onsdag 8. april 2009

Ikke så uvanlig..

Er det bare mer eller starter det å bli mer og mer vanlig å våkne opp til "nytt innbrudd" "nytt ran" "væpnet ran" "knivstikking" osv?

For min del blir jeg iallefall ikke sjokkert eller overrasket lenger, men føler meg kanskje bare mer og mer oppgitt og litt sint kanskje.

Hvorfor har det blitt slik egentlig? Hvorfor skal folk absolutt være så feige at de må rane til seg mer eller mindre småbeløp ved hjelp av kniv eller pistol? (Kniv og pistol ER feigt, bare så dere vet det feige ranere)

Hva kan gjøres for å stoppe denne rans utviklingen i fremtiden? For hvis det utvikler seg i samme tempo som det har gjort i det siste så frykter jeg virkelig for fremtiden til mine barn.

Væpnet ran, knivstikking og innbrudd på Romerike
To knivmenn tatt på Jessheim
Store politistyrker jager mulig bevæpnet raner
To anslag mot McDonald's på Romerike
Væpnet ran mot McDonald's i Lørenskog
Knuste bankvindu med bil
Knivstukket i masseslagsmål
Væpnet ran og innbrudd på Romerike
Knivstukket i masseslagsmål

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Kan det ha noe med finanskrisen å gjøre?

Anonym sa...

Flere og flere eksperter utenfor massemedia og noen i massemedia mener vi nå går mot økonomisk kollaps i verden. En slik kollaps vil føre til kaos, matnød, økt kriminalitet osv.

Selv rike Norge slipper ikke unna effektene, og da i form av økt kriminalitet. Kollaps eller ei. Finanskrise er det og kriminalitet påvirkes av ulikheter. Ulikhetene blir større nå, og både økonomisk og sosialpsykologisk forskning tyder på at å være relativt dårligere stilt ofte kan slå ut i kriminalitet.
Områder preget av stor ulikhet har større kriminalitetsproblemer, særlig med vold.
Studier viser at der hvor velferdsstater modererer ulikhetene, er også kriminaliteten lavere.

God grunn til å IKKE stemme Frp. Stem heller venstre ! :-)

Neka sa...

Heldigvis hindrer parlamentarismen Frp i å få særlig makt. De andre partiene er heldigvis uenig i mye av den politikken Frp står for. Dette resulterer i at de ikke greier å danne en regjering, og heller ikke får særlig gjennomslag for sine saker på Stortinget. Frp må dermed ha rent flertall og danne regjering alene, men dette skjer neppe. Så mange "folk flest" blir det nok heldigvis aldri....

Anonym sa...

Og alt sammen begått av bindestreksnordmenn.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.912295

Er så sint på den politisk korrekte pressen som hele tiden skal skjule hvem det er som begår alt faenskapet. For da kan det jo hende at vi begynner å stemme FrP.

Vell gjett hva. Jeg skal stemme FrP helt til det blir stilt de samme krav til innvandrere som til nordmenn.

Hvorfor forteller ikke Dagbladet, Aftenposten eller VG at det var to afghanske familier som sto for masseslagsmålet i Jessheim? Hvorfor vil de at folk skal forledes til å tro at det var nordmenn?

Når kulturen deres er så sjuk at voksne mannfolk avtaler å møtes i flokk for å knivstikke og slå den andre flokkens menn og barn, då må vi for pokker si at her er det noe hakkande gale. Kast ut igjen de som oppføre seg slik, så skal de se at de andre skjerper seg raskt.

Skal stemme FrP, for AP og SV sin innvandringspolitikk kjører Norge utfor stupet om de får sitte i en periode til.

Anonym sa...

"Kan det ha noe med finanskrisen å gjøre?"

Nei. Det har med innvandring fra den tredje verden å gjøre.

Norge har tatt så mange innvandrere at vi ikke klarer å assimilere dem. Derfor blir vi multikulturelle, dvs. en periode med kaos hvor dysfunksjonelle kulturer herjer vilt inntill en av dem kommer seirende ut.

AP og SV er i ferd med å gjøre Norge til et land i den tredje verden.

Willoch tok opp dette problemet allerede i 1988, og hans frykt for innvandringsproblemet den gangen har slått til.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/09/511447.html

I forhold til folketallet har Norge en enorm innvandring, 67 000 personer bare i 2008. Det tilsvarer Finnmark fylke.
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2330

95% av innvandrerene har ikke høyere utdannelse, og over 90% av dem kommer uten papirer og fingeravtrykk. Med andre ord, dette er ikke personer som kommer for å bidra.

Ikke-vestlige innvandrere, med Tamiler som er flott unntak, har så lav arbeidsdeltakelse at det spiser opp mer enn oljefondet bidrar med.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

Bare i 2008 brukte den rødgrønne regjeringer 9,2 milliarder på nye asylsøkere.
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=2083

Noen som husker hvor mye debatt det var for noen år siden da en vurdere "eldremilliarden"? Hvor mye debatt var det rundt asylmilliardene?

Men en ting er at ikke-vestlig innvandring er en økonomisk katastrofe som mest sannsynlig på sikt vil knekke velferdsstaten.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article902132.ece


Et annet svært alvorlig problem er kulturen deres, spesielt Islam.


I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Samtidig er 40% av barna i Oslo ikke-nordmenn, og Mohammed er det vanligste navnet. Hvordan vil voldtektsstatistikken da se ut om 15 år?

Kan norske kvinner gå trygt ute i Oslo om en generasjon? Hijab for norske jenter har av norske muslimer blitt foreslått som et tiltak som kan halvere antall voldtekter.

Når vi ikke klarer å få 20% til å integrere seg, hvordan skal vi klare å integrere 40%? Rundt 2050 er nordmenn i mindretall. Hvordan skal denne minoriteten klare å integrere en majoritet?


Jeg mener at den norske kulturen er bedre en alle andre kulturer i verden.

Norge ligger på topp i nesten alle positive statistikker, og på bunn i nesten alle negative statistikker. Vår kultur er preget av velferdsstat, vitenskap, sekularitet, likestilling og jevn fordeling av godene i en ærlig og hardtarbeidende fredelig befolkning.

Ser en på Somalia så kan en vri alle dise utsagnene 180 grader.

Hvilken av disse to kulturene er best egnet til å gi verdens befolkning et godt liv?

Hvilken kultur er det da en bør beskytte og sørge for overlever?

Hundretusener fra verdens mest dysfunksjonelle kulturer har valgt å komme til Norge for å ta del i våre goder.

Desverre har de det til felles med våre multikulturister at de ikke skjønner at disse godene ikke har kommet seg selv. Det er vår overlegne kultur som har produsert godene de ønsker å få ta del i. Oversvømmes 4 millioner nordmenns kultur av milliardene som vil inn, så dør gåsa som legger gulleggene.

Det som er et fyrtårn og eksempel for resten av verden på hvordan man får til et godt samfunnn, kan druknes på ett år av Pakistans 160 millioner.

Anonym sa...

Blame it on the innvandrere....

....Forum for fåreskaller - mottatt - slutt

Anonym sa...

Er det middelmådig, irrasjonelt og lukter av fjøs så er det definitivt norsk kultur!

P Dass sa...

Det som rent umiddelbart dukker opp i mitt hode når man nevner den Norske kulturen er Gammeldags, akterutseilt, fjøs, fjord, dum, redd, treg, nisselue, flatfyll.

Akronym sa...

Seile med skip til utlandet, plyndre dem, brenne husene, voldta kvinnene deres og reise tilbake til Norge for å drikke mjød. Det var jo kulturen vår da vi samlet Norge. Nå har vi forandret oss veldig, hmm... Det er jo utlendingenes feil!

Pantheon sa...

Norsk kultur:
Dyne! Denne fantastiske fantastiske oppfinnelsen som jeg ikke aner hvorfor 90% av verden ikke benytter.

Vorspiel. Fordi vi har så ufattelig dyrt alkohol på byen.

Hjemmefester av ingen annen grunn enn å drikke.

Raspeballer. Fantastisk mat.

Dumhet, fremmedfrykt, konservative holdninger.

Råning.

Anonym sa...

Typisk i norsk kultur er å bekymre seg og syte over hvor elendig alt er. Dyr mat, dyr bensin, innvandrere osv, osv.... jævlig flaut.

Nadim sa...

Hvor man enn snur seg her i Norge møter man klaging og syting. Er det ikke været så er det renta, politikken, boligprisene, bensinprisen, tv-lisensen, helsevesenet, egen helse, egen vekt, matprisene, strømprisene, skattesystemet, transportsystemet, fartsgrenser, bompenger, alkoholavgifter, tannlege, bilavgift, røykeforbud, etc. De fleste syter over noe samfunnet, andre eller skjebnen gjør eller har gjort mot dem.

Ser vi på våre regjeringer de siste tiårene ser vi også at vi bytter politisk side regjeringsmessig omtrent ved hvert valg (med unntak av en lengere periode med Gro og Jagland på 90 tallet). Folk hiver seg på hylekoret fra opposisjonen og hyler med. Problemet er bare at det er opposisjonens jobb å hyle for å få oss over til deres side, akkurat som det er en forsvarers jobb å forsvare sin klient uansett hva han personlig måtte mene om saken. Sannheten er at vi hadde det bra under forrige borgerlige regjering og har det godt under den nåværende også. Våre topp-plasseringer som et av verdens beste land å bo i må jo bety noe selv om det selvfølgelig ikke kan fortelle alt.

Syting har blitt så vanlig i Norge at det mister slagkraften de gangene vi faktisk har noe å syte over. Hadde vi spart noe av sytingen til de gangene vi faktisk hadde noe å syte over så hadde kanskje folk giddet å bry seg om sytingen også og ikke bare nikket på hodet og sagt "enig" av ren vennlighet.

Anonym sa...

Det har med multikultur å gjøre.

Du kan gi dem alle verdens godter, og privilegier, de vil fremdeles føle det som helt naturlig å leve et liv med kriminalitet. Å rane en nordmann etter å ha fått trygd og gratis leilighet er takken vi får for å ha skapt verdens beste samfunn.

Send dem hjem så mange som mulig, og still de ansvarlige politikerne, profitørene, og byråkratene til ansvar, slik vi gjorde med Vidkun Quisling og NS!

Anonym sa...

"Seile med skip til utlandet, plyndre dem, brenne husene, voldta kvinnene deres og reise tilbake til Norge for å drikke mjød. Det var jo kulturen vår da vi samlet Norge. Nå har vi forandret oss veldig, hmm... Det er jo utlendingenes feil!"

For å være helt ærlig så var det et STORT gap mellom den tiden og dagens sammfunn der vi hadde det helt topp i dette landet.. Men selvfølgelig, når du ikke har andre argumenter å komme med å må man jo gå 1000 år tilbake i tid..

Anonym sa...

Dette hadde ikke sjedd med Frp ved makten!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide