på jøder som etnisk trussel, førte jødene til Holocaust. På denne tid var begrepet «rase» ikke besudlet enda. Så de brukte ordet rase istedenfor etnisitet.
Vil Europas ordbøker sette ordet "etnisitet" som synonym for "rase" når det blir alt for sent? Historien gjentar seg kun når mennesker dyrker IDIOTI.

Jeg er enig i at kritikk av islam er legitimt. Ikke bare i ytringsfrihetens navn, men også fordi det flerkulturelle Norge ikke kan realiseres uten uavbrutt kritikk av bl.a. islam når den fungerer som et hinder.
Nordmenn som ser på muslimer som en del av det norske folk, har full rett til å kritisere islam. Vi har bare ett samfunn, som alle må bidra til å bevare og utvikle. Men denne kritikk har en hensikt innenfor Norges grenser, og målet er å gjøre hjemmet vårt verd å leve i for den nye generasjonen som består av nordmenn og nordmenn med innvandrerforeldre. Dette er en nobel kritikk av islam.

Anonym sa...

Stereotype oppfatninger.

TSN Gallup har spurt folk om hva de tror muslimer i Norge mener. Svarene er sammenlignet med en undersøkelse i TV2 i fjor om hva muslimer faktisk mener. Det er en dramatisk forskjell mellom virkeligheten og hva nordmenn tror om norske muslimer.


Folk flest tror for eksempel at bare 38 prosent er interessert i mer integrering. I virkeligheten ønsker 94 prosent mer integrering. Muslimer er ikke så religiøse som vi gjerne tror. Vi tipper at 62 prosent deltar ukentlig i religiøse seremonier. I virkeligheten deltar bare 18 prosent i religiøse seremonier hver uke.


Vi tror 39 prosent oppfordrer til hellig krig, og at 43 prosent vil innføre sharialover. Ikke rart mange er bekymret. I virkeligheten oppfordrer bare 2 prosent til hellig krig, mens 14 prosent vil ha sharia.


Det er alvorlig nok, og all grunn til å advare mot. Men dette er like alvorlig for det store flertall muslimer i Norge som for alle andre. Stereotype oppfatninger kan bli en hindring for de allianser som er nødvendige i kampen for et åpent, moderne demokrati. Det er på tide å oppdage at flertallet av norske muslimer er allierte i kampen mot POLITISK islam.


Hvordan oppstår vrangforestillingene? Dels skyldes det nok mediene, som i jakten på seere og lesere lager tabloide framstillinger. Det gjelder å finne ytterliggående meninger som vekker gru. Stereotypien passer når det skal framstilles konflikter som passer inn i en enkel dramaturgi. En alminnelig "kjedelig" demokratisk muslim har ingen plass i slike framstillinger.


Men også i alminnelige samtaler mellom folk flest formidles ofte stereotype bilder: "Det er slik de er". Slik oppstår fordommer. Denne mekanismen rammer ikke bare norske muslimer, men mange grupper i det norske samfunnet.

Anonym sa...

Det er helt riktig at de fleste muslimer utgjøre ikke noe fare. Det er en grunn til dette, de fleste kjenner ikke islam.

Faren kommer etterhvert at flere og flere studere koranen. Mere man lærer fra den boken mere man blir en god muslim....kvinner undertrykkende, intolerant for andres meninger og fiende av demokratiet. Man kan observere det fenomenet i muslimske landene. Der, siden landene har islamiserte undervisning systemet, hvert gang det har vært valg, den store massen stemmer for mere diktature...dvs for islamistene.

Anonym sa...

Landene du snakker om har ikke demokrati og frie valg, så hvor vil du hen...?

Anonym sa...

Det skjer at en eksperemte ble gjort. I algerie, prøvde de en gang...alle stemte for mere diktatur (unntatt berber område).

I gaza også , vi vet hvem hvor kommer fra hamas.

Hvis det ikke er i valg lokalene, man ser det valget i gatene.

Anonym sa...

Hvorvidt valget du snakker i Algerie var "fritt" kan vel diskuteres, og jeg mener det blir feil å trekke inn valgseieren til Hamas. Der dreier det seg om frigjøringskamp mer enn islamisme.

...og hva har dette å gjøre med "gjennomsnittmuslimen" i Norge og Europa?

Anonym sa...

Houari Boumedienne var en svært syk mann de siste årene av sitt liv, og trolig smittet dette også til hans sinn (slik at han spredde slikt hatefullt tankesett, mye likt enkelte bloggere gjør) Han døde til slutt av denne alvorlige blodsykdommen på et sykehus i Moskva, etter 39 dager i koma.
Hvem bryr seg egentlig om hva hva denne figuren så????

Anonym sa...

Det er en grunn til at denne medarbeideren i Ap jobber som resepsjonist.

At Frp er så store som de nå, betyr at det er skremmende mange "resepsjonister" her i landet... om du skjønner.... men de jobber i alle fall.

Anonym sa...

Ang den første kommentaren:

Hva er så sjokkerende med anti-kristne følelser i Algerie......

Like sjokkerende som anti-muslimske følelser i Norge.....

Anonym sa...

Houari Boumedienne døde forøvrig 27. desember 1978, 46 år gammel.

Anonym sa...

Såpp "Hva er så sjokkerende med anti-kristne følelser i Algerie......

Like sjokkerende som anti-muslimske følelser i Norge....."

Ja , fra en muzzlim .

Hvor mange muzzlimer er dømt for besittelse av koranen?

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

أنت لم تسجل الدخول بعد أو أنك لا تملك صلاحية لدخول لهذه الصفحة. هذا قد يكون عائداً لأحد هذه الأسباب:
أن غير مسجل للدخول. إملاء الاستمارة أدنى هذه الصفحة وحاول مرة أخرى.
قد لا يكون لديك إمتيازات كافية لدخول هذه الصفحة. هل تحاول تعديل مشاركة شخص آخر,دخول ميزات إدارية أو نظام متميز آخر؟
إذا كنت تحاول كتابة مشاركة, ربما قامت الإدارة بحظر حسابك , أو أن حسابك لم يتم تفعيله بعد.

Anonym sa...

O_o

Anonym sa...

Du nordmann! Du fruktar muslimer kommer att ta över deras land. Det är löjligt. Björnen i öster är det du ska se upp för. Risken är faktiskt riktigt. Du får inte tro att björnen sovar längre. Norden bör förena krafterna mot denna björnen. Fråga bara Lettland, Estland och Litauen. De kommer att vara med i laget. De kommer att bekräfta att jag talar inte skit..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide