mandag 20. juli 2009

Husk å stemme til høsten..

Alle må huske å stemme til høsten og da må dere stemme på et parti som faktisk ønsker å få en slutt på episoder som dette: Voldtektssiktet (32) har fått asylavslag i Norge. De rød-grønne ønsker ikke å gjøre noe særlig med innvandringen utenom å faktisk bare få inn flere og flere til Norge, vi har jo stadig satt nye rekorder i antall asylsøkere de siste årene under de rød-grønnes terrorvelde mot det norske folk.

Nå er det på tide å få inn noen på stortinget som strammer inn noe veldig i asylpolitikken og som ønsker å sende personene RETT ut med en gang et avslag er faktum.

For våre døtres skyld, IKKE stem rød-grønt..

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Staten har mistet oversikt og kontrol over disse gruppe. Iraken kan ikke sendes tilbake fordi han må nå sone straffen og da har han vært her i landet lenge og integert...da må han få bli..

Anonym sa...

og med på "kjøpet" øker avstanden mellom rik og fattig.. NOE som ikke er idielt for en uten jobb :)
Dette er et offer mange kommer til og godta pga vi ønsker trygghet. Og opprydning i statestikker som ikke skyldes etniske norske.

Emma sa...

Mannen bodde i Sverige etter avslaget om asyl i Norge, visstnok lovlig. Det er lite norske politikere kan gjøre med svensk innvandringspolitikk. Og å stenge grensene mot Sverige blir vel litt drøyt.

Admin sa...

har da jobb nå. bare stress å skifte navn på bloggen, men i infoen står det at jeg er tilbake på jobb ;) Men nuh er det jo ferie :)

Nei å stenge grensene er litt drøyt, men mye mer kontroller lar seg lett gjøre..
Strengere grenseoverganger er ikke noe problem HVIS regjeringen ønsker det. Men det virker ikke som de ønsker det.
Kjører selv langtransport og en del av den kjøringen går til sverige. Jeg kunne lett fylt opp hele lastebilen med utlendinger og ingen hadde oppdaget de. På mine 38 turer til sverige med lastebil så har ikke tollerene sjekket lastet en eneste gang. Jeg kommer bare inn med et fraktbrev og får det stemplet og så kjører jeg videre inn i Norge.. Så enkelt er det å ta med seg masse personer inn i norge.
Det er nesten så det hadde vært gøy å gjort det en gang og bare sluppet de av på utsiden av huset til stoltenberg. Skulle nesten hatt to lass da, et til stolteberg og et til halvorsen.

Anonym sa...

FrP blir ekstremt karikert av statsstøttede pamper og snakkehoder i norsk offentlighet. I virkeligheten er forskjellene mellom FrP og AP først og fremst FrP's holdning om at byråkratiet skal effektiviseres og holdes under kontroll, bruken av en god blanding av offentlige og private løsninger, at støtteordninger skal komme reellt trengende direkte til gode, og at den dødssyke og muslimske innvandringspolitikken skal drastisk stoppes. FrP er i ordets rette forstand Norges reelle sentrumsparti. Våre nåværende politikere er dessverre allerede i ferd med å sette Quisling kraftig i skyggen med sin hjernevaskede ekstremisme.

Anonym sa...

helt enig!
ingen tvil hva jeg skal stemme!
få ut møkka som forpester norge!
om de er så heldige å få komme hit og får godkjent søknad, da burde det være slik at om de gjorde EN ulovlig hendelse, samme hva, så er det rett UT!

Anonym sa...

Norge kan gjøre det klarer at sånne saker som dette er uhørt og vil ikke tollereres. Blir litt dumt at alle kvinner på byn må gå med kniv på byn, bare for å komme seg hjem trygge.
Ser bare på ba.no at den norske mann er redd for å bli tatt i prostitusjon, mens våre kjæve invandrere, kan herje fritt......


Det er ikke folkene det er noe gale med, det er systemet, og da kan vi bare unngå å stemme rød-grønne.

Anonym sa...

Dessuten så vil den sittende regjeringen ha slutt på fattigdom. Hmm. Samtidig som de importere fattige i stadig større fart. Glimrende taktikk. Er vel noe sånt som at de kan det her med fattigdom, så dess flere fattige vi er dess flere stemmer får partiene som kan det her med fattigdom. Veldig lurt SV, Ap, Sp, V, H, R og resten av ruklet. Krf glemte jeg. Alle disse partiene har som uttalt mål å utrydde fattigdom. Samtidig så skal de importere enormt mange flere fattige enn vi har i dag. Bra logikk.

Anonym sa...

100% enig.. mye har blitt forsøkt! Invandrere utnytter et feilaktig system som "høl i huet" politikk har latt leve.

Største problemet i dag er å ikke kunne føle seg trygg i sitt eget land, sin egen by eller sin egen leilighet pga. meningsløs innvandringspolitikk og straffesystem.

Avslag på asylsøknad, hvorfor ikke komme i fengsel lenge nok til at en får oppholdstilatelse? Hmm.. hvilken kriminell handling skal jeg velge? Sett opp nye amerikanske ID systemer, registrer alle som ikke vil føye seg til norsk lov og rett / integreres og send dem dem til pokkers ut!!!

Anonym sa...

Er på tide å stemme et parti som tør å snakke om annet enn barnehager, skole og helsevesen, saker man alt i alt er nokså enige om, og neppe uansett får blitt så ille som innvandringspolitikken som de rødgrønne i stor grad nå har bidratt til er helt ute av kontroll... Er rett og slett for ille hvordan det har blitt... Har jobbet i det offentlige i groruddalen i 8 år...og vi bruker ca. 80 prosent av ressursene på problemer relatert til ikke vestlige innvandrere.. men tør noen i regjeringsposisjon å si noe...neida...men deres fortiing og handlingslammelse bidrar nå bare til størrre fremmedfrykt og hat...desverre...men må det til for å få opp øyenene på folk..så får det bare bli sånn. Frp har min stemme

Anonym sa...

kjenner at blodet mitt koker når jeg hører om slike hendelser. rasisten i meg våkner til liv. kan forstå at det å være asylsøker kan være vanskelig og frustrerende. men veldig mange av disse innvandrerne fra irak, afganistan osv har et syn på kvinner som minner om holdninger fra steinalderen.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide