torsdag 16. april 2009

En selvfølge!

Det skulle jo vært en selvfølge at asylsøkere som blir tatt for hasj salg sendes ut av Norge. Det burde være en selvfølge at asylsøkere som driver med all slags kriminalitet sendes ut av Norge uansett omfang.

Det er ikke rart at kriminaliteten stiger og stiger, merkelig nok stiger den i takt med antall innvandrere det er her i Norge.

Den beste måten å få gjort noe med problemet er å lese partiprogrammene til de forskjellige, har de ikke planer om å gjøre noe for å beskytte oss i vårt land så ikke stem på de!

Vil sende narko-asylsøkere ut av Norge - vg
Vil sende narko-asylsøkere ut av Norge - riks24

19 Kommentarer:

bob sa...

HASJ ER IKKE NARKOTIKA.

Send heller ut regjeringen som kriminaliserer over 40% av landets befolkning uten saklig grunn!

bob sa...

http://www.drugwardistortions.org/NORML_Truth_Report_2005.pdf

Anonym sa...

Hodet til Bob....

Anonym sa...

Det er ingen som vet hvor cannabisplanten stammer fra, Den blir omtalt i skrifter som er 4700 år gamle.

Historikk
I Kina brukte man hasj 1100 år f.kr. i sammenheng med akupunktur og ved kirurgiske operasjoner som smertestillende stoff.
Hasj blir hovedsaklig dyrket i Tyrkia, Afghanistan, Pakistan, Libanon, Irak, Mexico, USA, Marokko, Colombia og Jamaica.
Hasjisj (Cannabisharpiks)er et raffinert produkt fra marihuana, hvor plantesaften (harpiksen) er oppkonsentrert.
Hasj er ikke noe entydig produkt. Fargen kan variere fra lys rød-brunrød-grønn,-grågrønn, lysgrønn-svart, gråsvart. Konsistensen kan være kornet og tørr, seig plastisk formbar eller hard. Variasjonene er uendelige.
Det er stort sett tre forskjellige produkter som kommer fra planten. Det er marihuana, hasjisj og cannabisolje. Dette er de forskjellige foredlingsstoffene. Hvor f.eks. den forskjellige hasjen kommer fra kan sees på hvilken farge eller konsistens den har.

Bruk
Hasj blir som regel røkt i en sigarett - en såkalt (joint), på pipe, eller et shillum. Cannabisproduktene røykes på en spesiell måte. Røyken dras ned i lungene og holdes der lenge for at så mye som mulig av virkestoffene skal absorberes i lungeveggene.
Cannabis kan også spises eller lages i te. Det er flere land hvor de har tradisjon med å tilsette hasj i bakverk eller annen mat.

Psykiske skadevirkninger
Misbruk medfører reelle og godt dokumenterte problemer med helse. Hukommelse og instinkter svekkes. Reelle oppfatninger av drømmer, stemninger, gleder og følelser forandres. Musikk kan f.eks. oppleves veldig sterkt. Begynner man i ung alder å røyke utsetter man seg for ekstra stor risiko. Det er flere enn det snakkes høyt om, som får store psykiske problemer av cannabisrøyking. Det snakkes ofte om at hasj er et såkalt "lett stoff", men det er et sterkt stoff når det kommer til den psykiske delen av bruken. Det at det ikke går på det fysiske er ikke grunn nok til å si at et stoff er lett.

Kortidsminne/ hukommelse svekkes
Svekket innlæringsevne - spesielt hos unge misbrukere
Psykoser - kan forekomme ved at brukeren innbiller seg ting, kan tro han ser/ hører ting som ikke har noen relasjon til virkelighet.
Motivasjon - Asosial tankegang
Personlighetsforandringer
Angst / uro


De narkotiske stoffene som er ført opp på den norske narkotikalisten, CANNABIS er på denne listen, og omfattes av narkotikalovgivningen. All bruk, besittelse, omsetning og andre former for ulovlig omgang med narkotiske stoffer og legemidler kan medføre straffeansvar i Norge
LEV MED DET!

Kjør debatt liksom

bob sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
bob sa...

@ første annonym

LOL hva menner du med "hodet til bob..."

bob sa...

vel kan du gi noe faktaer til det du sier om
Kortidsminne/ hukommelse svekkes
Svekket innlæringsevne - spesielt hos unge misbrukere
Psykoser - kan forekomme ved at brukeren innbiller seg ting, kan tro han ser/ hører ting som ikke har noen relasjon til virkelighet.
Motivasjon - Asosial tankegang
Personlighetsforandringer
Angst / uro

En god mengde av disse problemer ligger faktisk allerede hos enkelte brukere FØR dem begynner å røyke.. men det gidder ikke rapport skrivere å si noe om :P

Anonym sa...

Hasj er et av de farligste narkotikum som finnes, nettopp av den grunn at man tror det er så ufarlig. De aller fleste (om ikke alle)narkomane startet med hasj. Og nesten som regel uten unntak; med alkohol først.

Eks-narkomane som reiser rundt på skoler advarer mot å prøve hasj, og de burde vite hva de snakker om, ikke sant.

Mennesker som deg som vil legalisere hasj er slike som ødelegger våre barns fremtid. Det er en løgn fra avgrunnen du kommer med når du sier hasj er ufarlig. Sigaretter er farlig, men hasj er verre. Du blir ikke psykisk tullerusk av sigaretter men det blir du av hasj, og om du er ærlig vet du like godt som meg at du tar hasj fordi det gjør noe sprøtt med deg, og hvorfor drikkes det samtidig alkohol? Alkohol fjerner sperren for å ta hasj. Alkohol er livsfarlig, hasj er livsfarlig. At alkohol er lovlig gjør bare at man kan drikke mer av det...

bob sa...

lol åå stakkers deg annonymt i håpet om at du kan engelsk så oppfordrer jeg deg til å bruke litt tid på www.drugwardistortions.com
Før du kommer med slikt uvitenhet.
Det eneste dom gjør cannabis/hasj helse farlig er at det er ulovelig.

Kansje du kan forklare hvorfor det har ALDRIG blitt dokumentert et dødsfall der cannabis er direkte ansvarlig og da menner jeg BARE cannabis. Det holder ikke med at "personnen hadde OGSÅ røykt cannabis sammen med x antall andre dop midler".
Men allikavel så er "vannlig røyk" hoved årsaken til dødsfall i flere land og død fra alkohol inntak er ikke henger ikke langt etter

Refferanse: http://www.drugwarfacts.org/cms/?q=node/30

Anonym sa...

Anonym sa...

"Misbruk medfører reelle og godt dokumenterte problemer med helse. "

Dette medfører ikke riktighet. Det er ingen entydig dokumentasjon noen av veiene. Stoffet er sammensatt og vi har ikke oversikten over virkemåten. Vi har ingen tydelige medisinske årsaksforklaringer på hvordan cannabis påvirker hjernen. Dette betyr ikke at det ikke har negative skadevirkninger, men å påstå at det er veldokumentert er en løgn.

Fra en rekke rusmidler ser man at det blir brukt som selvmedisinering blant folk med psykiske lidelser. Dette kan forklare den høye andelen av psykiske problemer på samme måte som en motsatt slutningsretning. Rusmisbrukere er som regel tapere på ALLE felter (skole, familie, venner, jobb, helse), ofte med en diagnose som ikke kan knyttes direkte til rusbruk (en relativt stor andel ADHD).

Et annet problem er at mange av de som fanges opp er de som havner i psykisk helsevern av noe slag.

De som fungerer fint, går på jobb, pusser båt, bil og er velfungerende samfunnsborgere blir ikke inkludert i statistikken da de skjuler seg fra forbudet.

Dette er et vesentlig metodologisk problem.

Anonym sa...

Dette er så enkelt som dette:

De som forsvarer hasj er de som vil ha det og so som liker rusen det gir.

De som ikke forsvarer hasj er de som har opplevd negative konsekvenser av det og/eller som greier seg som verdensborgere uten noen form for rus.

Så enkelt at det nesten er genialt.

Man kan finne massiv støtte for uansett hvilket syn man vil ha på et hvilket som helst område idag.

Kan man kanskje bare være enig om at det er sunnest å holde seg unna all dop og fyll?

bob sa...

I tilleg så vet du helt sikkert ikke at der er internasjonalt vitenskap at for å få en overdose av cannabis som fører til døden så må brukeren få 40000 ganger mer(dette tilsvarer flere kilo cannabis) en vanlig bruker dose inn i seg.
Men får å få en dødelig overdose av alkohol trengs det bare 40 ganger mer en vanlig bruker dose.

Derfor klarer du å finne en person som kan få i seg et dødelig mengde av cannabis så må du lete ganske hardt, jeg kan til og med si med hånden på hjertet at du ville umulig klare å finne en.

Men dersom du vil finne en person som kan få et dødelig mengde alkohol i seg trenger su bare å gå ned til hvilken som helst vinmonopol eller utested som serverer alkohol.

bob sa...

Egentlig så er det ikke så enkelt "Anonym" (utrolig mange her som er redde for å stå bak sine utalelser og ja jeg hetter faktisk Bob til fornavn)
Jeg kjenner flere som er "ikke brukkere" men menner forsatt at det er så sykt dumt av regjeringen å ha cannabis planetn ulovelig.

Først og fremst fordi det ER den trygeste rus midlen som finnes.
Også fordi dersom man legaliserer det vil man få en slutt på alt det unødvedig som er rund cannabiset som f.eks å ta barn fra foreldre som kjøper hasj men ikke fra foreldre som kjøper alkohol.
Også fordi staten ville først spare millioner på "anti cannabis" krigen dems som har ALDRIG virket i tilleg så ville de tjene mye mer på selge det lovelig og legge skatter på det i likhet med tobakk og alkohol.

Refferanse: http://www.prohibitioncosts.org/mironreport.html

Anonym sa...

Utlendinger som kommer til Norge og bryter lovene trenger og bli sendt tilbake uansett!

Jeg gir fulstending faen i hvis dere flest mener hasj er ufarlig, men tingen er det er imot loven i Norge. Og hvis ikke de kan respektere en av våre lover, hvor mye respekt kan de ha for vår andre lover?

Og ikke bare det, det er ikke bare hash det er snakk om. Men de fleste (utlendinger) som er involvert i hasj er også involvert i større dop.

Send dem ut for faen! Vi har nok problemer her i landet som det er fra før av!

Send Jens med dem er du snill!

Anonym sa...

Mitt siste bidrag her:

http://www.sirus.no/internett/narkotika/project/25.html

http://www.nettavisen.no/innenriks/article229609.ece

http://www.motstoff.no/index.php?option=com_content&view=article&id=55:cannabis&catid=48:cannabis&Itemid=76

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1368985.ece

http://www.tidsskriftet.no/index.php?vp_SEKS_ID=1495908

http://www.politi.no/portal/page?_pageid=34,49024&_dad=portal&_schema=PORTAL&articles2_mode=detailstema&articles2_articleGroupName=Fakta%20Narkotika%20Dybdeinfo%20Menypunkt%202&articles2_articleId=&articles2_bookmarks=:2&navigation3_mode=shortcuts2&articles6_mode=shortcuts1&articles6_articleGroupName=Fakta%20Narkotika%20Attributter&navigation2_mode=greyboxtitle&navigation1_parentItemId=2041&navigation1_selectedItemId=1931&navigation3_parentItemId=1931&orgUnitId=&uicell=uicell03


Her annet lesestoff innen samme sjanger:

http://www.antidoping.no/t2.asp?p=61017

Anonym sa...

'eks-narkomane som reiser rundt paa skoler advarer mot aa prove hasj'.ja, disse eksemplene kan aapent staa fram.Hadde jeg staatt aapent fram og reklamert for hasj hadde jeg vel mistet jobben og unga mine samt blitt utstoott av familie og samfunn forovrig. derfor holder vi kjeft og forblir "usynlige". de fleste hasjbrukere er helt vanlige mennesker (hva naa det maatte vaere} som er like ansvarsbevisste og palitelige som en hvilkensomhelst per,kari, men som sagt vi holder kjeft. defor ser dere bare katastrofetilfellene. clawdia

bob sa...

Bare for å gi folk begge sider av sakene

http://www.sirus.no/internett/narkotika/project/25.html
Kan sammenlignes med:
http://www.drugwarfacts.org/cms/?q=node/43


http://www.nettavisen.no/innenriks/article229609.ece
(slike rapporter er bygd på folk som har sykotiske lidelser fra før og nevner ikke om personen føler slik når han ikke er fjern)
kan sammenlignes med: http://www.drugwardistortions.org/distortion18.htm


http://www.motstoff.no/index.php?option=com_content&view=article&id=55:cannabis&catid=48:cannabis&Itemid=76
(litt rart at i alle kulturer som har bukt cannabis siden det kan dokumenteres bare sluttet etter "kristne europere" kom til landet)
Kan sammenlignes med:
http://www.drugwarfacts.org/cms/?q=node/54


http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1368985.ece
(pleier og ignoerer slikt som ikke har noe kilde henvisninger men jeg gjør et unlatelse for deg herr Anonym)
kan sammenlignes med:
http://www.drugwarfacts.org/cms/?q=node/28


http://www.tidsskriftet.no/index.php?vp_SEKS_ID=1495908
(dett er er direkte løgn)
kan sammenlignes med: http://www.drugwarfacts.org/cms/?q=node/28


http://www.politi.no/portal/page?_pageid=34,49024&_dad=portal&_schema=PORTAL&articles2_mode=detailstema&articles2_articleGroupName=Fakta%20Narkotika%20Dybdeinfo%20Menypunkt%202&articles2_articleId=&articles2_bookmarks=:2&navigation3_mode=shortcuts2&articles6_mode=shortcuts1&articles6_articleGroupName=Fakta%20Narkotika%20Attributter&navigation2_mode=greyboxtitle&navigation1_parentItemId=2041&navigation1_selectedItemId=1931&navigation3_parentItemId=1931&orgUnitId=&uicell=uicell03
(dette er bare tull og kan dekkes av alle sammenligninger jeg har gitt hittil i tilleg til denne)
kan sammen lignes med: http://www.drugwardistortions.org/distortion22.htm



http://www.antidoping.no/t2.asp?p=61017 Wow det står "cannabis er forbudt"... noe nytt?

Joatle sa...

Hadde ikke hasj vært forbudt i Norge så hadde heller ikke ungdommen kommet i kontakt med pushere i ei eller anna gate som prøvde å selge de noe som var sterkere og som de tjente mer penger på.

Hadde ungdommen hatt muligheten til å kjøpe hasjen sin lovlig på et vinmonopol el. så hadde det ikke vært noe problem med det. Det hadde vært mindre problem enn med alkoholen..

"De som forsvarer hasj er de som vil ha det og so som liker rusen det gir.

De som ikke forsvarer hasj er de som har opplevd negative konsekvenser av det og/eller som greier seg som verdensborgere uten noen form for rus."

Nei de som forsvarer hasj er de som vet hva de snakker om, de som ikke forsvarer hasj er de som ALDRI har vært i nærheten av hasj men som bare hører på media.

Anonym sa...

Dere er kjedelige....

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide