torsdag 16. april 2009

Helt på trynet!

Har sakt det før og sier det igjen.
Det er helt på trynet at det finnes folk som er så FEIGE at de bruker kniv eller våpen generelt mot andre mennesker!

Politiet jakter afrikansk mann.
Knivstikking på Grønland
Mann knivstukket på Grønland
Leter etter kjent gjerningsmann etter knivstikking

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Der røyk handleturen på Grønland!
Borgervern er tingen, da tror jeg fort det blir slutt på knivstikking og narkosalg. Men vi trenger penger for å gjennomføre dette, for jeg hadde Espen Lie i tankene som en av lederne i vernet!

Hilsen Lars

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
akka sa...

Er det snart ikke mulig å kaste ut disse kulørte jævlene??
Det er jo bare politikerne og sosionomer som skor seg på å *være snille* i andre politikeres syn. VI MÅ SNART FÅ NORGE PÅ FOTE IGJEN !!!

Anonym sa...

Det gleder meg alltid å høre at Oslo får steke i sitt eget fett - eller går til sitt muslimske helvete, om du vil. Nordmenn har selv valgt dette. Demokrati :-) Er glad jeg ikke lenger er blant dere :-) Mvh Elling

Anonym sa...

Man trenger ikke være noen rakettforsker for og skjønne at der det er knivstikking der er det stort sett en utlending som er gjerningsmann.Feige avskumm som forsøppler byen min.Nå må politikere begynne og få opp øynene og stenge grensene og øke straffene. send kriminelle utlendinger ut av landet snarest.

Anonym sa...

Er så glad jeg er ferdig med den byen. Har jobbet 8 år som politi der...og vi brukte 80% av tida vår på innvandrerrelatert kriminalitet... Når skal politikere og befolkning få opp øynene for overrepresentasjonen blant ikke-etniske nordmenn i grove voldssaker, voldtekter, personran, innbrudd, tyverier, narkotika... Det ender bare med et klapp på skulderen ei bot eller samfunnstjeneste...og ny henvisning til trygdekontoret... Det er tragisk å se landet som generasjonene før oss forråtne slik det gjør nå.og det er ikke innvandrerne sin feil, men tafatte, naive og blinde politikere...

Anonym sa...

Er så glad jeg er ferdig med den byen (ref)
Dette er jo Ape-politikken som vil ødelegge samfunnet vårt for å få seg en stilling i EU, da...

Anonym sa...

hahaha, feige nordmenn flytter ut av Oslo! Islamsk stat lønner seg ikke i lengden politikere, men deres kortsiktig gevinst er jo en langsiktig investering for oss. Nytt parti på trappene. Islamske skoler, barnehager, helsetjenester med mer. Hvem med fornuft mellom ørene er det som ikke tar vare på det de eldre har lært oss? Nordmenn står alene. Uten famillie og ekte venner. En haug med individualister som ikke klarer noe!

Anonym sa...

Hvis dette øker slik det har gjort de siste årene sier jeg bare stakkars Oslo (og Norge).
Om ti år blir det vel 1000 ovefallsvoldtekter, det samme med knivdrepte,for ikke å snakke om ran på åpen gate etc.statistikken peker jo rett til himmels og "alle" feier det bare under teppet og sier vi ikke kan "generalisere".
Vi må bruke mer på "integrering" LOL.
Denne gjengen vil ikke integreres, det er jo lettere å rane folk eller selge dop..
Samtidig som man har lanken ned i statskassa!

Anonym sa...

Heldigvis er det stort sett hverandre disse gutta tar knekken på,samtidig som det roses over samholdet blant dem og "ekte" venner....?

Kjell sa...

Jeg bor i Hagegata, akkurat på grensa mlm Tøyen og Kampen. Dvs en liten spasertur fra Grønland. Jeg har bodd i NYC og London, og trives godt i mitt eget Oslo. Må bare si at kommentarene deres om Oslo er latterlige. Jeg bagatelliserer ikke kriminalitet, men hallo bønder, spar dere for oppgulpet deres. Merkelig at de som gaper høyest mot ikkevestlige innvandere er de som lever på bøgda. Uansett: stigmatiseringen deres er motbydelig!

Jeg skal innrømme at Grønland kan være et trist skue med ghettokafeer bestående av trygdede og arbeidløse somaliere, men det tristeste er allikevel de slitne middelaldrene etniske nordmennene på kafeen tvers over gata eller vis a vis. De som skraper på døra til kafeen/pøbben 5 min før den åpner og bare venter på å drekke opp trygda. Nordmenn som er født og oppvokst honningkrukka Norge, men allikevel har søla bort livet sitt. Stigmatiserende?? Er det vel faan ikke!!!

Jølle sa...

Enig med deg Kjell. De som fremstiller Oslo som helvetes forgård er enten bygdetullinger eller i beste fall byoriginaler. Dem fyrer seg opp på oppslagene i agurknyttavisene VG og Dagbladet, som sørger for Oslo femstår som en drittby å leve i. Misforstå meg rett; jeg ønsker pakket som begår denne kriminaliteten bura inne, evt på hue og ræva ut, men Oslo er en god og relativt trygg hovedstad å bo i!

Anonym sa...

Hva med extremt mye reklame?
det vil nok lage Norske boller, av den værste bushmannen.

Norsklæreren sa...

Det staves ekstremt og ikke extremt!

Hvorfor er det også så mange som skriver norsk og norske med stor forbokstav???
Norsk/norske er et adjektiv!! Sov dere gjennom hele barne og ungdomskolen?? Kom ikke inn på VGS, evt droppa ut??

Ja, jeg er grammatikknazi. Faen, hva er det som skjer med dagens ungdom. Noen skriver jo til og med på dialekt, og kanskje aller verst på "sms-språk".

FAEN!!

Anonym sa...

Kjell og Jølle: Hva vet dere om hvor de som skriver her er fra?
Er dere virkelig så fordumsfulle at dere dømmer alle som har noe negativt å komme med når det gjelder det faktum at den værste volden i norge utføres av innvandrere til å være bønder(som skaffer dere maten dere spiser)?

Det er slikt oppgulp som dere driver med som forsøppler norge.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide