søndag 5. april 2009

Send de heller tilbake

Når de gjelder de narkolangende asylsøkerene som er blitt jaget bort fra Akerselva og som har dukket opp i Bergen så føler jeg at det beste for de fleste hadde bare vært å sende de tilbake til landet de kom ifra.
Hvis de får innvilget sin asylsøknad så er jo det et bevis for at kriminelle er velkomne her i Norge.

Nei send de heller tilbake slik at vi heller får plass til flykninger og asylsøkere som faktisk fortjener og trenger asyl her i Norge.
Vi trenger lovlydige personer som ønsker å oppføre seg og som ønsker å integrere seg her, ikke kriminelle elementer for de har vi mer enn nok av fra før.

Over 56000 personer i Norge mener det samme, mener du det også? Bli med i facebook gruppa Send kriminelle innvandrere HJEM!

Narkolangere jaget fra Oslo - sprer frykt i Bergen

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Er du helt besatt av å blogge om mørkhudede innvandrere eller??

Admin sa...

Nei?
Men jeg liker å blogge om ting som handler om kriminalitet for det er noe jeg er sterkt imot.
Ikke min feil at mye av det som handler om kriminelle handlinger som havner i media er begått av mørkhudede innvandrere..
Har forresten også blogget om polakker :p

Rostov sa...

Dette har jeg ment siden den tjuefjerde september, 1851. Pokkers Wergeland og hans store snusnese!

Anonym sa...

HA,haaa,hhhaaaaasaa. Kan det virkelig være sant, for meg lyder det som en stor vits. Innvandrere livnærer seg med å selge narkotika og politiet jager dem fra by til by mens myndighetene behandler asylsøknadene deres. Fy fan---. Nå må folk få opp øynene og få kommunistene og alle disse innvandrervennlige partiene til helv--- ut av norsk politikk, en gang for alltid. Det er slik Arbeiderpartiet, med den hjernedøde drittsekken i spissen, vil ha Norge. I andre land er det vanligt at politiet arresterer og straffer narkolangerene men i Norge blir de bare bedt om å dra til neste by for å plage unger på skolevegen, stjele og lange.

Disse drittsekkene og kriminelle skulle jo vært arrestert og depotert øyeblikkelig når de ble tatt. De har ikke livets rett og overhode ingen rett til å få behandlet noen asylsøknad. Et stort svimerke i pannen, som en eller annen skrev på en blogg,med texten, "UNWANTED FOR EVER".

All denne ukontrollerte innvandringen forpester hele Norge og alle blir sett på som kjeltringpakk, potensielle eller forhenværende mordere, krigsforbrytere, voldtektsmenn, narkobaroner og tyver. Vi vet bedre men å skille dem er ikke enkelt. Der mener jeg de innvandrere som er lovlydige og følger våre lover og regler burde, for egen del, rapportere de de vet driver med ulovligheter slik at vi får rensket ut dritten å depotert dem ut av landet, fort.

Vi har på tusenvis av arbeidsledige kontorpersonale. La politiet få velge ut de de har bruk for og kan gjøre nytte av, til kontorarbeid og dermed frigjør politi til å ta seg av alle de 16 - 18 tusen som oppholder seg ulovligt i Norge, og rydde opp i narkomiljøene. Overlat all fangetranspot til militært personell. Man behøver vell ikke være utdannet politi for å utføre en negerjobb med å transportere en kjeltring fra A til B.

Det er også nok av nedlagte militærleirer rundt i landet. Alle asylsøkere, uten unntak, skal inn der ved ankomst. Lukkede asylmottak. Så kan man snart velge ut dem som er skikkelige og plassere dem på asylmottak i det fri. De tvilsomme får sitte til asylsøknaden er ferdigbehandlet.

Vi vil ikke ha det slik som kommunistene og de siste regjeringene har lagt opp innvandringen, det er et hån mot folket. Verre en det er i dag blir det om ikke folket protesterer kraftig ved høstens valg. Selv om Frp. skulle få rent flertall, eventuelt sammen med Demokratene, så rekker de ikke å bruke opp den andre halvdelen som kommunistene ikke har klart å spille bort på børsen, i løpet av 4 år. Frp har i en årrekke lagt frem forslag om å satse en del milliarder på vegbygging i Norge men de andre partiene har bare ristet på sine tomme hoder, av bygdetullingene. Nå har de selv klart å spille bort ca.1000milliarder kroner av pensjonsfondet. Hvis de realiserer tapet i dag. Hadde vi bygget veier for pengene så hadde vi hatt veiene, nå har vi hverken veier eller penger. Likevell fortsetter idiotene på "tinget" å riste på hode av Frp.

Så et par ord til han Anonym 10:50. Jeg mistenker deg for å være innvandrer eller en av de hjerneskadde hønsehjernene som støtter dem. Den største plage vi har i Norge i dag er nettopp innvandrerne så hvorfor skal det ikke blogges om det. Det er bare innvandrerene selv og spesielt muslimene og regjeringspartiene som ikke liker denne oppmerksomheten. Reis hjem til det land du kommer fra for ennå ,så lenge, er det frivilligt å kunne reise, hvis du ikke liker
utviklingen eller slik det skal bli.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide