mandag 2. februar 2009

Når jeg blir rik....2

Når jeg blir rik skal jeg iallefall IKKE kjøpe meg en Audi R8 for uansett HK, Nm, pris ol. så er det forsatt en stygg Audi.
Og Porsche skal jeg iallefall ikke ha selv om de nettopp har kommet med nye modeller, hvor mange år har ikke de holdt på å lage biler? Kanskje på tide å forrandre litt på utseende på sine litt rimeligere modeller slik at det ikke ser en som en kvinnfolkbil?

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Fortell oss hvilken bil du faktisk SKAL ha da, slik at vi kan gi deg pes for valget ditt!

Anonym sa...

HAHAHA...EN STYGG AUDI? DU HAR NOK RØKT FOR MYE GRESS DU..AUDI R8 STYGG? DEN VAR NY!

Anonym sa...

Er forsåvidt enig med deg med Porsche-tankene dine, men grunnen til at de ser like ut er fordi det er "en og samme modell"! De ønsker å beholde linjene, noe som er grunnen til at 911 har "sett lik ut" siden '70 tallet =)

Anonym sa...

så dust sagt, porsche har et tidløst design. alle har rett til hver sin smak, men når det kommer til 911, så har de bevisst gjort dette for å holde på en tradisjon innen design. De har jo fornyet designet mye hver gang, og jeg vil si dagens versjon er designmessig på linje med resten av markedet.

og audi r8 er en veldig pen bil. fuckhead.

Anonym sa...

Nice admin. Det er ikke bare det at Audi er stygge biler, men når de først "prøver" å lage en sportsbil så klarer de å lage den så vanvitig tung. 1600kg når chassi veier 210kg og motor 260kg?? Hadde en seriøs fabrikkant hatt dette utgangspunkt så hadde vi fått en BRA bil, ikke ei "folkevogn"

Anonym sa...

Kjörte R8 i gär , den sparker greit fra selv om den er tung... man tenker ikke pä det när man kjörer den mener jeg... hehe

Anonym sa...

Anonym sa...

"Nice admin. Det er ikke bare det at Audi er stygge biler, men når de først "prøver" å lage en sportsbil så klarer de å lage den så vanvitig tung. 1600kg når chassi veier 210kg og motor 260kg?? Hadde en seriøs fabrikkant hatt dette utgangspunkt så hadde vi fått en BRA bil, ikke ei "folkevogn""

Også er det de som tror på alt de leser på VG om bil! Med chassi tenker de sikkert på karosseriet, men ikke oppheng, girkasse og andre vitale deler.

Anonym sa...

Audi R8 er ikke stygg!! Men de ner ikke finest heller da!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide